- Konu Sahibi Ankaakusuu
-
Ben dayanamadım yine kan verdimAcabaa bizimki de öyle midir bilemedim ki ama yanma kaşıntı sızlama hiç bir şey yok bende 2 gün gecikti
Sonuç ney canım belli oldu muBen dayanamadım yine kan verdim
32 çıkmış galiba yine kimyasal geçiriyorumSonuç ney canım belli oldu mu
Bu teste göre hamilesin canımReglime 4 gün hamılemıyım silik cızgı çıktı ılk 5 dakikada erken gebelik testi yaptım
Kan vericem sımdıBu teste göre hamilesin canımen iyisi kan verip öğrenmek tabi , gönlünce olsun ..
Ne çıktı canım sonucunKan vericem sımdı
Evet banada çok küçük geldi var ama küçükVarsa da çok minicik bir fasulye galiba
Darısı bana inşallah dua et olur mu birde kadon doğuma gidecek misinEvet banada çok küçük geldi var ama küçük
Amın ederim sanada hepımızede basıp olsun sağlık sıhhatle hayırlı bıraz beklıycem doktora gitmek içinDarısı bana inşallah dua et olur mu birde kadon doğuma gidecek misin
Bende yarın iş çıkışına kadar adet olmazsam kan tahlili vermeyi düşünüyorumAmın ederim sanada hepımızede basıp olsun sağlık sıhhatle hayırlı bıraz beklıycem doktora gitmek için
Haber ver sonra sonucunu olur Allah’ın ızınıule benımde daha net Bırsey yokBende yarın iş çıkışına kadar adet olmazsam kan tahlili vermeyi düşünüyorum
Benim de adet gününde yani bugün 32 çıktı. Bu sonuçlar biraz düşük gibi ama inşallah sağlıklı bi şekilde artar. Ben oglumdayken adet gunumde 457 ile öğrenmiştim o yüzden biraz kafam karıştı. Geçen sene de 60 ile öğrendim düzenli yükselmedi sonra değer gittikçe düştü kimyasal olarak sonuçlandı. Bakalım bunda nasıl olacak hakkımızda hayırlısıSanırım var doktor yoktu gosteremedım
Benim de adet gününde yani bugün 32 çıktı. Bu sonuçlar biraz düşük gibi ama inşallah sağlıklı bi şekilde artar. Ben oglumdayken adet gunumde 457 ile öğrenmiştim o yüzden biraz kafam karıştı. Geçen sene de 60 ile öğrendim düzenli yükselmedi sonra değer gittikçe düştü kimyasal olarak sonuçlandı. Bakalım bunda nasıl olacak hakkımızda hayırlısı
Benim adetime daha 3 gün varBenim de adet gününde yani bugün 32 çıktı. Bu sonuçlar biraz düşük gibi ama inşallah sağlıklı bi şekilde artar. Ben oglumdayken adet gunumde 457 ile öğrenmiştim o yüzden biraz kafam karıştı. Geçen sene de 60 ile öğrendim düzenli yükselmedi sonra değer gittikçe düştü kimyasal olarak sonuçlandı. Bakalım bunda nasıl olacak hakkımızda hayırlısı
O zaman sizinki iyi benimkine göre yüksek inşallah düzenli yükselirBenim adetime daha 3 gün var
Amin inşallahO zaman sizinki iyi benimkine göre yüksek inşallah düzenli yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?