• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Catloveer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba en son 7 Şubatta regl oldum 4 gün sürdü. 10 Mart olmasına rağmen henüz regl olmadım. Dün test yaptım, nimo marka ilk kez kullandım. Çok silik bir çizgi çıktı belki kuruma çizgisidir emin değilim. Regl ağrısı hissetmiyorum daha çok midede kramp gibi bir his var. Yorum yapabilir misiniz. Bu sabah yaptığım testte neredeyse hiç görünmüyordu.
IMG_0460.webp

Merhaba en son 7 Şubatta regl oldum 4 gün sürdü. 10 Mart olmasına rağmen henüz regl olmadım. Dün test yaptım, nimo marka ilk kez kullandım. Çok silik bir çizgi çıktı belki kuruma çizgisidir emin değilim. Regl ağrısı hissetmiyorum daha çok midede kramp gibi bir his var. Yorum yapabilir misiniz. Bu sabah yaptığım testte neredeyse hiç görünmüyordu. Eki Görüntüle 3713948
Nimo güvenilir değil başka bi markayla daha yapın

Merhaba arkadaşlar Benimde böyle çıktı bakabilir mısınız üç defa yaptım en son biraz belirgin ve erken belirlendi çizgi

Eklentiler

• 1000090380.webp
    1000090380.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 164
Merhaba en son 7 Şubatta regl oldum 4 gün sürdü. 10 Mart olmasına rağmen henüz regl olmadım. Dün test yaptım, nimo marka ilk kez kullandım. Çok silik bir çizgi çıktı belki kuruma çizgisidir emin değilim. Regl ağrısı hissetmiyorum daha çok midede kramp gibi bir his var. Yorum yapabilir misiniz. Bu sabah yaptığım testte neredeyse hiç görünmüyordu. Eki Görüntüle 3713948
Merhabalar hamile misiniz sonuç noldu

Bu ay da reglim 2 gün gecikti kaset test yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_28BBBBF7-069B-47F6-ACBC-27FB4E7A5262.webp
    IMG_28BBBBF7-069B-47F6-ACBC-27FB4E7A5262.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 69
Benim bir kaç gündür akıntım oluyordu bugün baktım yumurta akı gördüm. Sümüksü, yumurta akına benzeyen bir akıntı
Bilginiz var mı bununla ilgili? Döngümün 16. Günü

Benim bir kaç gündür akıntım oluyordu bugün baktım yumurta akı gördüm. Sümüksü, yumurta akına benzeyen bir akıntı
Bilginiz var mı bununla ilgili? Döngümün 16. Günü
Gebelik belirtilerinden biri diye biliyorum ama tabii tek başına yeterli değil en önemlisi adet gecikmesi ve kan testi
Sağlık ocakları bu konuda destek oluyor

Gebelik belirtilerinden biri diye biliyorum ama tabii tek başına yeterli değil en önemlisi adet gecikmesi ve kan testi
Sağlık ocakları bu konuda destek oluyor
Canım daha 29 Mart'ta adet oldum. 2 Nisan da bitti. Yumurtlama dönemindeyim sanırım

Back
X