• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Catloveer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba en son 7 Şubatta regl oldum 4 gün sürdü. 10 Mart olmasına rağmen henüz regl olmadım. Dün test yaptım, nimo marka ilk kez kullandım. Çok silik bir çizgi çıktı belki kuruma çizgisidir emin değilim. Regl ağrısı hissetmiyorum daha çok midede kramp gibi bir his var. Yorum yapabilir misiniz. Bu sabah yaptığım testte neredeyse hiç görünmüyordu.
IMG_0460.webp

Gebelik belirtilerinden biri diye biliyorum ama tabii tek başına yeterli değil en önemlisi adet gecikmesi ve kan testi
Sağlık ocakları bu konuda destek oluyor
Benimde 4 5 gündür akıntım baya var şeffaf şekilde. İlk 3 gün uzayan akıntı oldu hep ıslaklık hissediyordum. Bu son 2 gündür yine şeffaf renkte ama uzayan akıntı değil silince baya ıslaklık oluyor ama akmıyor ve daha sümüksü gibi. Adetime 3 gün var ama acaba gebelik mi yoksa geç yumurtlama mı diye düşünüyorum sürekli. Pcosluyum bu arada ama 1 2 yıldır sadece 1 2 ay biraz sapma oldu birinde kimyasal geçirdim diğeri de 10 gün gecikti bişey yoktu. Onun dışında tam gününde oluyorum.

Benimde 4 5 gündür akıntım baya var şeffaf şekilde. İlk 3 gün uzayan akıntı oldu hep ıslaklık hissediyordum. Bu son 2 gündür yine şeffaf renkte ama uzayan akıntı değil silince baya ıslaklık oluyor ama akmıyor ve daha sümüksü gibi. Adetime 3 gün var ama acaba gebelik mi yoksa geç yumurtlama mı diye düşünüyorum sürekli. Pcosluyum bu arada ama 1 2 yıldır sadece 1 2 ay biraz sapma oldu birinde kimyasal geçirdim diğeri de 10 gün gecikti bişey yoktu. Onun dışında tam gününde oluyorum.
Kendimden örnek verecek olursam bunları yaşamadım daha çok gaz sancısı hissediyordum. Akıntıda bir değişim yoktu. Erken gebelik testini 5 gün kala yaptım negatif çıktı reglim gecikince kaset test yaptım Silik çizgi gördüm bence biraz daha bekleyip test yapın

Back
X