- 5 Mart 2025
- 328
- 49
- 13
Maalesef değil awoxun resmini atayım bakın isterseniz bu awox değil .kaç kişide denk geldim buna kutusu awox ama içinden başka marka cikiyorBu test awox arkadaşım hamilelikte var gibi görünüyor awox yanıltmaz pek hadi güzel haberlerle gel inşallah
Bir atar mısınız şu an bende de var kıyas yapacağımMaalesef değil awoxun resmini atayım bakın isterseniz bu awox değil .kaç kişide denk geldim buna kutusu awox ama içinden başka marka cikiyor
Tabiki gerçek awox bu maallesef sahte ürün çok piyasada sizinki de bu şekilde miBir atar mısınız şu an bende de var kıyas yapacağım
Bendeki awoxlar da böyleydi, ama belki eski üründür belki değiştirmişlerdirTabiki gerçek awox bu maallesef sahte ürün çok piyasada sizinki de bu şekilde mi
Yok canım zannetmiyorum o testleri ya artimed yada days doctor daha çok olmadı başka platformda birisi internet üzerinden almış paket awox ama içindeki test başka yani dolandırıcılık yapıyorlar resmen bide o markalar yalancı pozitif çıkarıyor gönül ister ki herkes gerçekten pozitifi görsün ama insanın hevesini kırıyorlarBendeki awoxlar da böyleydi, ama belki eski üründür belki değiştirmişlerdir
Doğru benim ki bundan siz pencerede ki şekilden farkettiniz. Valla bakalım silik çıkardı kan verdim awox yanıltmaz diyorlar ama göreceğizTabiki gerçek awox bu maallesef sahte ürün çok piyasada sizinki de bu şekilde mi
Evet awoxun arkasınin şekli de farklı awox yaniltmiyirDoğru benim ki bundan siz pencerede ki şekilden farkettiniz. Valla bakalım silik çıkardı kan verdim awox yanıltmaz diyorlar ama göreceğiz
Evet keşke atmasaydım paketini ama 3 tane sipariş ettimBu testte mi awox yazıyor üzgünüm ama bu awox değil internetten mi aldınız böyle sahte ürün gönderiyorlar başka bir platformda da karşılaştım bununla bu test ya artimed yada days doctor ama kesinlikle awox değil
Hangi saticidan aldınız acaba çok başına gelen var bu durum bidaha almayın ordanEvet keşke atmasaydım paketini ama 3 tane sipariş ettim
Evet canım awox kesinlikle bu şekilde arkası yuvarlak gibi oluyor. Bende bu ay çok kullandım nerde gorsem tanırım.Tabiki gerçek awox bu maallesef sahte ürün çok piyasada sizinki de bu şekilde mi
Canım artimed testlere bence çok güvenme. Ben bu ay artimed testte kopkoyu çizgi görüp, awox da hiç çizgi çıkmayınca çok üzüldüm. Asla almam artık boşuna umitlendiriyor. Ama tabiiki doğru çıkardığı da vardır. İnşallah sende doğrudur.Bakabilir misiniz
Şimdi eşimden başka test istedim, gidip nöbetçi eczaneden bakıcak iş çıkışı bide öyle deneyeyim bakalımCanım artimed testlere bence çok güvenme. Ben bu ay artimed testte kopkoyu çizgi görüp, awox da hiç çizgi çıkmayınca çok üzüldüm. Asla almam artık boşuna umitlendiriyor. Ama tabiiki doğru çıkardığı da vardır. İnşallah sende doğrudur.
görünüyor canım hayırlı olsunEfekt ekledim görünsn diye
Yani canım dediklerin hamilelik belirtiside olabiliiir regl belirtiside, sana aaa bunlar hamilelik belirtisi diyip de umutlandıramam ki üzülürüm2 Haftadır gogsulerim bana çok dolgun geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?