- 16 Eylül 2024
- 5.144
- 4.227
- 88
- Konu Sahibi yesilelma13
-
Canim hadi gözün aydın cok sevindim senin icin
İnşallah canım benim cok teşekkür ederim doktorum salı günü gel keseyi görürüz büyük ihtimal dedi ama bakalım nasıl gecicek zamanCanim hadi gözün aydın cok sevindim senin icin
Simdi saglikla degerinin artmasını ve kese kalp atışı görme günlerini bekle bakalim
Bence gayet güzel degerin. Saglikla gelsin bebisler inşallah canim
Evet canım awoxTestinin markası awox mu?
İnşallah görünür canim salı. Aslinda perşembe falan cagirsaymis daha garanti olurmus. Zaman gecmek bilmeeeezİnşallah canım benim cok teşekkür ederim doktorum salı günü gel keseyi görürüz büyük ihtimal dedi ama bakalım nasıl gecicek zaman
Daha yakından çekme şansınız varmı resim patlamışkızlar benim testime de bakar mısınız lütfenn. yarın test vereceğim ama bilemiyorum. 5 gündür antibiyotik içiyorum çok korkuyorumEki Görüntüle 3612757
Canım bakalım salı görünmezse perşembe filan yeniden çağrırıİnşallah görünür canim salı. Aslinda perşembe falan cagirsaymis daha garanti olurmus. Zaman gecmek bilmeeeezo yüzden aslinda ne kadar gec ogrenilirse o kadar iyi
Doktorum kan vermene gerek yok salı günü duruma göre bakarız dedi canım yani kese görünmezse nüyük ihtimalle tekrar kan isteyebilirMaşallah canım2 gün sonra tekrar kan verecek misin yoksa doktor randevusunu mu bekleyeceksin ? Ben de 84 değerle öğrenmiştim regl günümde
Buyük ihtimal ya regli günüm yada 2 gün geçtiCok sevindimm allah saglikla kucagina almak nasip etsinn kacinci gunundu canim 138 ciktiginda?
Evet canım pcos vardı bendeHayırlı olsun sağlıkla kavuşırsunız inşAllah
İnositol kullanmanızın sebebi var mıydı)?
Canim çok sevindim. Allahım saglikla devsm ettirsin inşallah. Cok güzel haber. Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Canım içini ferah tut rabbim inşallah güzel sonuçlar nasip etsin stres yapmaki bebişş etkilenmesin ben inanıyorum güzel sonuçlar alıcağına güzel günlerin geleceğineCanim çok sevindim. Allahım saglikla devsm ettirsin inşallah. Cok güzel haber. Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Benim biraz zorlu geciyor canim. Bugun amniyosentez yaptirdim. Evdeyim dinleniyorum stresli geciyor günlerimiz..
Dualarini esirgeme benim bebisimden teyzesi sonucumuz saglikli gelsin yavrum sağlıklı olsun
Teşekkür ederim cevabın içinEvet canım pcos vardı bende
Maşallah canım
Çok sevindim benim içinde dua edermisinCanım içini ferah tut rabbim inşallah güzel sonuçlar nasip etsin stres yapmaki bebişş etkilenmesin ben inanıyorum güzel sonuçlar alıcağına güzel günlerin geleceğinebol bol dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?