• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgiiii yetişin kızçeler :(

gmzkrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
76
56
3
34
Kızlar 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım
Çok silik bir çizgi var. Böyle olanlar var mııı

Kızlar 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım
Merhaba inşallah sonuç olumludur ama yaptığım araştırmalara göre bazen alınan ilaçlardan dolayı da iki çizgi görülebiliyormuş hayal kırıklığı yaşama diye söylemek istedim

Canım bendede silik çizgi vardı. 5. Gün. 2 günde bir testi tekrarladim ve gititkce koyulaşti ve sonuç pozitif çıktı

Merhaba inşallah sonuç olumludur ama yaptığım araştırmalara göre bazen alınan ilaçlardan dolayı da iki çizgi görülebiliyormuş hayal kırıklığı yaşama diye söylemek istedim
Evet bende çok heveslenmek istemiyorum. Yarın sabah yine tekrarlayacağım bakalım ne olacak canım

Canım bendede silik çizgi vardı. 5. Gün. 2 günde bir testi tekrarladim ve gititkce koyulaşti ve sonuç pozitif çıktı
İnşallah bende senin gibi pozitif olurum olmazsa da yine deneyeceğim Allah’ın izniyle. Seninde çok rahat geçer inşallah bu günlerin ☺️

Günaydın 💐 bugünde test yaptım sabah ilk idrarla yine ikinci çizgi çıktı fakat dünküyle tam olarak aynı renkte. Hiç ekstra koyulaşma olmamış 😞 bugün 7. Gün morelim bozuldu

Günaydın 💐 bugünde test yaptım sabah ilk idrarla yine ikinci çizgi çıktı fakat dünküyle tam olarak aynı renkte. Hiç ekstra koyulaşma olmamış 😞 bugün 7. Gün morelim bozuldu
Cnm 2 günde bir iki katına çıktığı için iki güne bir yap. O zman koyulaşır

Back
X