Bu arada bugün ki tahlilimde 726 çıktıBeklenen adet tarihinden 4 gün önce normal teste silik çizgi çıktı hemen erken gebelik testi aldım ondada aynı şekilde çıktı dayanamadım ertesi günü beta hcg yaptırdım ordada 47 idi çok şükür bugün de 4+2 olduk
Beklenen adet tarihinden 4 gün önce normal teste silik çizgi çıktı hemen erken gebelik testi aldım ondada aynı şekilde çıktı dayanamadım ertesi günü beta hcg yaptırdım ordada 47 idi çok şükür bugün de 4+2 olduk
Canım adete kaç gün kala bunlar evet çizgi var gibi bende aynı şekilde yarım saat kadar sonra çizgi hayalet çıktısizin adınıza sevindim, bende de 3 farklı marka testte hayalet silik çizgi var ama en erkeni 40-45 dak içerisinde çıktı
Erken gebelik testi yapsan onda daha net çıkardısizin adınıza sevindim, bende de 3 farklı marka testte hayalet silik çizgi var ama en erkeni 40-45 dak içerisinde çıktı
adetlerim çok düzensiz 2 ayda 1 gibi, 1 ve 4 ü arası yumurtlama olmuş olabilir ovülasyon testi kullanıyorumCanım adete kaç gün kala bunlar evet çizgi var gibi bende aynı şekilde yarım saat kadar sonra çizgi hayalet çıktı
Ama o tarihlerde olsa çok net çıkardı canım.bende test kullanıyorum benim yumurtlama günüm ayın 9 du.inşallah hamilesin canım.ama yum günü daha geç olmuş olabiliradetlerim çok düzensiz 2 ayda 1 gibi, 1 ve 4 ü arası yumurtlama olmuş olabilir ovülasyon testi kullanıyorum
bir de 12 sini değerlendirmiştim ama yumurtlama yoktu 18-21 i arası lekelenme gibi olduAma o tarihlerde olsa çok net çıkardı canım.bende test kullanıyorum benim yumurtlama günüm ayın 9 du.inşallah hamilesin canım.ama yum günü daha geç olmuş olabilir
Çok güzel inşallah hamilesin yarın imkanın varsa erken gebelik testi albir de 12 sini değerlendirmiştim ama yumurtlama yoktu 18-21 i arası lekelenme gibi oldu
güzel haberler almışsın darısı başıma, 2,3 gün önce fotoğraflamıştım. peki ovulasyonunda ne çıktı hcg de öyle ikenBu arada benim dr bana bu ay hiç umutlanma fsh lh hormonun yüksek demişti ilaç yazıp gönderdi ben ilaçı kullanmadım ve vazgeçtim artık tükenmiştim inanın ama kurban olduğum Allah nasip ederse oluyor Rabbim sende güzel haberler alırsın inşallah
İnceliyorum öyle var Allah’ın izniyle inşallah hamilesinsizin adınıza sevindim, bende de 3 farklı marka testte hayalet silik çizgi var ama en erkeni 40-45 dak içerisinde çıktı
hangisinde var dersin ?İnceliyorum öyle var Allah’ın izniyle inşallah hamilesin
Evet 4 ve 10 çok koyugüzel haberler almışsın darısı başıma, 2,3 gün önce fotoğraflamıştım. peki ovulasyonunda ne çıktı hcg de öyle iken
4 koyu evet ama 10 baya silikEvet 4 ve 10 çok koyu
Canım hamilesin inşallah beklenen regl tarihin kaçında4 koyu evet ama 10 baya silik
18 ve 21 i arası lekelenme araara akıntı şeklinde oldu 2 ayrı zamanda temmuz8-13 arası yani çok karışıkCanım hamilesin inşallah beklenen regl tarihin kaçında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?