Bende öyle düşündüm artık testlerde çizgi aramaktan şaşı olucam yoksaKan testi en iyisi inan ki kesin net sonuç
Ama en azından silik mi değil mi kuruma mı şöyle mi diye kafanda soru olmicak hayırlısı ile ben öyle hissettim bilmiyorum hamilesin bence Hadi cesaret et kan ver sonucunu da yazarsın negatif ise de boşver illa ki günü vardır elbet gelecekSağlık ocağına uğrayıp kan testi vermeyi düşündüm ama bilmiyorum da canım çoğu kişi çevremden de kurumadır üzülmeni istemiyorum diyince duraksadım açıkçası
sabah öyle yapıcam sanırım yoksada nasip yapıcak bişey yok bu şekilde kendi kendimi yiyicem çünkü biliyorumAma en azından silik mi değil mi kuruma mı şöyle mi diye kafanda soru olmicak hayırlısı ile ben öyle hissettim bilmiyorum hamilesin bence Hadi cesaret et kan ver sonucunu da yazarsın negatif ise de boşver illa ki günü vardır elbet gelecek
Tamamdır inşallah hadi bakalım pozitif i görürüzsabah öyle yapıcam sanırım yoksada nasip yapıcak bişey yok bu şekilde kendi kendimi yiyicem çünkü biliyorum
Aminn inşallah yazarım tabikii çok teşekkür ederimTamamdır inşallah hadi bakalım pozitif i görürüziçini gönlünü refah tut güzel düşün ki güzel olsun ah annem hep bunu der her lafında iyi geceler sonucu yazarsın
Merhabaa kusura bakmayın geç yazdım biraz bugün sağlık ocağına gidemedim ve biraz önce erken gebelik testi ile tekrarladım batırdığım ilk saniye çift çizgi çıktı predictor early marka normal testte yani dün yaptığımda bi saat sonra çok silik çıkan bunda çok net hangisine inanmam gerektiğini şaşırdım doğrusu çok fazla hemen kapılmakta istemiyorum doğrusuAminn inşallah yazarım tabikii çok teşekkür ederim
Fotosu varmi canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdiMerhabaa kusura bakmayın geç yazdım biraz bugün sağlık ocağına gidemedim ve biraz önce erken gebelik testi ile tekrarladım batırdığım ilk saniye çift çizgi çıktı predictor early marka normal testte yani dün yaptığımda bi saat sonra çok silik çıkan bunda çok net hangisine inanmam gerektiğini şaşırdım doğrusu çok fazla hemen kapılmakta istemiyorum doğrusu
Evet 2 3 gün süren hafif arada daha rahatsız edici baş ağrısı ve hafif mide bulantısı psikolojik mi bilmiyorum ama bide adet olcakmışım ama olamıyomuşum gibi dakikalık adet ağrısıFotosu varmi canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi
Göğüs hassasiyeti varmiydi bu arada çizgi baya koyu maşallah darısı bana olsunEvet 2 3 gün süren hafif arada daha rahatsız edici baş ağrısı ve hafif mide bulantısı psikolojik mi bilmiyorum ama bide adet olcakmışım ama olamıyomuşum gibi dakikalık adet ağrısı
Hayır hiç yok akıntı vs de yok. Aminn inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bizleredeGöğüs hassasiyeti varmiydi bu arada çizgi baya koyu maşallah darısı bana olsun
HamilesinEvet 2 3 gün süren hafif arada daha rahatsız edici baş ağrısı ve hafif mide bulantısı psikolojik mi bilmiyorum ama bide adet olcakmışım ama olamıyomuşum gibi dakikalık adet ağrısı
Banada bakın lütfen ya ağlıcam artık her markada farklı sonuç almaktan psikolojim bozuldu benimde gecikmem baya var 1 haftadır idrar rengimde değişiklik hafif migde bulantısı baş donmesi ve baş ağrısı var hala kasıklarımda belimde ağrı ama en son adetim 18 Temmuz daha olmadım test yapıyprum biri silik biri pozitif biri yok gibi cıldırıcam artık lütfen bilen bişi desin
Kimyasal mu acaba ağustosta adet görmedim cıldırıcam çok üzülmeye başladım sabah Sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum gebelik testi içinİlk fotoda baya gorunuyor cizgi , bence sabah ilk idrarla bi tekrarlayım
Kaset testte okadar silikken bunda ilk dakikada böyle olması normal mi peki canım ya inşallah doğru olan budur yarın hastaneye gidicem inşallahHamilesinçok net çıkmış yaaa tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler
Erken gebelik testi ile deneyip hastaneye git canım kanda baktırmak için bende yarın gidip kan testi yaptıracağım inşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içlerinde bizedeBanada bakın lütfen ya ağlıcam artık her markada farklı sonuç almaktan psikolojim bozuldu benimde gecikmem baya var 1 haftadır idrar rengimde değişiklik hafif migde bulantısı baş donmesi ve baş ağrısı var hala kasıklarımda belimde ağrı ama en son adetim 18 Temmuz daha olmadım test yapıyprum biri silik biri pozitif biri yok gibi cıldırıcam artık lütfen bilen bişi desin
Erkende negatif çıktı ama gece yatmadan gene dayanamadım yaptım yattım normal kaset test vardı böle çıktı bu arada teste 3 damla damlattım sadece bu bir haftadır idrarım da kpyu sarı enfeksiyon gibi düşündüm yok idrarımda kanımda temizErken gebelik testi ile deneyip hastaneye git canım kanda baktırmak için bende yarın gidip kan testi yaptıracağım inşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içlerinde bizede
Evet çizgi var ben görebiliyorum yakınlaştırmadan da kan testine git canım böyle stres yaparak kendine zarar veriyorsunErke
Erkende negatif çıktı ama gece yatmadan gene dayanamadım yaptım yattım normal kaset test vardı böle çıktı bu arada teste 3 damla damlattım sadece bu bir haftadır idrarım da kpyu sarı enfeksiyon gibi düşündüm yok idrarımda kanımda temiz
Gidicem inşallah bakalım bu kuruma çizgisi falan diyorlar o ne ben daha önce hiç yaşamadım onu yani bilmiyorumda negatifse hiç çizgi olmuyordu yani kuruma falan bilmiyorum benEvet çizgi var ben görebiliyorum yakınlaştırmadan da kan testine git canım böyle stres yaparak kendine zarar veriyorsun
18 temmuz mu ? benim de öyle ve hala adet olmadım. ama 18 ağustossa çıkmış olabilir silik çizgiler görünüyorBanada bakın lütfen ya ağlıcam artık her markada farklı sonuç almaktan psikolojim bozuldu benimde gecikmem baya var 1 haftadır idrar rengimde değişiklik hafif migde bulantısı baş donmesi ve baş ağrısı var hala kasıklarımda belimde ağrı ama en son adetim 18 Temmuz daha olmadım test yapıyprum biri silik biri pozitif biri yok gibi cıldırıcam artık lütfen bilen bişi desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?