Silik çizgi

Bak stres yapma geç döllenme de olabilir sonuçta hala adet görmemişssin testleride adet gecikince 2 güne bir yenileyin diyorlar zaten o hiç belli olmaz ki K kubragocer

Bak stres yapma geç döllenme de olabilir sonuçta hala adet görmemişssin testleride adet gecikince 2 güne bir yenileyin diyorlar zaten o hiç belli olmaz ki
Peki bu sabah gelen şey neyden olabilir korkum şu hamileysem ve bu kekleri yaşıyorsam belki progestana başlamam lazım ya bişi olurda diye düşünüyorum yarın bı test daha yapabilisem yaparim

Adetim dündü geçti ama sabah ip gibi kırmızı yumuşak uzayan bisiler geldi tedirginim
canım ben geçen çarşamba Prodoctor testle seninki gibi silik çizgi gördüm . Fotolarda aynı böyle belirgindi. Sonra iki gün bekledim 2. gün sabahı tekrar test yaptım. Koyulaşma varsa ancak öyle anlayabilirsin ama benim koyulaşma olmadı ve 2. testte hiç çizgi yoktu. Ertesi güne adet oldum zaten. Senin doğruluğu öğrenmen için iki gün bekeyip sabah ilk idrarla testi tekrarlaman ancak öyle anlaşılır. Tek teste bağlı kalma.

Peki bu sabah gelen şey neyden olabilir korkum şu hamileysem ve bu kekleri yaşıyorsam belki progestana başlamam lazım ya bişi olurda diye düşünüyorum yarın bı test daha yapabilisem yaparim
O zaman böyle bi düşüncen varsa bence testtense doktora git kan testi ver. En azından yazılması gereken ilaç varsa doktor yazar vakitte kaybetmemiş olursun diye düşünüyorum

hayır şuan çok yeni eğer kimyasal olacaksa zaten olsun sağlıksız bir bebek demekki rahim atıyor. Senin dediğin şey 2,3 aylıkken oluyor. Şuan bebek tutunma yapamıyo demekki sağlıksız bu şekilde düşünmelisin.

Dün yaptım testi o zaman yarın bidaha yapayım gelen leke de böyle bisiydi yanında il gibi uzun seyelrr vardı onları attım bu kalmış

Eklentiler

• IMG_20250819_103324_287.webp
    125,8 KB · Görüntüleme: 27
Gelen şey bu şekildeydi canım kimyasal mıdır yani

Eklentiler

• IMG_20250819_103324_287.webp
    125,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…