- 6 Ekim 2018
- 29
- 12
- 38
- 33
- Konu Sahibi Merveaysil
-
Teşekkür ederim.insallah dediğiniz gibi olur.Cok silik olunca insan guvenemiyor.yarin muhakak kan tahlili vericemBenimde hamilelik testim silik çıkmıştı ve bir baktım hamileyim şimdi bebeğim Rabbime şükürler olsun yanımda dilerim sizinde öyle olur hafta içi kan tahlili verin ve kadın doğumcuya görünün hemen kan tahlili sonucu sonrasında
Günde bazen vuruyor sürekli değil.3.4 gündür var.Adet günüm normalde bugün zatenMerhaba Kasık ağrılarınız ne aralıklarla oluyor birde ne kadar süredir var acaba kasık ağrınız
Ay bilemiyorum bir yıldır bekliyorum.ilk hamileliğim çok kolaydı.istedigim zaman oldu.Bun da bir sürü doktora gittim biri pko var diyor biri yok diyor.Kac çatlatma iğnesi oldum artık korkuyorum.Hamile olduğumu bilmeden şu şekilde oldum ben; He bu arada adet gününde bugün adet olcam dedim olmadım 1 gün geçti her gün yarın adet olcam diyip olmadım en sonunda gecikmenin 6. Günü test yapıp öğrendim aklında bulunsun illa kaşık ağrısına gerek yok benim ağrım yoktu şimdi pazartesi 6 haftalık oluyuruz bebişimle bi adet olacak gibi hissettim bi de göğüs ağrısı oldu umutsuzluğa kapılmayın
Ben de o yollardan geçtim bu çocuğu da 1,5 yıl sonra kendiliğinden kavuştum ilk gebeliğimAy bilemiyorum bir yıldır bekliyorum.ilk hamileliğim çok kolaydı.istedigim zaman oldu.Bun da bir sürü doktora gittim biri pko var diyor biri yok diyor.Kac çatlatma iğnesi oldum artık korkuyorum.
Var gibi.. Henuz cok yeni olabilir. Kan verinMerhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.
İnşallah dediğiniz gibidir.Yarin ilk isim kan vermek olacak.sag olun.Var gibi.. Henuz cok yeni olabilir. Kan verin
İnsanın pskolojisi mahvoluyor ya.Allah bütün çocuk sahibi olmak isteyenlere,bakabileceklere nasip etsin.Ben de o yollardan geçtim bu çocuğu da 1,5 yıl sonra kendiliğinden kavuştum ilk gebeliğim
Aminnn aminnnİnsanın pskolojisi mahvoluyor ya.Allah bütün çocuk sahibi olmak isteyenlere,bakabileceklere nasip etsin.
Amin inşallahİnsanın pskolojisi mahvoluyor ya.Allah bütün çocuk sahibi olmak isteyenlere,bakabileceklere nasip etsin.
Teşekkür ederim.insallah dediğiniz gibi olur.Cok silik olunca insan guvenemiyor.yarin muhakak kan tahlili vericem
Sorun değil iyi düşünün iyi olsun eğer hasta olmazsanız geç döllenmeden kaynaklı silik çıkmıştır ben kadın doğumcuya gitmiştim bir hafta sonraya randevu vermişti bebeği ultrasonda görmemişti geç döllenme olmuştur dedi ve dediği gibide oldu inanıyorum sizinde öyle olacak mutlu haberi alacaksınız iyi haberlerinizi bekliyoruzBenimde hamilelik testim silik çıkmıştı ve bir baktım hamileyim şimdi bebeğim Rabbime şükürler olsun yanımda dilerim sizinde öyle olur hafta içi kan tahlili verin ve kadın doğumcuya görünün hemen kan tahlili sonucu sonrasında
Yazdıklarınız beni mutlu etti.insallah dediğiniz gibi olur. ultrasonda gözükmesini süre zarfında kanda değerleriniz nasıldı peki?Sorun değil iyi düşünün iyi olsun eğer hasta olmazsanız geç döllenmeden kaynaklı silik çıkmıştır ben kadın doğumcuya gitmiştim bir hafta sonraya randevu vermişti bebeği ultrasonda görmemişti geç döllenme olmuştur dedi ve dediği gibide oldu inanıyorum sizinde öyle olacak mutlu haberi alacaksınız iyi haberlerinizi bekliyoruz
Ay insallah.Tesekkur ederimBence de pozitif testiniz ama emin olmak için tabii ki yarın kan verin hayırlısı olsun
Yazdıklarınız beni mutlu etti.insallah dediğiniz gibi olur. ultrasonda gözükmesini süre zarfında kanda değerleriniz nasıldı peki
Artış halindeydi 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyordu benimde değerim artıyordu benim ilk kimyasal oldu ikincide olduğu için doktor baya gözlem altına almıştı beniYazdıklarınız beni mutlu etti.insallah dediğiniz gibi olur. ultrasonda gözükmesini süre zarfında kanda değerleriniz nasıldı peki?
Merhaba.kan verdinizmi?sonuc nasil oldu merak etdim.ben de ayni durum)Yazdıklarınız beni mutlu etti.insallah dediğiniz gibi olur. ultrasonda gözükmesini süre zarfında kanda değerleriniz nasıldı peki?
Adetine bir gün kala yaptıysan gebe olabilirsin ben cok erken yaptığım için ikinci çizgi silik çıkmıştıMerhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.
Maalesef negatif çıktı.Merhaba.kan verdinizmi?sonuc nasil oldu merak etdim.ben de ayni durum)
Kan verdim ama negatif çıktıAdetine bir gün kala yaptıysan gebe olabilirsin ben cok erken yaptığım için ikinci çizgi silik çıkmıştı
Demek ki hayırlı değilmiş canım.. uzun bir süredir mi bekliyorsunKan verdim ama negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?