- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Kızlar iyi aksamlar adetim 4 gün geçti. Ve bugün test yaptım ve testim aşağıdaki şekilde. Testi aşağıdaki şekilde olup hamile olan var mi ? Belirtilerim aşırı gaz su gibi akıntı ve sivilce göğüslerim acımazdı ama yuz üstü yatınca acimaya başladılar. Siz ce varmıdır bir buçuk senedir bekliyoruz mucizemi.
çok az belli oluyor ama var canım, bence kan testi yaptır yarın aç karnına
aynısı banada çıktı pazar günü bugun adet günüm yarın test yapocam kuzum sende yaptır çıkar bak hamilesin
görünmediğini biliorumm bende ışık tutarak görebiliodum ilk yaptığımda sonra ışık tutmadan gördüm ama sonrada test yapmadım kamerada fazla belli olmuo ışık tutrak çekebilirsen öle görünür belki
bak dedğim gibi yap kamerada görünmesi için ışık tutarsan görünür belkiİçim içime sigmiyo canım yaaa. Yarin da idrar testi yapicam bakalim
bak dedğim gibi yap kamerada görünmesi için ışık tutarsan görünür belki
hadi heyecanla bekliorum kuzummEve gidince yapicam canım
olabilio bnmde adetime 4gün varken en son gözle görülebilir ama zor görülebilir bi çizgiydi bugum bat tarihim gelen gidenim yok henüzGeç döllenme olabilir mi acaba testte biraz koyu çıkması lazımdı.
sabah bidaa yaptin mi?Eve gidince yapicam canım
Geç döllenme olabilir mi acaba testte biraz koyu çıkması lazımdı.
olabilio bnmde adetime 4gün varken en son gözle görülebilir ama zor görülebilir bi çizgiydi bugum bat tarihim gelen gidenim yok henüz
Hafiften belli oluyor sabah ilk idrarla daha net gorebilirsin inşallah vardır
sabah bidaa yaptin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?