Silik çizgi

Sunsun9 babylovee kızlar değerim 138 cıktı nasıl sizce doktorum haftaya salı kontrole cağırdı keseyi görürüz dedi
Canim hadi gözün aydın cok sevindim senin icin
Simdi saglikla degerinin artmasını ve kese kalp atışı görme günlerini bekle bakalim
Bence gayet güzel degerin. Saglikla gelsin bebisler inşallah canim

Canim hadi gözün aydın cok sevindim senin icin
Simdi saglikla degerinin artmasını ve kese kalp atışı görme günlerini bekle bakalim
Bence gayet güzel degerin. Saglikla gelsin bebisler inşallah canim
İnşallah canım benim cok teşekkür ederim doktorum salı günü gel keseyi görürüz büyük ihtimal dedi ama bakalım nasıl gecicek zaman

İnşallah canım benim cok teşekkür ederim doktorum salı günü gel keseyi görürüz büyük ihtimal dedi ama bakalım nasıl gecicek zaman
İnşallah görünür canim salı. Aslinda perşembe falan cagirsaymis daha garanti olurmus. Zaman gecmek bilmeeeez o yüzden aslinda ne kadar gec ogrenilirse o kadar iyi

kızlar benim testime de bakar mısınız lütfenn. yarın test vereceğim ama bilemiyorum. 5 gündür antibiyotik içiyorum çok korkuyorum

Maşallah canım 2 gün sonra tekrar kan verecek misin yoksa doktor randevusunu mu bekleyeceksin ? Ben de 84 değerle öğrenmiştim regl günümde
Doktorum kan vermene gerek yok salı günü duruma göre bakarız dedi canım yani kese görünmezse nüyük ihtimalle tekrar kan isteyebilir

kızlaar selam biz bugun keseyi gördük çok sükür 4+4 dedi doktorum sizinle paylaşmak istedim babylovee Sunsun9 sizler nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolunda mı
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşırsunız inşAllah
İnositol kullanmanızın sebebi var mıydı)?

kızlaar selam biz bugun keseyi gördük çok sükür 4+4 dedi doktorum sizinle paylaşmak istedim babylovee Sunsun9 sizler nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolunda mı
Canim çok sevindim. Allahım saglikla devsm ettirsin inşallah. Cok güzel haber. Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Benim biraz zorlu geciyor canim. Bugun amniyosentez yaptirdim. Evdeyim dinleniyorum stresli geciyor günlerimiz..
Dualarini esirgeme benim bebisimden teyzesi sonucumuz saglikli gelsin yavrum sağlıklı olsun

Canım içini ferah tut rabbim inşallah güzel sonuçlar nasip etsin stres yapmaki bebişş etkilenmesin ben inanıyorum güzel sonuçlar alıcağına güzel günlerin geleceğine bol bol dua ediyorum

Maşallah canım iyi gidiyor şükür 15. Haftayı doldurdum. Doktorumuz büyük ihtimalle kız dedi. Haftaya kontrolümüz var orada netleşir diye düşünüyorum tabi önceliğimiz sağlık her zaman. Seni tekrar ne zaman çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…