Eğer gebemiyim diye soruyorsanız öyle gözüküyor
Hamilesin canım çok yüksek ihtimalle kan testi verip kesinleştir
Gerçekten mi ağlamak istiyorum 2 senedir uğraşıyorum femera sayesinde ama hala inanamıyorumHamilesin canım çok yüksek ihtimalle kan testi verip kesinleştir
Yarın kan vermeye gideceğim bunu duymak bile mutlu etti ama inanamıyorum okadar uğraştım kişiHamilesin canım çok yüksek ihtimalle kan testi verip kesinleştir
Evet 2 gün geçti yarın kan verip mutlaka haber veririm size inşallah dua edin bana Allah'ım isteyen herkese nasip etsin aminEğer gebemiyim diye soruyorsanız öyle gözüküyor. Adetinz geçti mi?
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah siz de bana dua edinEvet 2 gün geçti yarın kan verip mutlaka haber veririm size inşallah dua edin bana Allah'ım isteyen herkese nasip etsin amin
Test bağırıyor resmen hamilesinnnEki Görüntüle 3142742 hamile miyim çok anlayamadım 2 gün geçti adetim femara kullandım doktorum yumurtam çok büyümüş korun demişti ben dinlemedim inşallah olmuştur yarın kan vermeye gideceğim
Yaaaa inşaallah güzel haberler alırsın yarın o zaman sağlıkla gelsinYarın kan vermeye gideceğim bunu duymak bile mutlu etti ama inanamıyorum okadar uğraştım kişi
Hamilesin canım çok yüksek ihtimalle kan testi verip kesinleştibugun
Hamilesin canım çok yüksek ihtimalle kan testi verip kesinleştir
Beta 35 çıktı haftaya tekrar kan ver dediYaaaa inşaallah güzel haberler alırsın yarın o zaman sağlıkla gelsin
5 üstü hamilelik diyolar canım büyük ihtimalle daha çok yeniBeta 35 çıktı haftaya tekrar kan ver dedi
Tebrikler. Hamilesin neden üzüldün?Bugün kan testi verdim beta 35 çıktı doktor diğer hafta pazartesi günü gel dedi bu ne demek oluyor
Tamam işte üzülme hamilesin.Beta 35 çıktı haftaya tekrar kan ver dedi
Doktor hamilesiniz demedi sadece 2 gün sonra gel dedi neden hamilesin demedi pekiTamam işte üzülme hamilesin.Hayırlı olsun inşallah artış düzenli olur üzülme
Sevinemedim sevinemiyorum da doktor hiç umutlu şekilde söylemedi ve olmayabilir dediDaha çok yenıdır yarın yine aynı saatlerde kan verip değerin yükselip yükselmediğine bak canım 35in 2 kat çıkması lazım eğer çıkarsa sorun yoktur üzülme stres yapma bal gibi de hamilesin hayrlı olsun inşallah
Bilmiyorum inşallah öyledir doktor umutlu söylemediTamam işte üzülme hamilesin.Hayırlı olsun inşallah artış düzenli olur üzülme
Olmayabilir dedi oyuzdenTebrikler. Hamilesin neden üzüldün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?