Canım bu artımed ise eğer ümidini kırmak istemem ancak çok güvenme ben geçmiş tarihlerde 3 kere test yaptım hep pozitifti kan da negatif çıktı artık alırken o markayı almamaya dikkat ediyorum fotoğraf onlardan birtanesiBakabilir misiniz
Farklı marka testte yaptım yine pozitif çıktı ama evet öyleymiş herkese yalancı pozitif gösteriyormuşCanım bu artımed ise eğer ümidini kırmak istemem ancak çok güvenme ben geçmiş tarihlerde 3 kere test yaptım hep pozitifti kan da negatif çıktı artık alırken o markayı almamaya dikkat ediyorum fotoğraf onlardan birtanesi
Ya sevindim sizin adınızaFarklı marka testte yaptım yine pozitif çıktı ama evet öyleymiş herkese yalancı pozitif gösteriyormuş
Farklı marka testte yaptım yine pozitif çıktı ama evet öyleymiş herkese yalancı pozitif gösteriyormuşCanım bu artımed ise eğer ümidini kırmak istemem ancak çok güvenme ben geçmiş tarihlerde 3 kere test yaptım hep pozitifti kan da negatif çıktı artık alırken o markayı almamaya dikkat ediyorum fotoğraf onlardan birtanesi
hayır acilde beta bakmıyorlar, adetime de daha 3 gün var, doktor randevusu alayım dedim direkYa sevindim sizin adınızahakkınızda hayırlısı olsun o zaman,kan testi verdiniz mi peki?
Ya sevindim sizin adınızahakkınızda hayırlısı olsun o zaman,kan testi verdiniz mi peki?
Ya sevindim sizin adınızahakkınızda hayırlısı olsun o zaman,kan testi verdiniz mi peki?
Bu testi yeni gördüm bu ara piyasaya yeni giriyor galiba o yüzden pek fikrim yok ama çizgi bariz belli bir kan verirseniz netleşirEvet awoxun arkasınin şekli de farklı awox yaniltmiyir
Evet çok silik görüyorumKızlar silik çizgiyi görüyor musunuz
Ama bu testten sonra kanda negatif gördüm ve bu test awox. İlk hamileliğimde de bu traz bişey olmuştu silik görmüştüm kan vermiştim negatif ama belirti devam edince bir hafta sonra vermiştim pozitif belki yine öyledir bilemiyorum hiçEvet çok silik görüyorum
Kimyasal geçirmiş olabilir misiniz acabaAma bu testten sonra kanda negatif gördüm ve bu test awox. İlk hamileliğimde de bu traz bişey olmuştu silik görmüştüm kan vermiştim negatif ama belirti devam edince bir hafta sonra vermiştim pozitif belki yine öyledir bilemiyorum hiç
Hangi saticidan aldınız acaba çok başına gelen var bu durum bidaha almayın ordan
Sanmam reglden 4 gün önce şüphelendiğim için kan vermiştim yine negatiftiKimyasal geçirmiş olabilir misiniz acaba
Allahım inşallahBu orjinal awox sizde hamilelik var bence
Çok teşekkür ederimPozitif gözünüz aydın
Çok silik var gibi duruyorkızlar siz de benim gibi çizgi görüyor musunuz? 2 ayrı konuya da yazdım çünkü çok heyecanlıyımmm
sanırım yarın kan tahlili yaptıracağım. inşallah doğru görüyoruzdurÇok silik var gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?