- 30 Ocak 2016
- 544
- 121
- 103
- 30
- Konu Sahibi adilebaytarovic
-
Ayyy gerçekten miiii ben uyduruyorum sandım reglime 2-3 gün kaldı allahım nolur hevesim kursağımda kalmasın nplurben de gördüm
ay hadi inşallah vardır. Benimde adetime 3 gün var ve testim benzeri şekilde. Bide inanamayınca ikinciyi yaptımAyyy gerçekten miiii ben uyduruyorum sandım reglime 2-3 gün kaldı allahım nolur hevesim kursağımda kalmasın nplur
İnşallah seninde vardır isteyen herkesin hepimizinay hadi inşallah vardır. Benimde adetime 3 gün var ve testim benzeri şekilde. Bide inanamayınca ikinciyi yaptımEki Görüntüle 3631763
Aaa çok benzerr senin ne kadar var gününe yada geciktin mi?Ben de gördüm
Benim de days doctor ve Awox böyle
21-22 Ağustos bat daha gecikmedimAaa çok benzerr senin ne kadar var gününe yada geciktin mi?
Yumurtlaman hangi gündür aşağı yukarı? Çünkü benimde adet 21 inde olacak. Yumurtlama 7 siydi benim aşılama oldum21-22 Ağustos bat daha gecikmedim
Yumurtlaman hangi gündür aşağı yukarı? Çünkü benimde adet 21 inde olacak. Yumurtlama 7 siydi benim aşılama oldum
Bana da koyulaşmış gibi geldi canım yabu da aynı
Yumurtlamamı takip etmedim testle ama telefon 7 si diyordu
Dayanamayıp bir test daha yaptım koyulaştı gibi ya ama bu marka yalancı çıkartabiliyor.
erken gebelikte çıkıyor şu anBana da koyulaşmış gibi geldi canım yaüstelik sabah yapmamana rağmen. Sen ne zaman gideceksin doktora?
erken gebelikte çıkıyor şu an
Kasette çıkmadan ya da günüm geçmeden gitmem dr a canım
Sende durumlar nasıl?
Ayy çok heyecanlı zaman geçmezSabahın testi bu şekilde, hastanedeyim şimdi kan verdim öğlen 14.00 ü bekleyeceğim
21.08 bat benim ama doktor bugün çağırdıGayet belli, görünüyor
Var inşallah
Ne zaman yaptın, bat ne zamandı senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?