• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Umuthepolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
592
367
103
38
Kızlar reglime 3 gün var bugğn hafif bir lekelenme olunca acaba mı dedim bi test yapsam burda sanki silik çizgi gibi gördüm sizce varmı

Eklentiler

• IMG_3615.webp
    IMG_3615.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_3615.webp
    IMG_3615.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 146
Çizgi gördüm 5 dk içerisinde ama net gelmiyordu şimdi test kuruyor belirgin ama kuruma olabilir

Eklentiler

• IMG_3680.webp
    IMG_3680.webp
    46 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar reglime 3 gün var bugğn hafif bir lekelenme olunca acaba mı dedim bi test yapsam burda sanki silik çizgi gibi gördüm sizce varmı
Kızlar benim de böyle çıktı çizgi var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum lütfen bakar mısınız. Daha önceden de şüphelenip tastler yapmıştım ama ilk defa böyle göründü.

Eklentiler

• EE5C4F21-ACF5-4F7E-8D07-C9176D441D33.webp
    EE5C4F21-ACF5-4F7E-8D07-C9176D441D33.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 83
  • 5F405CA2-5A60-4CF6-8604-A8A74D6CADF3.webp
    5F405CA2-5A60-4CF6-8604-A8A74D6CADF3.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 69
Sizi umitlendimek istemem ama bende adetime 4 gün kala test yaptım benimde çok silik çıkmıştı gidip kan verdiğimde hamile olduğumu öğrendim 😊 rabbim bekleyen isteyen kim varsa en kısa sürede nasip etsin inşallah 🙏 her ay beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏

Nasıl bir leke gördün canım bende çünkü adetimden 3 gün önce leke gördüm inşallah hamilesindir🙏Kahve

Nasıl bir leke gördün canım bende çünkü adetimden 3 gün önce leke gördüm inşallah hamilesindir🙏
Kahve rengi leke geldi çok az sonra hemen kesildi ve bitti şuan normalde adet günüm nerdeyse bitmesi gerekiyordu

Sizinki belirgin baya bence var
ben dün testi tekrar kontrol ettiğimde tarihinin geçmiş olduğunu gördüm 🤦🏻‍♀️. Tarihi geçince HCG yi göstermesi yani ikinci çizgi oluşması daha zor oluyomuş bu yüzden yalancı negatif olabiliyomuş. Eczaneye uzakta olduğum için yeni test alamadım. Haftaya merkeze inip kan vereceğim. Yorumun için teşekkür ederim yine de ☺️

Kahve rengi leke geldi çok az sonra hemen kesildi ve bitti şuan normalde adet günüm nerdeyse bitmesi gerekiyordu
Canım benimde kahverengi ve kırmızı arası bir kanamam oldu sadece bir iki silmelik geldi sonrasında kesildi bence sen yakın bir zamandan git kan ver daha net sonuç almış olursun eğer istiyorsan rabbim nasip etmiştir inşallah 🙏

Nasıl bir leke gördün canım bende çünkü adetimden 3 gün önce leke gördüm inşallah hamilesindir🙏
Böyle birden geldi açık kırmızı gibi ped koydum çok az gelmiş sonra kahverengi geldi 2 gün oldu birşey gelmedi yumurtlamayı takip ettim 14 haziranda gördüm kanama 25 de geldi test kaset test yaptım bu şekil hala gerçi kasettestler adet geçince net çıkıyor da keşke olsa o kanı görünce umutlandım sonrası da gelmeyince ya ara kanama ya yerleşme

Eklentiler

• IMG_3828.webp
    IMG_3828.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 38
Back
X