Aynen öyle bana doktor ayın 30 da 10 gün bekleyelim dediO da doğru aslında en iyisi kan testi ama onada sürekli gidilmiyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle bana doktor ayın 30 da 10 gün bekleyelim dediO da doğru aslında en iyisi kan testi ama onada sürekli gidilmiyor ki
Benim pcos olduğu için günümde düzensiz duphaston içiyorum ona 2 3 gün kaldı bende şimdi erken gebelik nimo test yaptm o da gölgeli cıktı bu testler psikopat edecek beniAynen öyle bana doktor ayın 30 da 10 gün bekleyelim dedi
Benim Buda nine marka oda güvenilir değilBenim pcos olduğu için günümde düzensiz duphaston içiyorum ona 2 3 gün kaldı bende şimdi erken gebelik nimo test yaptm o da gölgeli cıktı bu testler psikopat edecek beni![]()
Ay seninkide baya belirgin hangisine güveneceğiz anlamadım ki eczanelerde hep bunları veriyorBenim Buda nine marka oda güvenilir değil
Ben ayın 4 de bebetime yapacağım bakalım bayram sonrada regl olmazsam kan veririmAy seninkide baya belirgin hangisine güveneceğiz anlamadım ki eczanelerde hep bunları veriyor
Hadi insallah Allah gönlümüze göre verirBen ayın 4 de bebetime yapacağım bakalım bayram sonrada regl olmazsam kan veririm
Aynen güvensiz testlerHadi insallah Allah gönlümüze göre verirbende bayramdan sonrasını beklemeye karar verdim.Evde testte kalmadı bir dahada yapmam
![]()
Allahtan evde kalmadı o yüzden gidipte almıcamda akışa bırakmak en iyisi yine haberleselimAynen güvensiz testler
Aynen tamamAllahtan evde kalmadı o yüzden gidipte almıcamda akışa bırakmak en iyisi yine haberleselim![]()
Kan tahlili yapın çizgiyi bende gördümMerhaba benim de testim çok çok silik çıktı bi bakabilir misiniz mavi olan artimed 7 gün kala
Pembe olan days comfort 3 gün kala bat a
Bir hafta kala bile çıkıyor çizgiyi gördüm ben idrara yansıyan kana çoktan yansımıştır umarım dilediğiniz gibi olmuştur kan verin benceBende 2 gün önce yapmıştım erken gebelik testi sizce var mı gebelik kızlar bat 14 haziran ama kasık ağrısı var kan vermeye gitsem bugün erken mi olur
ilk defa böyle oluyorum ya çok da umutlanmak istemiyorum ama İnşallah hamileyimdirBir hafta kala bile çıkıyor çizgiyi gördüm ben idrara yansıyan kana çoktan yansımıştır umarım dilediğiniz gibi olmuştur kan verin bence![]()
Çok teşekkür ederim inşallah vardır Allah gönlümüze göre versinKan tahlili yapın çizgiyi bende gördüm
İnşallahhhhilk defa böyle oluyorum ya çok da umutlanmak istemiyorum ama İnşallah hamileyimdirkan vermeye gidicem sonucu yazarım