Silik çizgi

İnşallah canım bakalım yarın belki kan veririm siz kan değeriniz kaçken kese gördünüz dr gittiniz
Canim kese karından biraz gec görünüyor. Vajinal baktirirsan 3000lerde gördüğünü söyleyen de var. Ama karindan benim galiba 5binler civarinda falan göründü. Kilo da etken tabi.

Canim kese karından biraz gec görünüyor. Vajinal baktirirsan 3000lerde gördüğünü söyleyen de var. Ama karindan benim galiba 5binler civarinda falan göründü. Kilo da etken tabi.
Ozaman bende beta artışını takip edeyim ona göre gideyim kalp atışı dahada ileri zamanlarda oluyo galibaa ay cok bilgisizim

Ozaman bende beta artışını takip edeyim ona göre gideyim kalp atışı dahada ileri zamanlarda oluyo galibaa ay cok bilgisizim
Hahaha aynen canim sen zaten basta mecburen beta artış takibi yapacaksin. Sonra betahcg epey artacak kese görünecek. Keseden de asagi yukari 10 15 gün sonra kalp atışını duymak icin cagiriyorlar garanti olsun diye. O yüzden aslinda hemen kan verip bu stresleri yasamamak lazim ama tabiki anliyorum seni bende koşarak gitmiştim kan vermeye
Booool su ic. En büyük destekçin o olacak bu süreçte.

Koşarak gitmicem bi kaç gün sonra gidicem büyük ihtimal kuzum bakalım sonrada takip ederim bi kaç kere daha sonra doktorumada yazarım su hiç içmiyorum normalde cokta içemiyoeum ama artık bol bol içemeye calışıcam

Sabredebilirsen bravoo
Canim su önemli kese oluşumu icin falan baya önemli. Hamileligin her aşamasında su hep önemli gerci. Bolca icmeye calis.

Sabredebilirsen bravoo
Canim su önemli kese oluşumu icin falan baya önemli. Hamileligin her aşamasında su hep önemli gerci. Bolca icmeye calis.
Canım mecburum çünkü merkeze uzağım sağlımocağında kan vermek istemiyorum 2 güne dedikodumu yaparlar hamile diye cok küçük biyer yayılsın istemiyorum bir kaç gün sonra merkeze gidip özelde yaptırıcam eşimde vardıyada hem ona süpriz yapıcam hemde onunla gideriz

Canim en başta da dedim ya zaten bekleyebilirsen daha güzel olur hem yüksek betahcg ile ogrenmek takip suresini kısaltır biraz da olsa.
Simdiden gözünüz aydın

Kızlar günaydınn babylovee Sunsun9 bu kez sanırım oldu ayy cok heycanlıyım baya koyulaşmaya başladı hemde 1 günde
Ay koyulaşmışş canım o kadar çok sevindim ki seni de mart annelerine transfer edelim. Kan ver sonucunu da paylaş bizimle beta takip edelim çok heyecanlı bir süreç. Bol boll maşallah sana ve bebeğine

Ay koyulaşmışş canım o kadar çok sevindim ki seni de mart annelerine transfer edelim. Kan ver sonucunu da paylaş bizimle beta takip edelim çok heyecanlı bir süreç. Bol boll maşallah sana ve bebeğine
Com teşekkğr ederim canım bakalım daha bi belirtim yok cok fazla biraz uyku hali oluyo okadar hafif sol kasığımda bi batma var başkada birşey yok carşamba kan vericem inşallah

Com teşekkğr ederim canım bakalım daha bi belirtim yok cok fazla biraz uyku hali oluyo okadar hafif sol kasığımda bi batma var başkada birşey yok carşamba kan vericem inşallah
İlk başlarda öyle oluyor zaten canım. Mide bulantısı falan 8. Haftadan sonra başlıyor. Bize de haber ver sonucunu

Ayyy kızlar bugunkü testim iyice koyulaştı yarın artık kan vericem eşimede bu akşam süpriz yapıcam cok heycanlıyım Sunsun9 babylovee
Ayyy hadi yaptir bakalim kan testiniii Allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu inşallah cok guzel koyulasmis canım eşin de çok sevinecek eminim guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…