- 8 Haziran 2023
- 46
- 5
- 6
- 31
- Konu Sahibi hanimefendibiri
-
Ikiziminde cocugu var ama onda olmadi bakalim kismet saglikli olsunda hc farketmz :)Amin cnm sende ikiz sansi daha yüksekbenm sdce uzak akrbda bi kiside var sen kendin ikizsn
Allah ın hikmeti canm benm saglklı olsunlar tabiki ama yüksek ihtimalIkiziminde cocugu var ama onda olmadi bakalim kismet saglikli olsunda hc farketmz :)
Ay ne guzell masallahh ikiz olunca cift duygu birden :)Allah ın hikmeti canm benm saglklı olsunlar tabiki ama yüksek ihtimalbende tek bebek gordu hep alttan ultrasyonla bakti doktorm karindan gozukmedi Daha iki gun once karından bakldı ikiz oldgu ogrenldi hic belli olmaz
Aynn canım ❤sanada nasip etsin rabbim bkliyorum haberniAy ne guzell masallahh ikiz olunca cift duygu birden :)
YazicamAynn canım ❤sanada nasip etsin rabbim bkliyorum haberni
Ikinci yaptm hc cizgi cikmadi bileAmin cnm sende ikiz sansi daha yüksekbenm sdce uzak akrbda bi kiside var sen kendin ikizsn
Uzuldum canm ama doktorlr hep ikinci cizgi silik olsa bile gebe olrk dusunyrz dedi oyuzden umudunu yitirme canm hayrlisiyla insallahIkinci yaptm hc cizgi cikmadi bile
Negatif mlaff cok azda kanamam oldu bgun adet oluyrm muhtemelen yani az olan o cizgi her seferinde pozitif olmuyormus deneyip gorduk
Ins canim kismet herseyUzuldum canm ama doktorlr hep ikinci cizgi silik olsa bile gebe olrk dusunyrz dedi oyuzden umudunu yitirme canm hayrlisiyla insallah
Pek gozukmuyor resimde canmMerhaba kızlar ikinci çizgi silik var sanki bir bakar mısınız
sizce ben ? Adetim 1 gün geçti. 2 gün önce birini diğer testi bugün yaptımCanım benimde öyleydi şuan hamileyim
Gebesin canım inşallah bariz belli yani kan testi yaptır netleşsinsizce ben ? Adetim 1 gün geçti. 2 gün önce birini diğer testi bugün yaptım
Mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim ve tam anlamıyla emin olmadan ultrasonda görmeyene kadar gitmek istemiyodum. Varsa bile ne zaman ultrasonda belli olur ?Gebesin canım inşallah bariz belli yani kan testi yaptır netleşsin
Bence 4 gün sonra gidin görürsünMayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim ve tam anlamıyla emin olmadan ultrasonda görmeyene kadar gitmek istemiyodum. Varsa bile ne zaman ultrasonda belli olur ?
Yaaa o kadar kısa sürede ultrasonda belli olur muBence 4 gün sonra gidin görürsün
Evet canım kese hemen gözüküyor 1500 değerle vajınal ultrasondan görebilirsin sağlıklı gebelikse kalp atışı için biraz bekliyorsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder RabbimYaaa o kadar kısa sürede ultrasonda belli olur mu
Amin inşallahEvet canım kese hemen gözüküyor 1500 değerle vajınal ultrasondan görebilirsin sağlıklı gebelikse kalp atışı için biraz bekliyorsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Rabbim
Merhaba, kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz.Ikinci yaptm hc cizgi cikmadi bile
Negatif mlaff cok azda kanamam oldu bgun adet oluyrm muhtemelen yani az olan o cizgi her seferinde pozitif olmuyormus deneyip gorduk
Bir de bu aralar sürekli sanki tansiyonum düşüyormuş gibi hissediyorum bilginiz var mı ?Gebesin canım inşallah bariz belli yani kan testi yaptır netleşsin
Onu bilmiyorum belki kendinizi aç bırakıyorsunuzBir de bu aralar sürekli sanki tansiyonum düşüyormuş gibi hissediyorum bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?