- 8 Haziran 2023
- 46
- 5
- 6
- 31
- Konu Sahibi hanimefendibiri
-
Seninkinde pek bişey göremedim cnmm ben kendiminkinden bile emin değilm daha :)Beninkida 5 dakikada cikti ama seninkinden de cokk cok silik ben de konduramiyorum sizce varmi bisi yoksa sadece benmi goruyorum
Canm bnmde adettn 4 gun once boyleydi erkn dye oyle cikms hamilesn suan 7 hftalik olduk ikizlermle adet gnunde kan verTestimde ikinci çizgi silik ve renksiz koyu sizde negatif mi pozitifmi anlayamadım ilk kez yapıyrm test yorumlarınızı bekliyorum
Cidden mi ya nedense hc oyle hissedemiyrm br daha yapmaya korkuyrm net belli değil çnküCanm bnmde adettn 4 gun once boyleydi erkn dye oyle cikms hamilesn suan 7 hftalik olduk ikizlermle adet gnunde kan ver
Emin ol bnmki senden daha sliktiCidden mi ya nedense hc oyle hissedemiyrm br daha yapmaya korkuyrm net belli değil çnkü
Ay inşallah şuan hamilesin dua et benm için inş öyledirr br umut oldu şuan içimde :)Emin ol bnmki senden daha slikti2 gune tekrarldm daha koyulasti adet gnu kan vrdm
Ediyim canım tabiki ben adttn 6 gun once erken gebelik testi yaptm negatif cikti dusun yani 4 gn oncede kaset test yaptım silik cıktı doktorum cok erkem oldgu icin bukdr silik cikms demsti gosdermistm beta o zamanlrda dusuk oldgu icnAy inşallah şuan hamilesin dua et benm için inş öyledirr br umut oldu şuan içimde :)
Benim yaptgm test hangisi oluyr erken mi kasetmi hangisi daha iyi hc br bilgm yok bu konulardaEdiyim canım tabiki ben adttn 6 gun once erken gebelik testi yaptm negatif cikti dusun yani 4 gn oncede kaset test yaptım silik cıktı doktorum cok erkem oldgu icin bukdr silik cikms demsti gosdermistm beta o zamanlrda dusuk oldgu icn
Seninki kaset canm erken test erken snuc verir diyorlr 6 gun oncesne kdr ama bende negatf cikarmsti kaset test bana gore daha iyiBenim yaptgm test hangisi oluyr erken mi kasetmi hangisi daha iyi hc br bilgm yok bu konularda
Hatta eczanenin birine sorablrsn testini goturup ben dayanamadm oyle yaptm hamilesn ama erken oyuzden boyle silik dedi negatf olsa zaten silik cikmazms dayanamadm doktora gttmBenim yaptgm test hangisi oluyr erken mi kasetmi hangisi daha iyi hc br bilgm yok bu konularda
He yani negatif plsa o cizgi hc gozukmez dimiHatta eczanenin birine sorablrsn testini goturup ben dayanamadm oyle yaptm hamilesn ama erken oyuzden boyle silik dedi negatf olsa zaten silik cikmazms dayanamadm doktora gttm
O cizgi hc belli olmaz mi yeri bileHe yani negatif plsa o cizgi hc gozukmez dimi
Tabiki tek cizgi cikardi ecznede doktorm da ayni seyi soylediHe yani negatif plsa o cizgi hc gozukmez dimi
Sende baska hangi belirtiler oldu pekiTabiki tek cizgi cikardi ecznede doktorm da ayni seyi soyledi
Ben bel agrisimdan bacak agrisindan duramiyordum canm 4 gun oncesnde adettmde ayni seklde sancilr baslardi asiri bel agrisi bacak agrisi hafif mide bulantisi olduSende baska hangi belirtiler oldu peki
Catlatka ignesi olmusmuydunBen bel agrisimdan bacak agrisindan duramiyordum canm 4 gun oncesnde adettmde ayni seklde sancilr baslardi asiri bel agrisi bacak agrisi hafif mide bulantisi oldu
Yok canm benm kendilgnden oldu yumurtlama donemimde iliskiye grdk esimle duzenli okdrCatlatka ignesi olmusmuydun
AnladimYok canm benm kendilgnden oldu yumurtlama donemimde iliskiye grdk esimle duzenli okdr
Sende saglikla alirsn ins kucagina ikizlerini bende ikizim cok guzel bisyAnladim
Cnm cok saol ilgin icin ins guzel haber veririm burdan
Insallah canm benim adet gunu kaninı ver guzel haberni beklyrmAnladim
Cnm cok saol ilgin icin ins guzel haber veririm burdan
Amin cnm sende ikiz sansi daha yüksekSende saglikla alirsn ins kucagina ikizlerini bende ikizim cok guzel bisy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?