- Konu Sahibi hanimefendibiri
-
Bugün gitsem acaba görünür mü ?Evet canım kese hemen gözüküyor 1500 değerle vajınal ultrasondan görebilirsin sağlıklı gebelikse kalp atışı için biraz bekliyorsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Rabbim
Gebesin canım inşallah bariz belli yani kan testi yaptır bugu
Bugün kahverengi yapışkan gibi akıntım var normal mi? Adet mi olcamEvet canım kese hemen gözüküyor 1500 değerle vajınal ultrasondan görebilirsin sağlıklı gebelikse kalp atışı için biraz bekliyorsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Rabbim
Evet var koyulaşmışsizce ben ? Adetim 1 gün geçti. 2 gün önce birini diğer testi bugün yaptım
Bugün kahverengi yapışkan gibi bi akıntım oldu normal miEvet var koyulaşmışadetiniz 1 hafta geçince kan verin direkt keseyi görürsünüz inşallah
Aşırı devam etmezse kırmızı taze kana dönmezse normalBugün kahverengi yapışkan gibi bi akıntım oldu normal mi
Bugün doktora gitsem kese görünür müAşırı devam etmezse kırmızı taze kana dönmezse normal
Aşırı derecede bel ağrım var şuna peçeteye çok hafif pembemsi geliyorAşırı devam etmezse kırmızı taze kana dönmezse normal
Beta değerinize bağlı ama Adetiniz daha yeni geçmiş , şu an beta 200 300 falandır ancak, haftaya giderseniz daha net olurBugün doktora gitsem kese görünür mü
Tamam çok teşekkür ederimBeta değerinize bağlı ama Adetiniz daha yeni geçmiş , şu an beta 200 300 falandır ancak, haftaya giderseniz daha net olur
Hmm umarım yerleşmedir, kimyasal olup olmadığını takip etmek açısından testle koyuluk takibi yapın bence kan verene kadarAşırı derecede bel ağrım var şuna peçeteye çok hafif pembemsi geliyor
Peçetede net olmayan pembemsi görüntü varHmm umarım yerleşmedir, kimyasal olup olmadığını takip etmek açısından testle koyuluk takibi yapın bence kan verene kadar
Kızlar bugün betam 326 çıktıBeta değerinize bağlı ama Adetiniz daha yeni geçmiş , şu an beta 200 300 falandır ancak, haftaya giderseniz daha net olur
Hayırlı olsun cuma tekrar verin 600 falan olmalı. Pazartesi Salı da kese için gidersiniz inşallahKızlar bugün betam 326 çıktı
Hayırlı olsun cuma tekrar verin 600 falan olmalı. Pazartesi Salı da kese için gidersiniz inşallah
çok sağolunHayırlı olsun cuma tekrar verin 600 falan olmalı. Pazartesi Salı da kese için gidersiniz inşallah
693 e yükseldi bugünHayırlı olsun cuma tekrar verin 600 falan olmalı. Pazartesi Salı da kese için gidersiniz inşallah
Maşallah gayet güzel artmış, Salı günü vajinal ya da perşembe karından kese görmeye gidebilirsiniz693 e yükseldi bugün
Hayırlı olsun693 e yükseldi bugün
Maşallah gayet güzel artmış, Salı günü vajinal ya da perşembe karından kese görmeye gidebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?