- 5 Kasım 2024
- 340
- 277
- 18
- 31
- Konu Sahibi yesilelma13
-
Mutlaka paylaşıcam canım benimİnşallah canim İnşallah aminn bebegimizin sağlıklı oldugu haberini almak icin hevesle bekliyoruz
Allahım tüm bebisleri korusun hepsi saglikla dünyaya gelsin inşallah amin
Senin şahane haberlerini bekliyorum test yaparsan da paylasirsin
Allah inşallah hepimize nasip eder. Dualarım hepimiz içinBen 2 senelik evliyim hiç korunmadım ama 6 aydır dr takibinde ilerliyordum
İnşallah canım bakalım yarın belki kan veririmYaa cok güzel haber canım buuukoyulasmis test baya. Artik bebisin sana el sallıyor
Kan sonucunda belirgin bir deger görürsün inşallah canım
Canim kese karından biraz gec görünüyor. Vajinal baktirirsan 3000lerde gördüğünü söyleyen de var. Ama karindan benim galiba 5binler civarinda falan göründü. Kilo da etken tabi.İnşallah canım bakalım yarın belki kan veririmsiz kan değeriniz kaçken kese gördünüz dr gittiniz
Ozaman bende beta artışını takip edeyim ona göre gideyim kalp atışı dahada ileri zamanlarda oluyo galibaa ay cok bilgisizimCanim kese karından biraz gec görünüyor. Vajinal baktirirsan 3000lerde gördüğünü söyleyen de var. Ama karindan benim galiba 5binler civarinda falan göründü. Kilo da etken tabi.
HahahaOzaman bende beta artışını takip edeyim ona göre gideyim kalp atışı dahada ileri zamanlarda oluyo galibaa ay cok bilgisizim
Koşarak gitmicem bi kaç gün sonra gidicem büyük ihtimal kuzum bakalım sonrada takip ederim bi kaç kere daha sonra doktorumada yazarımHahahaaynen canim sen zaten basta mecburen beta artış takibi yapacaksin. Sonra betahcg epey artacak kese görünecek. Keseden de asagi yukari 10 15 gün sonra kalp atışını duymak icin cagiriyorlar garanti olsun diye. O yüzden aslinda hemen kan verip bu stresleri yasamamak lazim ama tabiki anliyorum seni bende koşarak gitmiştim kan vermeye
Booool su ic. En büyük destekçin o olacak bu süreçte.
Sabredebilirsen bravooKoşarak gitmicem bi kaç gün sonra gidicem büyük ihtimal kuzum bakalım sonrada takip ederim bi kaç kere daha sonra doktorumada yazarımsu hiç içmiyorum normalde cokta içemiyoeum ama artık bol bol içemeye calışıcam
Canım mecburum çünkü merkeze uzağım sağlımocağında kan vermek istemiyorum 2 güne dedikodumu yaparlar hamile diye cok küçük biyer yayılsın istemiyorum bir kaç gün sonra merkeze gidip özelde yaptırıcam eşimde vardıyada hem ona süpriz yapıcam hemde onunla giderizSabredebilirsen bravoo
Canim su önemli kese oluşumu icin falan baya önemli. Hamileligin her aşamasında su hep önemli gerci. Bolca icmeye calis.
Canim en başta da dedim ya zaten bekleyebilirsen daha güzel olur hem yüksek betahcg ile ogrenmek takip suresini kısaltır biraz da olsa.Canım mecburum çünkü merkeze uzağım sağlımocağında kan vermek istemiyorum 2 güne dedikodumu yaparlar hamile diye cok küçük biyer yayılsın istemiyorum bir kaç gün sonra merkeze gidip özelde yaptırıcam eşimde vardıyada hem ona süpriz yapıcam hemde onunla gideriz
Teşekkür ederim canım benim cok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsinCanim en başta da dedim ya zaten bekleyebilirsen daha güzel olur hem yüksek betahcg ile ogrenmek takip suresini kısaltır biraz da olsa.
Simdiden gözünüz aydın
Ay koyulaşmışş canım
Com teşekkğr ederim canım bakalım daha bi belirtim yok cok fazla biraz uyku hali oluyo okadar hafif sol kasığımda bi batma var başkada birşey yok carşamba kan vericem inşallahAy koyulaşmışş canımo kadar çok sevindim ki seni de mart annelerine transfer edelim. Kan ver sonucunu da paylaş bizimle beta takip edelim çok heyecanlı bir süreç. Bol boll maşallah sana ve bebeğine
İlk başlarda öyle oluyor zaten canım. Mide bulantısı falan 8. Haftadan sonra başlıyor. Bize de haber ver sonucunuCom teşekkğr ederim canım bakalım daha bi belirtim yok cok fazla biraz uyku hali oluyo okadar hafif sol kasığımda bi batma var başkada birşey yok carşamba kan vericem inşallah
Ayyy hadi yaptir bakalim kan testiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?