Silik çizgi ve beta değeri??

kadinca1234

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
63
77
18
28
Kızlar merhaba bu ay gebelik için eşimle çalışmalara başlayıp yumurtlamayı değerlendirdik sat 10 mayıs düzenli adet görüyorum aşırı kasık ve bel ağrımdan dolayı şüphelenip erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkınca kan tahlili yaptırdım ve hcg 6,65 çıktı doktor çıktığı için soramadım sizce gebelik söz konusumu belirsizmi

Kızlar merhaba bu ay gebelik için eşimle çalışmalara başlayıp yumurtlamayı değerlendirdik sat 10 mayıs düzenli adet görüyorum aşırı kasık ve bel ağrımdan dolayı şüphelenip erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkınca kan tahlili yaptırdım ve hcg 6,65 çıktı doktor çıktığı için soramadım sizce gebelik söz konusumu belirsizmi
Hayırlı olsun.
5 üzeri gebelik olarak yorumlanıyor.

Gebelik görünüyor canm 2 günde bir kan verip değerinizi yukselip yükselmediginize bakılması gerek

Merhaba ne durumdasınız ben de sizle aynı durumdayım ne oldu sonucunuz

Çok geçmiş olsun🙏🏻 Sağlıkla bir dahaki aya inşallah
Yarın yani 13ü gecikmemin 3.günü olcak
En son cuma baktırdıgımda kan testine bat günü düsüktü

Kanamanız adetin kcıncı günü basladı
Çok teşekkür ederim inşallah sizde tez zamanda sağlıkla kucağınızı alın adetten 5 gün önce öğrenmiştim adet günüm geldiğinde normal adet oldum çok bir farkı olmadı

Çok teşekkür ederim inşallah sizde tez zamanda sağlıkla kucağınızı alın adetten 5 gün önce öğrenmiştim adet günüm geldiğinde normal adet oldum çok bir farkı olmadı
Kimyasal gebelikten 1 ay sonra gebelik saglıklı oluyormus rahım temızlendıgı ıcın bır de ovulasyon tesı hoc kullanmadıysanız benım cok ısıme yaradı

Kimyasal gebelikten 1 ay sonra gebelik saglıklı oluyormus rahım temızlendıgı ıcın bır de ovulasyon tesı hoc kullanmadıysanız benım cok ısıme yara
umarım öyle olur geçen sefer yapmıştım ama akışına bıraktım şimdi ilk denememde kimyasal oldu bir iki ay içinde olmazsa ovulasyon takibi yapıcam teşekkür ederim :)

umarım öyle olur geçen sefer yapmıştım ama akışına bıraktım şimdi ilk denememde kimyasal oldu bir iki ay içinde olmazsa ovulasyon takibi yapıcam teşekkür ederim :)
Benim de değer 9.84 den 9.71 e düşmüş. Ptesine kontrolüm var tabi o zamana adet olur muyum bilmiyorum. Kimyasaldır diye düşünüyorum dış gevelik bu kadar düşük değerde olmazdı herhalde. Ama bu ay ovulasyon takibi yapıcam ben

Back
X