- 6 Ekim 2018
- 29
- 12
- 38
- 33
- Konu Sahibi Merveaysil
-
Eğer hemen çıktıysa büyük ihtimalle vardır bu kaset testler genelde. Hep doğru gösteriyor hafta sonu ama pazartesi kan verin SabahtanMerhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.
Çok iyi pazartesi erkenden kan verin hatta eğer yakınınız da nöbetçi eczane varsa gidip bı test daha alabilirsiniz ondada çıkarsa vardır büyük ihtimalle kan verinc banda yazsana merak ettimİki dk içinde çıktı. Teste beş dk içinde kesin bilgiyi verir yazıyordu İnsallah dediğiniz gibidir.tesekkur ederim.
Bayağı belli çizgi, bir kaç gün adetin geçince kan ver bence ama gene kendin bilirsin. Tebrik ediyorumTeşekkürler muhakkak yazacağım
Canım çizgi var büyük ihtimal gebeliğin çok yeni ama adet günü kesin emin olmak için kan ver bende gebeliğimi evdeki testle öğrenmiştim çok yanıltmıyorMerhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.
Ay cansinizBayağı belli çizgi, bir kaç gün adetin geçince kan ver bence ama gene kendin bilirsin. Tebrik ediyorum
Ay insallah çok heyecanlıyımCanım çizgi var büyük ihtimal gebeliğin çok yeni ama adet günü kesin emin olmak için kan ver bende gebeliğimi evdeki testle öğrenmiştim çok yanıltmıyor
Ay hadi inşallah bebişin seninledir kendine dikkat et ağır kaldırma sağlıklı beslen canımAy insallah çok heyecanlıyımyarın da evde test yapıp hafta içi kan verecek artık
Kuzum başka belirtin varmıydı bendede kasık agrısı var ama adetıme 8 gün var sankı adet olacakmısım gibi insallah sendede bebiş vardırda umut olursun banaMerhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.
Yorumlarin ve iyi dileklerin için teşekkür ederimAy hadi inşallah bebişin seninledir kendine dikkat et ağır kaldırma sağlıklı beslen canım( umarım böyle olursun)
Benim iki üç günden beri bel ağrım vardı.Dedim galiba erken adet olacam ama adetime şuan birgün var hala olmadım.Bir de göğüslerim dokununca aciyor.Tabi pskolojik olarak da öyle hissetmek istiyorum diye de düşünüyorumKuzum başka belirtin varmıydı bendede kasık agrısı var ama adetıme 8 gün var sankı adet olacakmısım gibi insallah sendede bebiş vardırda umut olursun bana
Amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsın bu ay bende bi degısık oldum yada ben üretiyorum kafamdaBenim iki üç günden beri bel ağrım vardı.Dedim galiba erken adet olacam ama adetime şuan birgün var hala olmadım.Bir de göğüslerim dokununca aciyor.Tabi pskolojik olarak da öyle hissetmek istiyorum diye de düşünüyorum.İnşallah ya.Allahim hepimize nasip etsin bu mutlulugu
İnsallah beklıyorum güzel haberiniİnşallah hissettiklerimiz doğru çıkar.
Benimde hamilelik testim silik çıkmıştı ve bir baktım hamileyim şimdi bebeğim Rabbime şükürler olsun yanımda dilerim sizinde öyle olur hafta içi kan tahlili verin ve kadın doğumcuya görünün hemen kan tahlili sonucu sonrasındaMerhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.
Hamile olduğumu bilmeden şu şekilde oldum ben; He bu arada adet gününde bugün adet olcam dedim olmadım 1 gün geçti her gün yarın adet olcam diyip olmadım en sonunda gecikmenin 6. Günü test yapıp öğrendim aklında bulunsun illa kaşık ağrısına gerek yok benim ağrım yoktu şimdi pazartesi 6 haftalık oluyuruz bebişimle bi adet olacak gibi hissettim bi de göğüs ağrısı oldu umutsuzluğa kapılmayınYorumlarin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim
Merhaba Kasık ağrılarınız ne aralıklarla oluyor birde ne kadar süredir var acaba kasık ağrınızMerhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?