Silik çizgileri görüyor musunuz

Bu test awox arkadaşım hamilelikte var gibi görünüyor awox yanıltmaz pek hadi güzel haberlerle gel inşallah
Maalesef değil awoxun resmini atayım bakın isterseniz bu awox değil .kaç kişide denk geldim buna kutusu awox ama içinden başka marka cikiyor

Bendeki awoxlar da böyleydi, ama belki eski üründür belki değiştirmişlerdir
Yok canım zannetmiyorum o testleri ya artimed yada days doctor daha çok olmadı başka platformda birisi internet üzerinden almış paket awox ama içindeki test başka yani dolandırıcılık yapıyorlar resmen bide o markalar yalancı pozitif çıkarıyor gönül ister ki herkes gerçekten pozitifi görsün ama insanın hevesini kırıyorlar

Evet keşke atmasaydım paketini ama 3 tane sipariş ettim

Bakabilir misiniz
Canım artimed testlere bence çok güvenme. Ben bu ay artimed testte kopkoyu çizgi görüp, awox da hiç çizgi çıkmayınca çok üzüldüm. Asla almam artık boşuna umitlendiriyor. Ama tabiiki doğru çıkardığı da vardır. İnşallah sende doğrudur.

Şimdi eşimden başka test istedim, gidip nöbetçi eczaneden bakıcak iş çıkışı bide öyle deneyeyim bakalım

Nöbetçi eczanedeki tek marka buymuş o yüzden eşim bunu almış, görüyor öusunuz, yapar yapmaz silik çizgi belirdi yine

Eklentiler

• IMG_0699.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 75
Efekt ekledim görünsn diye

Eklentiler

• IMG_0702.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_0701.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0700.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar merhaba birsey sormak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum bende pko var bundan dolayı reglim tarihlerim değişiyor bayram haftasında (tam gün hatırlamıyorum) wc de 3 damla çok açık pembe kan gördüm afedersiniz ama aynı haftalarda ara ara yoklayan alt karın ağrısı,kasık ağrısı,göğüs ucu sizlamasi vs yaşadım neyse geçen hafta erken gebelik testi yaptım negatif 3 gün sonra tekrar yaptım yine negatif çıktı 3 gündür ayaklarım( 3 tane Çorap gitmeme rağmen)ve ellerim resmen donuyor ve yine 3 gündür hafif hafif kahverengi lekelenmeler yaşıyorum neden olabilir sizce bu arada küçük bir ilçede yaşıyorum hastaneden randevu alamıyorum bir türlü hep dolu sistemde

Haklısın canım ancak şöyle bir durum var kafamı karıştıran o zaten bu yaşıma kadar reglim hep duzensizdi olduğum zaman da vücudum böyle tepkiler vermezdi ondan dolayı acabı mi diyorum birde 5 dk ayakta kalayım sanki saatlerce bir işle uğraşmisim gibi belim ağrıyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…