Test sonuçları ilk 15 dk geçerlidir, tekrarladığınız testte sonuç negatifse şuan da negatif sayabilirsiniz fakat adet gününüz geçtiğinde tekrar bakın istersenizMerhaba arkadaşlar pcos hastasıyım düzensiz adet gryrm.adete 4 güm kala erken gebelik testi, negatif çıktı peşine kaset test yaptım 1 saatten sonra silik Bi çizgi çıktı. 1 er gün arayla kaset testler negatif çıktı beklenen adet gününde kan verdim beta 1.20 den küçük çıktı idrar yolu enfeksiyonu var yüksek duzey .sizce kimyasal gebelik geçirmiş olablrmiym beta daha yükselir,mi
Test sonuçları ilk 15 dk geçerlidir, tekrarladığınız testte sonuç negatifse şuan da negatif sayabilirsiniz fakat adet gününüz geçtiğinde tekrar bakın isterseniz
Tesekkur ederimİlk 5 dk içinde çıkması lazım 2.çizginin. Ondan sonrasını dikkate almayın. Hamile olunca hemen beliriyor.
Teşekkür ederimİlk 5 dk içinde çıkması lazım 2.çizginin. Ondan sonrasını dikkate almayın. Hamile olunca hemen beliriyor.
Tesekur ederimİlk 5 dk içinde çıkması lazım 2.çizginin. Ondan sonrasını dikkate almayın. Hamile olunca hemen beliriyor.
bir saat sonra çıkan çizgi sağlıklı sonuç olarak değerlendirilemez regl olmazsanız eğer bir hafta sonra tekrar verebilirsinizMerhaba arkadaşlar pcos hastasıyım düzensiz adet gryrm.adete 4 güm kala erken gebelik testi, negatif çıktı peşine kaset test yaptım 1 saatten sonra silik Bi çizgi çıktı. 1 er gün arayla kaset testler negatif çıktı beklenen adet gününde kan verdim beta 1.20 den küçük çıktı idrar yolu enfeksiyonu var yüksek duzey .sizce kimyasal gebelik geçirmiş olablrmiym beta daha yükselir,mi
Yok gibi duruyorMerhaba Hanımlar
Benimkine de bakar mısınız?
Ah kuzum bu da benim basima cok geldi 30 25 dk sonra boyle cizgi gorup kan verdigimde hep olumsuz sonuc aldim bende pcosluyum ama senin de cizgisi tam belli oluyor sabah tekrarla canim bu sefer daha cabuk cizgi cikarsa kan testi ver adetin gecti mi1.5 yıldır evliyim pcos var bende adetlerim normalde düzensizdi 2 3 aydır düzene girdi günleri güzel değerlendirdik eşimle şu an normal şatlarda 5 gün var adetime bugün sabah ilk idrarla yaptım 20 25 dk sonra bu sonucu gördüm sizce gebelik var mı ?
Eki Görüntüle 3234253
Daha 5 gün var adetime aşırı sırt ağrım var belirti olarak ve çok yeme isteği yiyince de tiksinme isteği var çok istiyorum inşallah bir bebek nasip eder allahAh kuzum bu da benim basima cok geldi 30 25 dk sonra boyle cizgi gorup kan verdigimde hep olumsuz sonuc aldim bende pcosluyum ama senin de cizgisi tam belli oluyor sabah tekrarla canim bu sefer daha cabuk cizgi cikarsa kan testi ver adetin gecti mi
Daha 5 gün var adetime aşırı sırt ağrım var belirti olarak ve çok yeme isteği yiyince de tiksinme isteği var çok istiyorum inşallah bir bebek nasip eder allah
Yaa insalah olur bu ay naptin kuzum tekrarladin mi testiDaha 5 gün var adetime aşırı sırt ağrım var belirti olarak ve çok yeme isteği yiyince de tiksinme isteği var çok istiyorum inşallah bir bebek nasip eder allah
Hanımlar merhaba bata 3 gün var testim böyle çok çok silik çıktı sizce var mıdır? Gölge gibi bir çizgi gebeliğini böyle öğrenen var mı
Tekrarladım ama maalesef negatif çıktıYaa insalah olur bu ay naptin kuzum tekrarladin mi testi
Stres yapma kuzum bu ay bekle bakalimTekrarladım ama maalesef negatif çıktı
Bugun sabah tekrar idrar testi pozitif geldi saniyesinde kan verdim negatif cikti dun aksam kahverengi lekelenmem oldu aklim cok karisiyoStres yapma kuzum bu ay bekle bakalim
Testi atar misin kuzum belki gec dolenmedir 1 hafta kadar daha bekle bidaha kan verBugun sabah tekrar idrar testi pozitif geldi saniyesinde kan verdim negatif cikti dun aksam kahverengi lekelenmem oldu aklim cok karisiyo
Doktoruma danistim bu gece vajinal progestron kullan yarin bidaha kan ver dediTesti atar misin kuzum belki gec dolenmedir 1 hafta kadar daha bekle bidaha kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?