Merhaba görünüyor çizgilerBakabilir misiniz
Kasetler biri artımed biri bebetime, erkenler sanırım awox mu neydiCanım bence gayet görünüyor çizgiler markası ne testlerin
Ay hadi inşallahMerhaba, gayet gorunuyor bence bi beta baktirin
Awox çok güvenilir bir marka. Hayırlı olsunKasetler biri artımed biri bebetime, erkenler sanırım awox mu neydi
İnşallah doğrudur çok tereddütüm varAwox çok güvenilir bir marka. Hayırlı olsunmutlaka yarın kan verin
Merhaba. Çizgiler görünüyor. Kan testi yaptırınBakabilir misiniz
Çok sağolunAwox candırhayırlı olsun
Acilde yapmıyorlar ki yaMerhaba. Çizgiler görünüyor. Kan testi yaptırın
Hevesinizi kırmak istemem ama bu testlerden hiçbirisi awox değil diğerleri de zaten yalancı pozitif veriyor sürekli inşallah sizinki öyle değildirKasetler biri artımed biri bebetime, erkenler sanırım awox mu neydi
Aa hayır, bu sabah tekrar yaptım eşimden dün isteyip, awox yazıyor ve daha belirgin bir silik çizgi çıktı yineHevesinizi kırmak istemem ama bu testlerden hiçbirisi awox değil diğerleri de zaten yalancı pozitif veriyor sürekli inşallah sizinki öyle değildir
Hevesinizi kırmak istemem ama bu testlerden hiçbirisi awox değil diğerleri de zaten yalancı pozitif veriyor sürekli inşallah sizinki öyle değildir
Aa hayır, bu sabah tekrar yaptım eşimden dün isteyip, awox yazıyor ve daha belirgin bir silik çizgi çıktı yine
Hayır bu test awox. Eczaneden aldığım testin aynısı. Nereden çıkardın awox olmadığını?Dediğim gibi inşallah hamilesindir ama maalesef awox degil
Hayır bu test awox. Eczaneden aldığım testin aynısı. Nereden çıkardın awox olmadığını?
Hayır kızlar bu test awox değil eminim awoxun arkası yuvarlak şekilde düz şekilde değil uydurmadim yani awox kutusunda başka marka testler satılıyor isterseniz awoxun resmini atayım bakın kafamdan uydurmuyorum yaHayır bu test awox. Eczaneden aldığım testin aynısı. Nereden çıkardın awox olmadığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?