ne çıktı acaba sonucunuz şu an benim testim de sizinki gibi deBenim adetim 4 gün var test yaptım böyle çıktı yorumlarmisiniz
çok silik bir şey görüyorum regl tarihiniz
Dün gelmesi gerekiyordı bugun de test yaptım koyulasmıstıçok silik bir şey görüyorum regl tarihiniz geçti mi
Bugun yaptım paylastıgım gibi koyulasmıstıBende suan ayni durumu yaşıyorum acaba Suan testiniz nasil ??
Şuan 6 haftaya girdik bebisimle pozitif..ne çıktı acaba sonucunuz şu an benim testim de sizinki gibi de
çok sevindim benim de pozitif :) beta hcg kaçla öğrendiniz ? benim 15 çıktı ama yeni olduğu için sanırım düşük daha biraz endişeleniyorumŞuan 6 haftaya girdik bebisimle pozitif..
Ben ilk 25 ile öğrenmiştim endişelenme yükselecektir. Şuan 2000 lerde olması gerekçok sevindim benim de pozitif :) beta hcg kaçla öğrendiniz ? benim 15 çıktı ama yeni olduğu için sanırım düşük daha biraz endişeleniyorum
Merhaba benim adetim 6 gün gecikti. 2 gün önce idrar testinde silik çizgi çıktı. Dün kan verdim. Sizce hamile miyim?
Çok sevindim tamam o zaman rahatlıyorum hemen :)Ben ilk 25 ile öğrenmiştim endişelenme yükselecektir. Şuan 2000 lerde olması gerek
Merhaba idrar testinizin fotoğrafını atar mısınız? Yani her şey olabilir isterseniz tekrarlayın 2-3 gün sonra kan testiniMerhaba benim adetim 6 gün gecikti. 2 gün önce idrar testinde silik çizgi çıktı. Dün kan verdim. Sizce hamile miyim?
doktora ne zaman gitmeliyim ? kesenin görünmesi içinBen ilk 25 ile öğrenmiştim endişelenme yükselecektir. Şuan 2000 lerde olması gerek
Merhaba idrar testinizin fotoğrafını atar mısınız? Yani her şey olabilir isterseniz tekrarlayın 2-3 gün sonra kan testini
bence var ya erken olduğu için düşük çıkmış olabilir benim de geçen hafta sizin gibiydi, daha dün sizinkiden bir tık daha belirgindi betam 15 çıktı dün. dediğim gibi birkaç gün sonra tekrar kan verin benceÇok belirsiz bir çizgi
Yarın tekrar vermeyi düşünüyorum. Sizde belirti varmıydı.bence var ya erken olduğu için düşük çıkmış olabilir benim de geçen hafta sizin gibiydi, daha dün sizinkiden bir tık daha belirgindi betam 15 çıktı dün. dediğim gibi birkaç gün sonra tekrar kan verin bence
mesanem sürekli dolu gibi hissediyorum hala öyle onun dışında çok da bir belirti yoktu bence yani okudukça psikolojik olarak var gibi hissettiğim şeyler oldu bel ağrısı, göğüs büyümesi vsYarın tekrar vermeyi düşünüyorum. Sizde belirti varmıy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?