Silik çizgileri görüyor musunuz

Hevesinizi kırmak istemem ama bu testlerden hiçbirisi awox değil diğerleri de zaten yalancı pozitif veriyor sürekli inşallah sizinki öyle değildir
Aa hayır, bu sabah tekrar yaptım eşimden dün isteyip, awox yazıyor ve daha belirgin bir silik çizgi çıktı yine

Bu testte mi awox yazıyor üzgünüm ama bu awox değil internetten mi aldınız böyle sahte ürün gönderiyorlar başka bir platformda da karşılaştım bununla bu test ya artimed yada days doctor ama kesinlikle awox değil

Bu test awox arkadaşım hamilelikte var gibi görünüyor awox yanıltmaz pek hadi güzel haberlerle gel inşallah

Hayır bu test awox. Eczaneden aldığım testin aynısı. Nereden çıkardın awox olmadığını?
Hayır bu test awox. Eczaneden aldığım testin aynısı. Nereden çıkardın awox olmadığını?
Hayır kızlar bu test awox değil eminim awoxun arkası yuvarlak şekilde düz şekilde değil uydurmadim yani awox kutusunda başka marka testler satılıyor isterseniz awoxun resmini atayım bakın kafamdan uydurmuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…