- 10 Nisan 2016
- 8.830
- 12.941
- 248
- 37
İşte hangi testlerle yaptığına bağlı..ayni testlerle mi yapfin? Birde şunu sorcam belirtilerin varmı ?Ama çıksa idi çıkmazmıydı gene
Hepsi farklı farklı idi ama şuan hiç biri aklımda değil gögüslrim ağrıyor sertleşti birde sabah kalkarken kasık ağrısi ince ve bel ağrısıİşte hangi testlerle yaptığına bağlı..ayni testlerle mi yapfin? Birde şunu sorcam belirtilerin varmı ?
Ozaman kan ver istersen.. kanda daha çok ihtimal var çıkması için.. hatta çıkmasa bile.ihtimal.herzaman var adet görmediğin sürece var..Hepsi farklı farklı idi ama şuan hiç biri aklımda değil gögüslrim ağrıyor sertleşti birde sabah kalkarken kasık ağrısi ince ve bel ağrısı
Canım testi suya tuttum iyice ama gene kaldı silikEvet çok iyi anlıyorum seni.. tabi bazen testlerde yanila bilir ama genelde pozitif testler yanılmaz alsinda.. suda olabilir farklı yerlerde yaptıysan.. çıkmaya bilir cunki her testin beta HCG algısı farklıdır.. kimisi 10 ölçerken kimi 25 veya 50 gibi çıkarsa ölçer.. dedigine göre adetin gecikmiş 3 gün.. bence bir kaç gün daha geçsin adetin olmazsa tekra sabah idraiyla bir test yap yada kan ver direk..
Belirtilerin var mı ?
Evet kuruma çizgisi mi değil mi diye anlamak için burda duymuştum suya tutunca kuruma çizgisi ise geçiyormuş değil ise kalıyor Muş cizgi
Ayyyy hadi yaaaCanım testi suya tuttum iyice ama gene kaldı silik
İki yıllık evliyim henüz bi çocuğum yok eşimle düşünüyoruz ama nasip işte senin :) Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin sizin varmı çocunuzAyyyy hadi yaaahadi İnshaAllah vardır canim.. bekle bakalım ama yorma işte kendini fazla hani normal hayatına devam et ama dikkatli ol yani.. çocuğun varmı yoksa ilk mi olacak İnshaAllah
Amin canım İnshaAllah benimde yok henüz bizde istiyoruz İnshaAllah gebe oluruzİki yıllık evliyim henüz bi çocuğum yok eşimle düşünüyoruz ama nasip işte senin :) Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin sizin varmı çocunuz
Sanki bi kırmızılık var ama sabah siz gene bi test yapın
Amin inşallah canım ya bugün leke gelmeye başladı yarına çözülür reglimAmin canım İnshaAllah benimde yok henüz bizde istiyoruz İnshaAllah gebe oluruz
Hayırlısı bacım .. belki olmaz ama tabi sen dahabiyi bilirsin kendini.. hiç üzülme ama Nasibimde ki gelicektir elbetAmin inşallah canım ya bugün leke gelmeye başladı yarına çözülür reglim
Öyle canım şu mübarek günde Rabbim tez vakitte hayırlısını nasip etsin sanada banada ve tüm olmayanlara daHayırlısı bacım .. belki olmaz ama tabi sen dahabiyi bilirsin kendini.. hiç üzülme ama Nasibimde ki gelicektir elbetAllah'ın izniyle
Ben görüyorum bacım sanki bir çizgi .. var gibiMerhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum
Yaa insallah vardır ben arada kaldımBen görüyorum bacım sanki bir çizgi .. var gibi
Test bozuk gibiYaa insallah vardır ben arada kaldım
Ben iki gün daha bekleyip tekrar yapayım her ihtimale karsi o zamanTest bozuk gibi
AynennBen iki gün daha bekleyip tekrar yapayım her ihtimale karsi o zaman
Kaç gün gecikti adetiniz? Ben bebek istediğim zamanlar bir kere bende yaşadım aynı şeyi hamilelik sanmıştım ama adetim geciktikten 8 gün sonra adet oldum siz eğer adetiniz geciktikten sonra yaptıysanız bu kadar gozukmemesi normal değil silik olsa da ikinci çizgi ilanı belli olur yinede eğer istiyorsan umarım hamilesindir ama çokta kendini kaptırıp sonra üzülme hamile kalmayi da kafana cok takma doktorum bana ozamanlar demişti ki her ay hamileliği kafana taktiğin icin olmuyor diye bende sonra salmistim umursamamistim ve hamile kaldım streste cok etkiliyor hamile kalmayı stres yapma olur mutlukaBirinci çekilen resim sabah yaptığım testi 3gün önce yapmıştım silik çıktı ve son iki resim ise dün akşam üstü yaptığım test 5dk içinde çektiğim ve kız kardeşime atmıştım dün ben o iki resmi negatif gördüm hatta yazdım kız kardeşime negatif bak diye iyi göremedim sanırım sonra kız kardeşim bana işaretleyip atmış gece ben görmedim sabah uyanınca teste baktım o hayali çizgiyi bnde gördüm ama dedim üstünden kaç saat geçmiş geçersiz sonra kız kardeşimn attığı mesajlara bakınca resmi tekrar atmış bana görünce şaşırdım kafam çorba oldu ya bu arada adetim 40ile 48arası olduğu için belli olmuyor bugün 47günüm
Eki Görüntüle 2997658 Eki Görüntüle 2997659 Eki Görüntüle 2997660
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?