- Konu Sahibi adilebaytarovic
-
Canım yerleşme kanı olabilir ümit vermek istemem ama bugün biraz bekle artış olursa adet oluyorsundur. Ama silik çizgi çıktıysa gebeliği destekliyor olabilir. İstersen fotoyu bizede atabilirsin. Sonucum çıksında net yorum yapayım benimde akıntı içinde böyle kıncal damar gibi bi akıntım gelmişti.Merhabalar benim de dün adet olmam gereken gündü olmayınca erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çizgi görmüştüm hatta buraya attığımda bazı kişiler de gördü ama dün bir bel ağrısı yaşadım ve sabah kalktığımda görüntüsü ip gibi dokununca yumuşacık kan gibi bir şey geldi anlamadım ben de kırmızı renkli sebebi ne olabilir acaba bilginiz var mı pıhtı desem pıhtı gibi de değil Kan desem sıvı akan adet gibi de bir kan değil yumuşak ip gibi kırmızı bir şey geldi
Sabah yaptım düne göre belirginleşmiş biraz 4. Hayalet çizgim buGayet belli, görünüyor
Var inşallah
Ne zaman yaptın, bat ne zamandı senin ?
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah seninde vardır isteyen herkesin hepimizin
Anladım canım çok sağol bana dua et inşallah regle dönmez testi atayım ama çoğu kişi göremedi zaten çok hafif görülüyor ama ben adet günü ve ilk idrarla test yapmadığımi bide betanin düşük olabileceğini düşündüğümden farklı bişi düşünmemiştim şuan ağlıyorum çok üzgünümCanım yerleşme kanı olabilir ümit vermek istemem ama bugün biraz bekle artış olursa adet oluyorsundur. Ama silik çizgi çıktıysa gebeliği destekliyor olabilir. İstersen fotoyu bizede atabilirsin. Sonucum çıksında net yorum yapayım benimde akıntı içinde böyle kıncal damar gibi bi akıntım gelmişti.
Bak bakalım canım sende bişi görecek misinCanım yerleşme kanı olabilir ümit vermek istemem ama bugün biraz bekle artış olursa adet oluyorsundur. Ama silik çizgi çıktıysa gebeliği destekliyor olabilir. İstersen fotoyu bizede atabilirsin. Sonucum çıksında net yorum yapayım benimde akıntı içinde böyle kıncal damar gibi bi akıntım gelmişti.
Bide testin markas bebetime di herkes yalancı pozitif veriyor dediCanım yerleşme kanı olabilir ümit vermek istemem ama bugün biraz bekle artış olursa adet oluyorsundur. Ama silik çizgi çıktıysa gebeliği destekliyor olabilir. İstersen fotoyu bizede atabilirsin. Sonucum çıksında net yorum yapayım benimde akıntı içinde böyle kıncal damar gibi bi akıntım gelmişti.
Baktım evet bi pembeleşme var gibi ama o markayı hiç kullanmadım internetten de yorumlarına bakmak lazımBide testin markas bebetime di herkes yalancı pozitif veriyor dedi
Yani moralini bozmak istemem ama senin testi negatif fotoya çevirdiğimde hiç bir iz göremiyorum. Görmek istiyorsan atayımBakabildin mi canım
Nasıl yani canımYani moralini bozmak istemem ama senin testi negatif fotoya çevirdiğimde hiç bir iz göremiyorum. Görmek istiyorsan atayım
Kapağı çıkartıp çekseniz biBak bakalım canım sende bişi görecek misin
Yani onunda renkli olması gerekirdi. Biri benimki biri seninkiNasıl yani canım
Bakalım canım ya hayırlısı olsunYani onunda renkli olması gerekirdi. Biri benimki biri seninki
Kapağı çıkarıp çektiğimde de aynı siliklik vardı arkasına flaşla bakınca vs de görünüyordu eşime gosterdim oda çok hafif silik var dedi attım testi çöpeKapağı çıkartıp çekseniz bi
Kapak gölge yapıyor
Tabiki hayırlısı Allahtan ümit kesilmez bende 3 yıldır bekliyorum hala endişeliyim benimki bile olmamış olabilirBakalım canım ya hayırlısı olsun
O zaman regl geliyor sanırım iyice moralim bozuldu bekliyorumTabiki hayırlısı Allahtan ümit kesilmez bende 3 yıldır bekliyorum hala endişeliyim benimki bile olmamış olabilir
Bat da aynı21.08 bat benim ama doktor bugün çağırdıbelli olsun hemen yazıcam vakit kaybetmeden gidersin sende inşallah bizlelerdir canım aynı günde doğurmamız yok mu ahshsh o zamanda farklı bi başlık altında yazıiıyor oluruz hehe
O zaman vardır yaKapağı çıkarıp çektiğimde de aynı siliklik vardı arkasına flaşla bakınca vs de görünüyordu eşime gosterdim oda çok hafif silik var dedi attım testi çöpe
Ama moral bozmak yok tedavi görüyor musun bende hamişsem aşılama sayesinde hamileyim yaniO zaman regl geliyor sanırım iyice moralim bozuldu bekliyorum
Kızzz bekliyorum haberini testi yapınca da at hemen bana daaBat da aynı
Cidden bir aynı gün doğurmamız eksik şu an
Bir iki test daha yapıcam çizgi çıkarsa vereceğim ben de bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?