Amin inşallah Allah razı olsunEn dandik kaset testte silik çıkmış eminim erken gebelik testiyle daha belirgin çıkar. Hayırlısı olsun
Şu an ne halde olduğunu tahmin etmiyorum BİLİYORUMSadece 3 adet içtim normalde ilaç saatim ama bu bile okadar umut oldu ki asla içmem sigara kullanıyorum normalde evde sağa sola gidiyorum şuan şaşkınlıkla elime alıp sigarayıda attım
Ya inşallah doğrudur Allah razı olsun
Var gibiArkadaşlar ben silikte olsa çizgi görüyorum lütfen bakabilir misiniz bu konuda tecrübeli olanlar yardımmm Eki Görüntüle 3125737
Şu an ne halde olduğunu tahmin etmiyorum BİLİYORUM
Bende silik çizgiyi gördüğümde aynen oyleydim.
Ne yapacağını şaşırıyor insan. Icinde de tutamiyor mutluluğunu yakinlariyla paylaşmak istiyor ama ya test yanlışsa diye de korkuyor. Karmaşık biraz
İnşallah testiniz doğru pozitiftir
Tabii soyle bir durumda var canım aklında bulunsun, idrar yolu enfeksiyonun varsa yanlış pozitif çıkabiliyor (İnşallah öyle değildir). Idrar yollarında bir sorun var mi canım
Bende pko hastasıyım ve doktorlar bana da çocuk sahibi olman çok zor demişti çok şükür ki kendiliğinden oldu. Bende aynı sizin gibi gebe kaldığım ay antibiyotik kullanıyordum bı kaç gün kullandım sonra bıraktım iki hafta sonra da gebe kaldığımi öğrendim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnanın ağlayarak yanıtlıyorum daha 1 ay öncesi hiç bi sorun yokken doktor birden bire pko var çocuk sahibi olmanız zor demişti gribal enfeksiyon atlattım regle ondan gecikmiştir dedim ama yinede ilaç kullanıyorum nolur nolmaz diyip öylesine alıp yaptığım bi test çok teşekkür ederim ben inanamasam da sizin de görmeniz umut oldu
İnşallah Allah razı olsunBende pko hastasıyım ve doktorlar bana da çocuk sahibi olman çok zor demişti çok şükür ki kendiliğinden oldu. Bende aynı sizin gibi gebe kaldığım ay antibiyotik kullanıyordum bı kaç gün kullandım sonra bıraktım iki hafta sonra da gebe kaldığımi öğrendim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah Allah razı olsunRabbim sizede sağlıklı sıhhatli şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallah
Adetimin geçikmesi, arada kasığa sızı şeklinde batma ve mide ağrısı sadece göğüs hassasiyetim falan adet dönemimde de olmaz zaten ama çizginin bu şekilde çıkması ben kendim de hâlâ inanamıyorum inşallah vardır diyebiliyorum sadeceMerhaba belirtilerinin bar mıydı benim şu an 3 gün kaldı bata bugün test yaptım ama bariz bir belirtim yok açıkçası ama böyle çıktı bi yorumlarsanız insan paylaştıkça rahatlıyor ilk 5 dakikada oldu bu
İnşallah vardır inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu bizde dahil
durumunuz ne olduMerhaba yeni üye oldum iki gündür test yapıyorum bu şekilde kasık ağrım da var adet olucakmsım gibi yardımcı olurmusunuz
Hayırlı olsun canım bende aynı şekilde 5 gün önce yaptığımda öyle çıktı şuan hamileyim çok şükürArkadaşlar ben silikte olsa çizgi görüyorum lütfen bakabilir misiniz bu konuda tecrübeli olanlar yardımmm Eki Görüntüle 3125737
durumunuz ne olduArkadaşlar ben silikte olsa çizgi görüyorum lütfen bakabilir misiniz bu konuda tecrübeli olanlar yardımmm Eki Görüntüle 3125737
ne kadar sürede silik çıktı sizin bu arada hayırlısı olsunHayırlı olsun canım bende aynı şekilde 5 gün önce yaptığımda öyle çıktı şuan hamileyim çok şükür
Beklenen adet tarihinden 4 gün önce normal teste silik çizgi çıktı hemen erken gebelik testi aldım ondada aynı şekilde çıktı dayanamadım ertesi günü beta hcg yaptırdım ordada 47 idi çok şükür bugün de 4+2 oldukne kadar sürede silik çıktı sizin bu arada hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?