Silik çizgi

Teşekkür ederim.insallah dediğiniz gibi olur.Cok silik olunca insan guvenemiyor.yarin muhakak kan tahlili vericem

Ay bilemiyorum bir yıldır bekliyorum.ilk hamileliğim çok kolaydı.istedigim zaman oldu.Bun da bir sürü doktora gittim biri pko var diyor biri yok diyor.Kac çatlatma iğnesi oldum artık korkuyorum.

Dün erken gebelik testi almıştım.Bugun adet günüm diye bu sefer de bu testi denedim.Durum böyle şuan.

Eklentiler

• IMG20220612084145.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG20220612083707.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 66
Ay bilemiyorum bir yıldır bekliyorum.ilk hamileliğim çok kolaydı.istedigim zaman oldu.Bun da bir sürü doktora gittim biri pko var diyor biri yok diyor.Kac çatlatma iğnesi oldum artık korkuyorum.
Ben de o yollardan geçtim bu çocuğu da 1,5 yıl sonra kendiliğinden kavuştum ilk gebeliğim

Teşekkür ederim.insallah dediğiniz gibi olur.Cok silik olunca insan guvenemiyor.yarin muhakak kan tahlili vericem

Sorun değil iyi düşünün iyi olsun eğer hasta olmazsanız geç döllenmeden kaynaklı silik çıkmıştır ben kadın doğumcuya gitmiştim bir hafta sonraya randevu vermişti bebeği ultrasonda görmemişti geç döllenme olmuştur dedi ve dediği gibide oldu inanıyorum sizinde öyle olacak mutlu haberi alacaksınız iyi haberlerinizi bekliyoruz

Yazdıklarınız beni mutlu etti.insallah dediğiniz gibi olur. ultrasonda gözükmesini süre zarfında kanda değerleriniz nasıldı peki?

Bence de pozitif testiniz ama emin olmak için tabii ki yarın kan verin hayırlısı olsun

Yazdıklarınız beni mutlu etti.insallah dediğiniz gibi olur. ultrasonda gözükmesini süre zarfında kanda değerleriniz nasıldı peki

Yazdıklarınız beni mutlu etti.insallah dediğiniz gibi olur. ultrasonda gözükmesini süre zarfında kanda değerleriniz nasıldı peki?
Artış halindeydi 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyordu benimde değerim artıyordu benim ilk kimyasal oldu ikincide olduğu için doktor baya gözlem altına almıştı beni

Merhaba arkadaşlar adetime birgün var ama kasık ağrılarım vardı.test yaptım ikinci çizgi çok silik.Erken yaptirdigimi da biliyorum ama dayanamadım.Yorumlariniz nelerdir.
Adetine bir gün kala yaptıysan gebe olabilirsin ben cok erken yaptığım için ikinci çizgi silik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…