Gerçekten mi bende olmadım kan ağustosta. Negatif çıktı doktorum eylüldeki döngünü bekle geç döllenme olabilir dedi şu an eylüldekine 9 gün var bekliyorum işte bende ama ağustosta olmadım halada olmadım temmuzdan beri kaset testler bi pozitif gibi bi silik bir çift çizgi iyice psikolojim bozuldu inşallah sende hamişssindir birlikte güzel haber veririz18 temmuz mu ? benim de öyle ve hala adet olmadım. ama 18 ağustossa çıkmış olabilir silik çizgiler görünüyor
inanmıyorum kader ortağı olabiliriz anam ağladı çünkü 1 aydır konuşalım seninle merak ettim inşallah ikimizde de afiyetle vardırGerçekten mi bende olmadım kan ağustosta. Negatif çıktı doktorum eylüldeki döngünü bekle geç döllenme olabilir dedi şu an eylüldekine 9 gün var bekliyorum işte bende ama ağustosta olmadım halada olmadım temmuzdan beri kaset testler bi pozitif gibi bi silik bir çift çizgi iyice psikolojim bozuldu inşallah sende hamişssindir birlikte güzel haber veririz
Bu konularda benimde pek bi bilgim yok ama son araştırmalarıma okuduklarıma nazaran öğrendiğim kuruma çizgisi renksiz olurmuş kırmızılık olmazmış bunda renk var canımGidicem inşallah bakalım bu kuruma çizgisi falan diyorlar o ne ben daha önce hiç yaşamadım onu yani bilmiyorumda negatifse hiç çizgi olmuyordu yani kuruma falan bilmiyorum ben
Kanda baktırıcam bekliyorum şimdi gece bi kan vericem eşim işten gelinceBu konularda benimde pek bi bilgim yok ama son araştırmalarıma okuduklarıma nazaran öğrendiğim kuruma çizgisi renksiz olurmuş kırmızılık olmazmış bunda renk var canım
İnşallah sonuç istediğin gibi olsun canım en güzellerini yaşa Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyuKanda baktırıcam bekliyorum şimdi gece bi kan vericem eşim işten gelince
Amin amin hepimize inşallah bakalım hayırlısı artık cidden çok yoruldum ama şu dönemdeİnşallah sonuç istediğin gibi olsun canım en güzellerini yaşa Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu
Erken gebelik testi canım o ondan. Sen bide kan ver ama hamilesinKaset testte okadar silikken bunda ilk dakikada böyle olması normal mi peki canım ya inşallah doğru olan budur yarın hastaneye gidicem inşallahinşallah öyledir canım çok teşekkür ederim
Verdim canım bugün ama değer düşük gecikmeme göreErken gebelik testi canım o ondan. Sen bide kan ver ama hamilesinay Hadi inşallah güzel haberler alırsın
Okadar iyi anlıyorum ki seni canım Rabbim sabrının mükâfatını tez zamanda versin inşallahAmin amin hepimize inşallah bakalım hayırlısı artık cidden çok yoruldum ama şu dönemde
Kötü düşünme inşallah değerin yükselir kimyasal olmaz inşallahVerdim canım bugün ama değer düşük gecikmeme göre
İnşallah canım tek duam şuan Allah razı olsunKötü düşünme inşallah değerin yükselir kimyasal olmaz inşallah
merhaba konu üstünden epeyce geçmiş ama bende iki gün önce test yaptım ilk saniyelerde değil ama bi 15-20 dk sonra ikinci çizgi pembeleşti. hatta durdukça daha da pembe oldu. ilk idrarda değildi. ikinci gün ilk idrar ile yaptım ne çizgi ne bir şey. adetime 5 gün kaldı nasıl düşüneceğimi şaşırdım. normalde gebelik olmazsa benim testlerimde hiç çizgi çıkmazdı ama ilk gün çıkıp ikinci gün çıkmaması çok garipİnşallah canım tek duam şuan Allah razı olsun
Benim de normal kaset testte baya geç çıkmıştı canım baya baya silikti hemde kuruma çizgisiyse su tutunca gider dediler bi bilgim yoktu ozaman denedim gitmedi ama durdukça koyulaşmadı da ertesi günü erken gebelik testi yaptım onda çıktı eğer beklemek istemiyosan erken gebelik testi yap daha net anlarsın inşallah sonuç istediğin gibi olurmerhaba konu üstünden epeyce geçmiş ama bende iki gün önce test yaptım ilk saniyelerde değil ama bi 15-20 dk sonra ikinci çizgi pembeleşti. hatta durdukça daha da pembe oldu. ilk idrarda değildi. ikinci gün ilk idrar ile yaptım ne çizgi ne bir şey. adetime 5 gün kaldı nasıl düşüneceğimi şaşırdım. normalde gebelik olmazsa benim testlerimde hiç çizgi çıkmazdı ama ilk gün çıkıp ikinci gün çıkmaması çok garipaçıkcası hamile gibi de hissediyorum alt karnım bayağı gergin. kuruma çizgisi ise gider dediler su da tuttum ama tabi inanmıyorum burdan görünce insan herseyi test ediyor
su tuttum gitmedi, hatta bekledikçe koyulaştı. ama aynı markayı bir gün sonra yaptım yok. kaset testte aldım yaptım yok. çıkmadı hiçbir türlü. onda neden çıktı bilmiyorum. şimdi 1-2 gün kaldı teste para vermekten yoruldum. en son 6 gün öncesini bilen testi aldım onda da çıkmadı. ama okudum ki çıkmayabiliyomuş hatta o pahalı testle 6 gün önce yapıp öğrenmeyip 1 gün kala kasetle yapmış ogrenmis insan cok varmıs ama insan umidini kesiyorBenim de normal kaset testte baya geç çıkmıştı canım baya baya silikti hemde kuruma çizgisiyse su tutunca gider dediler bi bilgim yoktu ozaman denedim gitmedi ama durdukça koyulaşmadı da ertesi günü erken gebelik testi yaptım onda çıktı eğer beklemek istemiyosan erken gebelik testi yap daha net anlarsın inşallah sonuç istediğin gibi olur
Üzülme canım inşallah bu sefer sonuç istediğin gibi olur Allah ın izniylesu tuttum gitmedi, hatta bekledikçe koyulaştı. ama aynı markayı bir gün sonra yaptım yok. kaset testte aldım yaptım yok. çıkmadı hiçbir türlü. onda neden çıktı bilmiyorum. şimdi 1-2 gün kaldı teste para vermekten yoruldum. en son 6 gün öncesini bilen testi aldım onda da çıkmadı. ama okudum ki çıkmayabiliyomuş hatta o pahalı testle 6 gün önce yapıp öğrenmeyip 1 gün kala kasetle yapmış ogrenmis insan cok varmıs ama insan umidini kesiyor
İnşallah canım,bekliyoruz bakalım hayırlısı:)Üzülme canım inşallah bu sefer sonuç istediğin gibi olur Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?