- 30 Temmuz 2025
- 33
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi adilebaytarovic
-
Kocacığım bulabilirse doğru düzgün bir test getirecek inşallah atacağım hemen canımmKızzz bekliyorum haberini testi yapınca da at hemen bana daa
Haha enişteee haydi hızlı ol merak ediyoruz durumuKocacığım bulabilirse doğru düzgün bir test getirecek inşallah atacağım hemen canımm
Bakın bu şekildeydi en son yani ben hayali görüyorum sanırım bir çizgi hemen oluştu ama yalancı pozitif diyorlar ee sabah benden ip gibi yumuşak kırmızı bişi gelince umudum kesildiO zaman vardır ya
Bir iki gün sonra yeniden yapın olmazsa
Benim yeni yeni netleşmeye başladı
Günden güne koyulaşması lazım
Görmüyorum canım Ocak ayından bu düşüğüm var boş gebelikten İnan beri olmadı 7.ayima girdim 2 3 gün önce rüyamda da gördüm test yapıp inanamıyordum felan şimdi o mutluluktan eser yok vallaAma moral bozmak yok tedavi görüyor musun bende hamişsem aşılama sayesinde hamileyim yani
bence var canım adetin ne zamanGörmüyorum canım Ocak ayından bu düşüğüm var boş gebelikten İnan beri olmadı 7.ayima girdim 2 3 gün önce rüyamda da gördüm test yapıp inanamıyordum felan şimdi o mutluluktan eser yok valla
Ben hayali görüyordum herhalde
Adetim dündü geçti ama sabah ip gibi kırmızı yumuşak uzayan bisiler geldi tedirginimbence var canım adetin ne zaman
Fotoğrafın kalitesi düşmüş ama ben de gördüm silik bir çizgi. Reglinize kaç gün var?Bakın bu şekildeydi en son yani ben hayali görüyorum sanırım bir çizgi hemen oluştu ama yalancı pozitif diyorlar ee sabah benden ip gibi yumuşak kırmızı bişi gelince umudum kesildi
Peki bu sabah gelen şey neyden olabilir korkum şu hamileysem ve bu kekleri yaşıyorsam belki progestana başlamam lazım ya bişi olurda diye düşünüyorum yarın bı test daha yapabilisem yaparimBak stres yapma geç döllenme de olabilir sonuçta hala adet görmemişssin testleride adet gecikince 2 güne bir yenileyin diyorlar zaten o hiç belli olmaz ki
Reglim dündü canım geçti ama bu sabah kırmızı ip gibi uzayan bisiler geldi tedirginimFotoğrafın kalitesi düşmüş ama ben de gördüm silik bir çizgi. Reglinize kaç gün var?
canım ben geçen çarşamba Prodoctor testle seninki gibi silik çizgi gördüm . Fotolarda aynı böyle belirgindi. Sonra iki gün bekledim 2. gün sabahı tekrar test yaptım. Koyulaşma varsa ancak öyle anlayabilirsin ama benim koyulaşma olmadı ve 2. testte hiç çizgi yoktu. Ertesi güne adet oldum zaten. Senin doğruluğu öğrenmen için iki gün bekeyip sabah ilk idrarla testi tekrarlaman ancak öyle anlaşılır. Tek teste bağlı kalma.Adetim dündü geçti ama sabah ip gibi kırmızı yumuşak uzayan bisiler geldi tedirginim
Yerleşme kanaması olabilir o bahsettiğiniz akıntı. İmkan varsa kan testi yaptırın ya da yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın.Reglim dündü canım geçti ama bu sabah kırmızı ip gibi uzayan bisiler geldi tedirginim
O zaman böyle bi düşüncen varsa bence testtense doktora git kan testi ver. En azından yazılması gereken ilaç varsa doktor yazar vakitte kaybetmemiş olursun diye düşünüyorumPeki bu sabah gelen şey neyden olabilir korkum şu hamileysem ve bu kekleri yaşıyorsam belki progestana başlamam lazım ya bişi olurda diye düşünüyorum yarın bı test daha yapabilisem yaparim
hayır şuan çok yeni eğer kimyasal olacaksa zaten olsun sağlıksız bir bebek demekki rahim atıyor. Senin dediğin şey 2,3 aylıkken oluyor. Şuan bebek tutunma yapamıyo demekki sağlıksız bu şekilde düşünmelisin.Peki bu sabah gelen şey neyden olabilir korkum şu hamileysem ve bu kekleri yaşıyorsam belki progestana başlamam lazım ya bişi olurda diye düşünüyorum yarın bı test daha yapabilisem yaparim
Dün yaptım testi o zaman yarın bidaha yapayım gelen leke de böyle bisiydi yanında il gibi uzun seyelrr vardı onları attım bu kalmışcanım ben geçen çarşamba Prodoctor testle seninki gibi silik çizgi gördüm . Fotolarda aynı böyle belirgindi. Sonra iki gün bekledim 2. gün sabahı tekrar test yaptım. Koyulaşma varsa ancak öyle anlayabilirsin ama benim koyulaşma olmadı ve 2. testte hiç çizgi yoktu. Ertesi güne adet oldum zaten. Senin doğruluğu öğrenmen için iki gün bekeyip sabah ilk idrarla testi tekrarlaman ancak öyle anlaşılır. Tek teste bağlı kalma.
Gelen şey bu şekildeydi canım kimyasal mıdır yanihayır şuan çok yeni eğer kimyasal olacaksa zaten olsun sağlıksız bir bebek demekki rahim atıyor. Senin dediğin şey 2,3 aylıkken oluyor. Şuan bebek tutunma yapamıyo demekki sağlıksız bu şekilde düşünmelisin.
Bu şekildeydiYerleşme kanaması olabilir o bahsettiğiniz akıntı. İmkan varsa kan testi yaptırın ya da yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın.
bilemiyorum canım beklemen lazımGelen şey bu şekildeydi canım kimyasal mıdır yani
Bu yaptığın iğrenç bir şey ama. Arkadaşına, komşuna vs bu şekilde çamaşırını, akıntını gösterebiliyor musun? Sırf anonimiz diye bu kadar mahrem bir şey paylaşılmaz he şeyin bir sınırı var.Bu şekildeydi
Ben gebeyim !Kocacığım bulabilirse doğru düzgün bir test getirecek inşallah atacağım hemen canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?