Silik çizgi

adilebaytarovic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
544
121
103
30
Kızlar regle 2-3 gün kaldı ilk 6-7 dakikada çıktı bi bakar mısınız awox test ben hayali çizgi görüyorum artık

Eklentiler

• IMG_8267.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 115
Ben de gördüm

Benim de days doctor ve Awox böyle

Eklentiler

• IMG_9120.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_9123.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 61
Yumurtlaman hangi gündür aşağı yukarı? Çünkü benimde adet 21 inde olacak. Yumurtlama 7 siydi benim aşılama oldum
bu da aynı
Yumurtlamamı takip etmedim testle ama telefon 7 si diyordu

Dayanamayıp bir test daha yaptım koyulaştı gibi ya ama bu marka yalancı çıkartabiliyor.

Eklentiler

• IMG_9150.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 57
Merhabalar benim de dün adet olmam gereken gündü olmayınca erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çizgi görmüştüm hatta buraya attığımda bazı kişiler de gördü ama dün bir bel ağrısı yaşadım ve sabah kalktığımda görüntüsü ip gibi dokununca yumuşacık kan gibi bir şey geldi anlamadım ben de kırmızı renkli sebebi ne olabilir acaba bilginiz var mı pıhtı desem pıhtı gibi de değil Kan desem sıvı akan adet gibi de bir kan değil yumuşak ip gibi kırmızı bir şey geldi

Gayet belli, görünüyor
Var inşallah
Ne zaman yaptın, bat ne zamandı senin ?
21.08 bat benim ama doktor bugün çağırdı belli olsun hemen yazıcam vakit kaybetmeden gidersin sende inşallah bizlelerdir canım aynı günde doğurmamız yok mu ahshsh o zamanda farklı bi başlık altında yazıiıyor oluruz hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…