5 dakikada çıktıysa vardırEki Görüntüle 3550122 merhaba benim de 3 gün gecikmem oldu test yaptım ama ilk 5 dakika sayaç tuttum bu şekildeydi silik sizce Hamile miyim tekrar test yapmalı mıyım ?
Artimed yada days doctor markasiysa yalancı pozitif gösteriyor maalesef inşallah hamilesinizdirEki Görüntüle 3550122 merhaba benim de 3 gün gecikmem oldu test yaptım ama ilk 5 dakika sayaç tuttum bu şekildeydi silik sizce Hamile miyim tekrar test yapmalı mıyım ?
Merhaba benim testimede bakabilir misiniz dönemime 4 gün kala yaptım ve 5.dakikada çıktı görüyor musunuz sizdeBeta HCG 52.94 çıkmış hamileyim canım silik çizgi hamilelik var demekmiş sende kan ver inşallah sende hamilesindir
Evet görüyorum benim regl olacağım gün ben hamilelik testi yapmıştım hemen hemen silik çizgiler aynı en yakın zamanda kan verin inşallah hamilesinizdirMerhaba benim testimede bakabilir misiniz dönemime 4 gün kala yaptım ve 5.dakikada çıktı görüyor musunuz sizde
Hamilesin benceEki Görüntüle 3550122 merhaba benim de 3 gün gecikmem oldu test yaptım ama ilk 5 dakika sayaç tuttum bu şekildeydi silik sizce Hamile miyim tekrar test yapmalı mıyım ?
Hemen çıktıysa vardır kan verKızlar benimkine de bakın 2 gün geçikti FRELLY erken test
Yanılma payı var mı bu testte
Sonucunuz ne olduHamilesin bence
Maalesef yine yanılıttı bu test kan 2 çıktıHemen çıktıysa vardır kan ver
Bu markada çok güvenilir değil o zamanMaalesef yine yanılıttı bu test kan 2 çıktı
Kesinlikle değil iki oldu beni yanılttı ve ilk 2-3 dk da çıkartıyor almayın derimBu markada çok güvenilir değil o zaman
Doğru düzgün test yok gerçektenKesinlikle değil iki oldu beni yanılttı ve ilk 2-3 dk da çıkartıyor almayın derim