- 5 Kasım 2024
- 340
- 277
- 18
- 31
- Konu Sahibi yesilelma13
-
Awox ve diğerinde bende gördüm gbiiii kaç gün var regl ye.Sunsun9 babylovee selam kızlar sizinle uzun süre forumlarda konuştuk takip yaptım hatırlarsınız belki ikiniz aynı anda hamile kaldınız nisan ayında hep sizden duyduguğum inositol içeriğiydi 2 aydır bende kullanıyorum ekstra yumurta takibi vs yaptırdım bbugun test yaptım awox ve farklı bir marka silik gibi eklemek istiyorum sizde yorumlarmısınız 3 testte ayrı ayrı
Regle tahmini en fazla 4 gün varAwox ve diğerinde bende gördüm gbiiii kaç gün var regl ye.
Evet canım var çizgi hayırlı olsunSunsun9 babylovee selam kızlar sizinle uzun süre forumlarda konuştuk takip yaptım hatırlarsınız belki ikiniz aynı anda hamile kaldınız nisan ayında hep sizden duyduguğum inositol içeriğiydi 2 aydır bende kullanıyorum ekstra yumurta takibi vs yaptırdım bbugun test yaptım awox ve farklı bir marka silik gibi eklemek istiyorum sizde yorumlarmısınız 3 testte ayrı ayrı
Ayyy teşekkür ederim inşallah vardır pazartesi kan vereceğim ama cok stresliyim yalancı değillerdir inşallah 3üde 10 dk içinde belirdiEvet canım var çizgi hayırlı olsun
Awox yanıltmaz canım en güveniliri o ama pazartesiye kadar takip et elindeki testlerleAyyy teşekkür ederim inşallah vardır pazartesi kan vereceğim ama cok stresliyim yalancı değillerdir inşallah 3üde 10 dk içinde belirdi
Canım hatırlıyorum tabiki seniSunsun9 babylovee selam kızlar sizinle uzun süre forumlarda konuştuk takip yaptım hatırlarsınız belki ikiniz aynı anda hamile kaldınız nisan ayında hep sizden duyduguğum inositol içeriğiydi 2 aydır bende kullanıyorum ekstra yumurta takibi vs yaptırdım bbugun test yaptım awox ve farklı bir marka silik gibi eklemek istiyorum sizde yorumlarmısınız 3 testte ayrı ayrı
Canım benim cok teşekkür ederim sanırım aranıza katılıyorumCanım hatırlıyorum tabiki seni
Yanlış görmüyorsun çizgiyi bende görüyorum
Bebiş geliyor anlaşılan çok sevindim senin için. İnşallah saglikla artar betahcg hersey yolunda gider canim
Bence testlerle takip edip en azindan 1 2 gün regl gecikmesi beklesen daha iyi olur ama tabiki testte çizgiyi gördükten sonra bende olsam bekleyemez koşar giderdim kan vermeye
Gebelik testi pozitif bence gebesiniz hayırlı olsunSunsun9 babylovee selam kızlar sizinle uzun süre forumlarda konuştuk takip yaptım hatırlarsınız belki ikiniz aynı anda hamile kaldınız nisan ayında hep sizden duyduguğum inositol içeriğiydi 2 aydır bende kullanıyorum ekstra yumurta takibi vs yaptırdım bbugun test yaptım awox ve farklı bir marka silik gibi eklemek istiyorum sizde yorumlarmısınız 3 testte ayrı ayrı
Ayyy inşallah bakalım teşekkür ederim kan verdikten sonra emin olucamGebelik testi pozitif bence gebesiniz hayırlı olsun
Canım çok sevindim hayırlı olsun. Tabiki hatırlıyorum seni. Çizgiyi ben de görüyorum. İlk 10 dk içinde çıktıysa 3 farklı test yapmışsın yanılma ihtimali oldukça düşer. Yarın sabah tekrar yap koyulaşma bakalım.. pazartesi de kan verirsin inşallah. Rabbim yavruna kavuşmayı da nasip etsin. Çok güzel haberSunsun9 babylovee selam kızlar sizinle uzun süre forumlarda konuştuk takip yaptım hatırlarsınız belki ikiniz aynı anda hamile kaldınız nisan ayında hep sizden duyduguğum inositol içeriğiydi 2 aydır bende kullanıyorum ekstra yumurta takibi vs yaptırdım bbugun test yaptım awox ve farklı bir marka silik gibi eklemek istiyorum sizde yorumlarmısınız 3 testte ayrı ayrı
Cok teşekkr ederim kuzum benimCanım çok sevindim hayırlı olsun. Tabiki hatırlıyorum seni. Çizgiyi ben de görüyorum. İlk 10 dk içinde çıktıysa 3 farklı test yapmışsın yanılma ihtimali oldukça düşer. Yarın sabah tekrar yap koyulaşma bakalım.. pazartesi de kan verirsin inşallah. Rabbim yavruna kavuşmayı da nasip etsin. Çok güzel haber
Ya gerçekten cok sevindim senin icin kalpten söylüyorum bak. Zor günler geciriyorken haberin bana mutluluk verdi inanCanım benim cok teşekkür ederim sanırım aranıza katılıyorumpazartesi bi takip ederim koyulaşmayı sonra kan vericem biraz uzağım merkeze mecbur beklicem zaten ayy cok heycanlıyım inşallah vardır ama zatem 3 ayrı testtede cizgi cıktı sabah yine yapıcam burdan atarım
Hangi inositol acabaSunsun9 babylovee selam kızlar sizinle uzun süre forumlarda konuştuk takip yaptım hatırlarsınız belki ikiniz aynı anda hamile kaldınız nisan ayında hep sizden duyduguğum inositol içeriğiydi 2 aydır bende kullanıyorum ekstra yumurta takibi vs yaptırdım bbugun test yaptım awox ve farklı bir marka silik gibi eklemek istiyorum sizde yorumlarmısınız 3 testte ayrı ayrı
Canım içini ferah tut bence cok güzel haberler sonuçlar alıcaksın bol bol dua ediyor olucamYa gerçekten cok sevindim senin icin kalpten söylüyorum bak. Zor günler geciriyorken haberin bana mutluluk verdi inanBende bebegimle ilgili fetal dna test sonucu bekliyorum ikili tarama test sonucum biraz riskli geldi. Insallah bizim fetal dna test sonucumuz da temiz gelir sende bana dua et olur mu
3 ayri testte pozitifi görmüşsün zaten sen simdi betanin saglikli sekilde artmasi icin bence birkac gün gecikme bekle yoksa betahcg yükselme takibi de baya stresli
Sonucunu mutlaka paylas
Combinol canımHangi inositol acaba
Siz kaç aydır deniyorsunuzCombinol canım
İnşallah canim İnşallah aminn bebegimizin sağlıklı oldugu haberini almak icin hevesle bekliyoruzCanım içini ferah tut bence cok güzel haberler sonuçlar alıcaksın bol bol dua ediyor olucaminşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızz burda. Sizi haberdar ediyor olucam sizde haber verin
Ben 2 senelik evliyim hiç korunmadım ama 6 aydır dr takibinde ilerliyordumSiz kaç aydır deniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?