Silik çizgileri görüyor musunuz

Bakabilir misiniz
Canım bu artımed ise eğer ümidini kırmak istemem ancak çok güvenme ben geçmiş tarihlerde 3 kere test yaptım hep pozitifti kan da negatif çıktı artık alırken o markayı almamaya dikkat ediyorum fotoğraf onlardan birtanesi

Eklentiler

• 20250123_032622.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 57
Farklı marka testte yaptım yine pozitif çıktı ama evet öyleymiş herkese yalancı pozitif gösteriyormuş

Farklı marka testte yaptım yine pozitif çıktı ama evet öyleymiş herkese yalancı pozitif gösteriyormuş
Ya sevindim sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun o zaman,kan testi verdiniz mi peki?
hayır acilde beta bakmıyorlar, adetime de daha 3 gün var, doktor randevusu alayım dedim direk
Ya sevindim sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun o zaman,kan testi verdiniz mi peki?

Kızlar silik çizgiyi görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_20250417_151801.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 43
Evet çok silik görüyorum
Ama bu testten sonra kanda negatif gördüm ve bu test awox. İlk hamileliğimde de bu traz bişey olmuştu silik görmüştüm kan vermiştim negatif ama belirti devam edince bir hafta sonra vermiştim pozitif belki yine öyledir bilemiyorum hiç

Kimyasal geçirmiş olabilir misiniz acaba

kızlar siz de benim gibi çizgi görüyor musunuz? 2 ayrı konuya da yazdım çünkü çok heyecanlıyımmm

Eklentiler

• IMG_2900.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2896.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…