Bende de mesane doluluğu,devamlı tuvalete çıkma, göğüs uçları hassasiyeti, gögüs şişliği ve minik kramplar oluyor sağ ve sol taraftamesanem sürekli dolu gibi hissediyorum hala öyle onun dışında çok da bir belirti yoktu bence yani okudukça psikolojik olarak var gibi hissettiğim şeyler oldu bel ağrısı, göğüs büyümesi vs
çok sevindim benim de pozitif :) beta hcg kaçla öğrendiniz ? benim 15 çıktı ama yeni olduğu için sanırım düşük daha biraz endişeleniyorum
Beta hcg niz arttı mı acaba
Evet 53 çıktı dün sonucum yani tam 2 gün sonraBeta hcg niz arttı mı acaba
Umarımmumarım sağlıklı devam eder gebeliğimiz bende yarın kan tahlili vericem tekrar
Ben de şimdi ikinci testi verdim heyecanla bekliyorumUmarımm, değer düşük olunca tedirgin oluyor insan ama ben ikinci testten sonra rahatladım baya arttığını görünce siz de yazın sonucunuzu aynı zamanda büyüyecek bebişlerimiz
Test sonucum 122 çıktı doktorum 4 gün sonra tekrar test vermemi sonrasında kese için randevu vereceğini söylediUmarımm, değer düşük olunca tedirgin oluyor insan ama ben ikinci testten sonra rahatladım baya arttığını görünce siz de yazın sonucunuzu aynı zamanda büyüyecek bebişlerimiz
Süperrr çok sevindimmTest sonucum 122 çıktı doktorum 4 gün sonra tekrar test vermemi sonrasında kese için randevu vereceğini söyledi
bugün yine kan verdim 251 çıktı sonucum hala doktora gitmedim haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum kan vermek bağımlılık yaptı sonucun arttığını gördükçe rahatlıyorum resmen cumaya kadar vermiyim dimi bir sıkıntı yoktur değerler iyi artıyor gibi geldi bana ama sizce ?? :)))Test sonucum 122 çıktı doktorum 4 gün sonra tekrar test vermemi sonrasında kese için randevu vereceğini söyledi
kan testi verdiniz mi ne durumdasınız ??Yarın tekrar vermeyi düşünüyorum. Sizde belirti varmıydı.
Bu değerle kese göremeyiz ama bir doktora danışın bence benim doktorum var ona göre haftaya ediyorumbugün yine kan verdim 251 çıktı sonucum hala doktora gitmedim haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum kan vermek bağımlılık yaptı sonucun arttığını gördükçe rahatlıyorum resmen cumaya kadar vermiyim dimi bir sıkıntı yoktur değerler iyi artıyor gibi geldi bana ama sizce ?? :)))
evet ya kesinlikle bazıları öğreniyor gidiyor kalp atışı duyuyor bizim daha kalp atışını duymamıza haftalar var neyse sabredicez artık yapacak bir şey yokBu değerle kese göremeyiz ama bir doktora danışın bence benim doktorum var ona göre haftaya ediyorumama erken öğrenmek çok zor bu değer yükselme beklemek için vs keşke daha geç test verseymişim diyorum
Aynen öyle sağlıklı olup büyüsünlerde inşallahevet ya kesinlikle bazıları öğreniyor gidiyor kalp atışı duyuyor bizim daha kalp atışını duymamıza haftalar var neyse sabredicez artık yapacak bir şey yok
tam göremedim canım ama fotoğraf olduğu için de olabilir sen çıplak gözle görüyor musun ? ve de adetine kaç gün varBenimkine de bakar mısınız?
bende göremedim:) yarın olmam lazım göğüslerim aşırı ağrıyor bilemedim bendetam göremedim canım ama fotoğraf olduğu için de olabilir sen çıplak gözle görüyor musun ? ve de adetine kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?