- 29 Aralık 2016
- 592
- 367
- 103
- 38
- Konu Sahibi Umuthepolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim inşallah vardırVarrrben de gördüm
Var gibi geldi bana inşallah gönlünden geçen olurKızlar reglime 3 gün var bugğn hafif bir lekelenme olunca acaba mı dedim bi test yapsam burda sanki silik çizgi gibi gördüm sizce varmı
Cİzgi var ne kadar süre de çıktı tekrardan test yaptın mıKızlar reglime 3 gün var bugğn hafif bir lekelenme olunca acaba mı dedim bi test yapsam burda sanki silik çizgi gibi gördüm sizce varmı
Kızlar benim de böyle çıktı çizgi var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum lütfen bakar mısınız. Daha önceden de şüphelenip tastler yapmıştım ama ilk defa böyle göründü.Kızlar reglime 3 gün var bugğn hafif bir lekelenme olunca acaba mı dedim bi test yapsam burda sanki silik çizgi gibi gördüm sizce varmı
Sizinki belirgin baya bence varKızlar benim de böyle çıktı çizgi var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum lütfen bakar mısınız. Daha önceden de şüphelenip tastler yapmıştım ama ilk defa böyle göründü.
Sizde de çizgi var ama kuruma değildir inşallah bende daha önce bu test de böyle görünüşlümdeBenimde şuan böyle
Nasıl bir leke gördün canım bende çünkü adetimden 3 gün önce leke gördüm inşallah hamilesindirKızlar reglime 3 gün var bugğn hafif bir lekelenme olunca acaba mı dedim bi test yapsam burda sanki silik çizgi gibi gördüm sizce varmı
Nasıl bir leke gördün canım bende çünkü adetimden 3 gün önce leke gördüm inşallah hamilesindirKahve
Kahve rengi leke geldi çok az sonra hemen kesildi ve bitti şuan normalde adet günüm nerdeyse bitmesi gerekiyorduNasıl bir leke gördün canım bende çünkü adetimden 3 gün önce leke gördüm inşallah hamilesindir![]()
Bugün erkenden gidin kadın doğuma kan verinKahve rengi leke geldi çok az sonra hemen kesildi ve bitti şuan normalde adet günüm nerdeyse bitmesi gerekiyordu
Bugün çıkar mı acaba beta hcg sizceBugün erkenden gidin kadın doğuma kan verin
Tabikide devlet hastanesinde 1 2 saate çıkıyor sonuçBugün çıkar mı acaba beta hcg sizce
ben dün testi tekrar kontrol ettiğimde tarihinin geçmiş olduğunu gördümSizinki belirgin baya bence var
Canım benimde kahverengi ve kırmızı arası bir kanamam oldu sadece bir iki silmelik geldi sonrasında kesildi bence sen yakın bir zamandan git kan ver daha net sonuç almış olursun eğer istiyorsan rabbim nasip etmiştir inşallahKahve rengi leke geldi çok az sonra hemen kesildi ve bitti şuan normalde adet günüm nerdeyse bitmesi gerekiyordu
Canım sen kan ver benceÇizgi gördüm 5 dk içerisinde ama net gelmiyordu şimdi test kuruyor belirgin ama kuruma olabilir
Böyle birden geldi açık kırmızı gibi ped koydum çok az gelmiş sonra kahverengi geldi 2 gün oldu birşey gelmedi yumurtlamayı takip ettim 14 haziranda gördüm kanama 25 de geldi test kaset test yaptım bu şekil hala gerçi kasettestler adet geçince net çıkıyor da keşke olsa o kanı görünce umutlandım sonrası da gelmeyince ya ara kanama ya yerleşmeNasıl bir leke gördün canım bende çünkü adetimden 3 gün önce leke gördüm inşallah hamilesindir![]()