• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik Çizgii Bi Bakın Lütfen

saol canımm :21: sende yok mu bişilerrr :49:

yok çaba uğraş veriorum ama şimdilik yok
2,5 senelık evlılığım 7aydır korunmayışım
eşimle doktor kontrolunda sorunsuz oluşumuz
sabr edemeyişimiz :52:

yok çaba uğraş veriorum ama şimdilik yok
2,5 senelık evlılığım 7aydır korunmayışım
eşimle doktor kontrolunda sorunsuz oluşumuz
sabr edemeyişimiz :52:

olsun sabret sen, o kadar takma kafaya oluruna bırak, bi bakarsın hiç beklemediğin bi anda çalıvermiş kapınızı :3::3:

7 aylık evliyim daha geçen ay denedim olmadı bu ay bi daha denedik bakalım inşalah sonuç olumlu çıkacak

Bu teste göre kesin hamilesiniz, bende çok daha silik çıkmıştı :9:

demekki olabiliyo, ben biraz daha geçince yapacaktım çıkmaz diye bekliyodum ama çıktı, bu akşam yine yapcam daha belirgin olacak mı bakalım :44:

canım idrar testini yapmak için en doğru zaman sabah ilk idrarla olanıdır :34: gün içinde yapma çünkü idrar biriktikçe idrardaki beta hcg oranıda artıyor.. madem akşam yapacaksın 4-5 saat idrara çıkma öyle yap betahcg biriksin..kop koyu bi çizgi çıkar inş. :16: ama en kesini kan testidir ilk önce kanda artıyor bu meret :27:

canım idrar testini yapmak için en doğru zaman sabah ilk idrarla olanıdır :34: gün içinde yapma çünkü idrar biriktikçe idrardaki beta hcg oranıda artıyor.. madem akşam yapacaksın 4-5 saat idrara çıkma öyle yap betahcg biriksin..kop koyu bi çizgi çıkar inş. :16: ama en kesini kan testidir ilk önce kanda artıyor bu meret :27:

eşime dedim de sabah yapayım diye olsun yap şimdi dedi dayanamadım yaptım bende, sabahı bekleyebilirim inşallah bugün :52:

eşime dedim de sabah yapayım diye olsun yap şimdi dedi dayanamadım yaptım bende, sabahı bekleyebilirim inşallah bugün :52:

ben böyle çift çizgi görüp yorum yapınca bi heyecanla kesin sonucu bekliyorum :27: Rabbim gönlüne göre versin cnm tez zamanda güzel haberlerini yaz :34:

ben böyle çift çizgi görüp yorum yapınca bi heyecanla kesin sonucu bekliyorum :27: Rabbim gönlüne göre versin cnm tez zamanda güzel haberlerini yaz :34:

ahhh bi olsun yazıcam mutlaka :) aminn hepimizin gönlüne göre versin inş. :46:

içini ferah tut inşallah silik milik bi çizgi var sonuçta :) Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Back
X