Sizin çok erken gibi geldi bana nedir testin markasıKızlar sizce gebelik var mı yumurtlamamın 8. Günü hemen çıktı silik çizgi bı de sol kasıkra iğne batar gibi oluyor
Çizgiyi gördüm bende gecikme yaşadınız mı umarım pozitiftirKızlar var mı sizce
ProdoctorSizin çok erken gibi geldi bana nedir testin markası
Ayy baya belirgin hemen kan verin benceSanırım hamileyim
Verdim canım çıkmasını bekliyorum belirtilerim de var inşallahAyy baya belirgin hemen kan verin bence
Haberdar edin bizideVerdim canım çıkmasını bekliyorum belirtilerim de var inşallah
Tabiki yazarımHaberdar edin bizide
İkimizede hayırlı olsun bende pozitif çıktım gebeyimBeta 486.4
Yaaa çok sevindim ikimize de hayırlı olsun saglikli sihhatli devami gelsin inşallah kese yi ne zaman görürüz acabaİkimizede hayırlı olsun bende pozitif çıktım gebeyim
Benim yükseilişi güzel buldu 25 haziran çarşambaya randevu verdi bebişle tanışmak içinYaaa çok sevindim ikimize de hayırlı olsun saglikli sihhatli devami gelsin inşallah kese yi ne zaman görürüz acaba
İnşallllahhhhhİkinizinde gözünüz aydın inanın çok sevindim inşallah birgün bizde yaşarız bu anı
Aşkım sen cumartesi bile görürsün yüksek betan özele gideceksen randevu al bence veya pazartesiYaaa çok sevindim ikimize de hayırlı olsun saglikli sihhatli devami gelsin inşallah kese yi ne zaman görürüz acaba
Inşallaahh rabbim isteyen herkese nasip etsin dua edicemİkinizinde gözünüz aydın inanın çok sevindim inşallah birgün bizde yaşarız bu anı
Aynen öyle yaptım canim benim ptesi ne randevu aldımAşkım sen cumartesi bile görürsün yüksek betan özele gideceksen randevu al bence veya pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?