Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver bence seninki daha belirginMerhaba kızlar benim de hamilelik testim dün ve bugün silik çıktı yorumlarınızı bekliyorum lütfe
Yüksek ihtimalle hamilesiniz tebriklerMerhaba kızlar benim de hamilelik testim dün ve bugün silik çıktı yorumlarınızı bekliyorum lütfe
Hayırlı olsun kan verin mutlakaMerhaba kızlar benim de hamilelik testim dün ve bugün silik çıktı yorumlarınızı bekliyorum lütfe
İnşallah canım tesekkur ederimdiğer fotolara baktım aslında benimki çok silik değilmiş diğerlerine göreYüksek ihtimalle hamilesiniz tebrikler![]()
İnşallah canımHayırlı olsun kan verin mutlaka
Aynen bende fark ettim inşallah sende Hamile kalırsın benim de 7 ay olmadı nerdeyseKan ver bence seninki daha belirgin
Amin inşallah belirtilerin var mıAynen bende fark ettim inşallah sende Hamile kalırsın benim de 7 ay olmadı nerdeyse
Hacamat yaptır kesin benim adetim düzensizdi umusrsamadjm adet olur gibi hafiften kasik ağrısı var orucumu da tutuyorum ama baya gecikmem oldu benimAmin inşallah belirtilerin var mı
Amin canım sağolYüksek ihtimalle hamilesiniz tebrikler![]()
İdrarda yanmam var başta iltihap sandımAmin inşallah belirtilerin var mı