Silik çizgi veya hayalet çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1nr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu an ne halde olduğunu tahmin etmiyorum BİLİYORUM
Bende silik çizgiyi gördüğümde aynen oyleydim.
Ne yapacağını şaşırıyor insan. Icinde de tutamiyor mutluluğunu yakinlariyla paylaşmak istiyor ama ya test yanlışsa diye de korkuyor. Karmaşık biraz
İnşallah testiniz doğru pozitiftir
Tabii soyle bir durumda var canım aklında bulunsun, idrar yolu enfeksiyonun varsa yanlış pozitif çıkabiliyor (İnşallah öyle değildir). Idrar yollarında bir sorun var mi canım?

Tam da böyle işte anlatamadım ama anladınız Yani bildiğim kadarıyla yok inşallahta yoktur

Bende pko hastasıyım ve doktorlar bana da çocuk sahibi olman çok zor demişti çok şükür ki kendiliğinden oldu. Bende aynı sizin gibi gebe kaldığım ay antibiyotik kullanıyordum bı kaç gün kullandım sonra bıraktım iki hafta sonra da gebe kaldığımi öğrendim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah Allah razı olsun Rabbim sizede sağlıklı sıhhatli şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallah

Merhaba belirtilerinin bar mıydı benim şu an 3 gün kaldı bata bugün test yaptım ama bariz bir belirtim yok açıkçası ama böyle çıktı bi yorumlarsanız insan paylaştıkça rahatlıyor ilk 5 dakikada oldu bu

Bu

Eklentiler

• IMG_20220906_214631.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20220906_214528.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20220906_214631.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220906_214528.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 57
Adetimin geçikmesi, arada kasığa sızı şeklinde batma ve mide ağrısı sadece göğüs hassasiyetim falan adet dönemimde de olmaz zaten ama çizginin bu şekilde çıkması ben kendim de hâlâ inanamıyorum inşallah vardır diyebiliyorum sadece

İnşallah vardır inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu bizde dahil Benim bu kadar inanamamam doktorun geçen ay söyledikleri. kendimi kaptırırsam çok üzülüceğimi biliyorum çünkü onun için emin olmak istiyorum bunu dememe rağmen şu 3/5 saat bile bu mutluluğu şüpheyle dahi olsa yaşamam sonucu negatif olduğunda büyük yıkım olur benim için yapabilceğimiz tek şey şuan için dua etmek sanırım

Şimdi de bu çıktı kuruma çizgisi ise su değince geçiyor dediler su damlattım böyle oldu anlayamıyorum bi türlü hala adet olmadım

Eklentiler

• IMG_20220907_220215.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba yeni üye oldum iki gündür test yapıyorum bu şekilde kasık ağrım da var adet olucakmsım gibi yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• Screenshot_20220909-145434_WhatsApp.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 86
ne kadar sürede silik çıktı sizin bu arada hayırlısı olsun
Beklenen adet tarihinden 4 gün önce normal teste silik çizgi çıktı hemen erken gebelik testi aldım ondada aynı şekilde çıktı dayanamadım ertesi günü beta hcg yaptırdım ordada 47 idi çok şükür bugün de 4+2 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…