Silik çizgi veya hayalet çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1nr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1nr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
134
54
28
28
Arkadaşlar ben silikte olsa çizgi görüyorum lütfen bakabilir misiniz bu konuda tecrübeli olanlar yardımmm

Eklentiler

• 74935466-7C9A-484F-8C9B-DB85BFDCAA40.webp
    165,2 KB · Görüntüleme: 103
Ne siligi ne hayaleti basbayağı bebiş var burada göz kırpıyor hayırlı olsun
İnanın ağlayarak yanıtlıyorum daha 1 ay öncesi hiç bi sorun yokken doktor birden bire pko var çocuk sahibi olmanız zor demişti gribal enfeksiyon atlattım regle ondan gecikmiştir dedim ama yinede ilaç kullanıyorum nolur nolmaz diyip öylesine alıp yaptığım bi test çok teşekkür ederim ben inanamasam da sizin de görmeniz umut oldu

Silik böyle olmaz ya gayet net çizgi var. Hayırlı olsun

Hayırlı olsun bebişiniz pozitif

Silik böyle olmaz ya gayet net çizgi var. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim ama umutlanıp üzülmekte istemiyorum ama engel olamıyorum kendime gribal enfeksiyon atlattım bu sırada augmentin kullandım antibiyotik yalancı sonuç olabilir mi

Ben bu şekilde öğrenmiştim

Eklentiler

• 794A110E-248B-4B8E-B6F8-B2578DB2D85D.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 139
Çok teşekkür ederim ama umutlanıp üzülmekte istemiyorum ama engel olamıyorum kendime gribal enfeksiyon atlattım bu sırada augmentin kullandım antibiyotik yalancı sonuç olabilir mi
Bildiğim kadarıyla beta hcg fizyolojik olarak sadece gebelik döneminde yükseliyor. Antibiyotik pozitif yapmaz. Tedirginliğinizi anlayabiliyorum, siz yine de bi kan verin diyeyim yarın sabah. İçiniz rahatlar

Ben bu şekilde öğrenmiştim
İnşallah yalancı sonuç değildir benimkiside saatten dolayı eczaneler kapalı şuan tekrarlama şansımda yok sizinkisinde hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bildiğim kadarıyla beta hcg fizyolojik olarak sadece gebelik döneminde yükseliyor. Antibiyotik pozitif yapmaz. Tedirginliğinizi anlayabiliyorum, siz yine de bi kan verin diyeyim yarın sabah. İçiniz rahatlar
Sabaha kadar inşallah sabredebilirim

Nöbetçi eczaneler var bulabilirsiniz. Ve erken gebelik testiyle deneyin. Ben olsam duramazdım yerimde. Testlerden de belli oluyordur zaten 3 kere yaptım ve her marka test denedim

Nöbetçi eczaneler var bulabilirsiniz. Ve erken gebelik testiyle deneyin. Ben olsam duramazdım yerimde. Testlerden de belli oluyordur zaten 3 kere yaptım ve her marka test denedim
Yoksa diye eşimi umutlandırmak istemiyorum en azından yoksa bile o üzülmesin kendim de şuan alamam sanırım sabaha kadar sağa sola dönücem

Ne kadar grip oldugunuz icin kullansaniz da, Kullandiginiz antibyotik içeride olan iltihabı sökmüş ve hamile kalmaniza yardımcı olmuş
Benim birçok hamile kalamayan arkadaşım antibyotik kullandiklari ay hamile kaldilar. Bebekleri de sağlıklı, hiç dert etme antibyotik kullanmış olmayı ama şu andan itibaren çöpe at lütfen.
Hayırlı uğurlu olsun

Yoksa diye eşimi umutlandırmak istemiyorum en azından yoksa bile o üzülmesin kendim de şuan alamam sanırım sabaha kadar sağa sola dönücem
En dandik kaset testte silik çıkmış eminim erken gebelik testiyle daha belirgin çıkar. Hayırlısı olsun

Sadece 3 adet içtim normalde ilaç saatim ama bu bile okadar umut oldu ki asla içmem sigara kullanıyorum normalde evde sağa sola gidiyorum şuan şaşkınlıkla elime alıp sigarayıda attım
Ya inşallah doğrudur Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…