Silik çizgi

Merveaysil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
29
12
38
33
Merhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.

Eklentiler

• IMG20220611084926.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 178
Merhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.
Eğer hemen çıktıysa büyük ihtimalle vardır bu kaset testler genelde. Hep doğru gösteriyor hafta sonu ama pazartesi kan verin Sabahtan

İki dk içinde çıktı. Teste beş dk içinde kesin bilgiyi verir yazıyordu İnsallah dediğiniz gibidir.tesekkur ederim.

İki dk içinde çıktı. Teste beş dk içinde kesin bilgiyi verir yazıyordu İnsallah dediğiniz gibidir.tesekkur ederim.
Çok iyi pazartesi erkenden kan verin hatta eğer yakınınız da nöbetçi eczane varsa gidip bı test daha alabilirsiniz ondada çıkarsa vardır büyük ihtimalle kan verinc banda yazsana merak ettim

Canım çizgi var büyük ihtimal gebeliğin çok yeni ama adet günü kesin emin olmak için kan ver bende gebeliğimi evdeki testle öğrenmiştim çok yanıltmıyor

Kuzum başka belirtin varmıydı bendede kasık agrısı var ama adetıme 8 gün var sankı adet olacakmısım gibi insallah sendede bebiş vardırda umut olursun bana

Kuzum başka belirtin varmıydı bendede kasık agrısı var ama adetıme 8 gün var sankı adet olacakmısım gibi insallah sendede bebiş vardırda umut olursun bana
Benim iki üç günden beri bel ağrım vardı.Dedim galiba erken adet olacam ama adetime şuan birgün var hala olmadım.Bir de göğüslerim dokununca aciyor.Tabi pskolojik olarak da öyle hissetmek istiyorum diye de düşünüyorum .İnşallah ya.Allahim hepimize nasip etsin bu mutlulugu

Amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsın bu ay bende bi degısık oldum yada ben üretiyorum kafamda ama tek üretmedigim emin oldugum bişe sol kasıkta ve alt karında boyle gurultu gıbı fokurdama gıbı bıseler oluyor bazen

Benimde hamilelik testim silik çıkmıştı ve bir baktım hamileyim şimdi bebeğim Rabbime şükürler olsun yanımda dilerim sizinde öyle olur hafta içi kan tahlili verin ve kadın doğumcuya görünün hemen kan tahlili sonucu sonrasında

Yorumlarin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim
Hamile olduğumu bilmeden şu şekilde oldum ben; He bu arada adet gününde bugün adet olcam dedim olmadım 1 gün geçti her gün yarın adet olcam diyip olmadım en sonunda gecikmenin 6. Günü test yapıp öğrendim aklında bulunsun illa kaşık ağrısına gerek yok benim ağrım yoktu şimdi pazartesi 6 haftalık oluyuruz bebişimle bi adet olacak gibi hissettim bi de göğüs ağrısı oldu umutsuzluğa kapılmayın

Merhaba Kasık ağrılarınız ne aralıklarla oluyor birde ne kadar süredir var acaba kasık ağrınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…