- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
bugun kan testi verdim sağlık ocağına artık gebelik testşi görmek istemşorum kan testi sonucuna kadr beklicem . pazartesiyi beklicm yaniYine de bi test yapsana canım ben bugün de yaptım biraz daha koyuydu ondan sabah ilk idrarimla. Ama yine de silikti.
bugun kan testi verdim sağlık ocağına artık gebelik testşi görmek istemşorum kan testi sonucuna kadr beklicem . pazartesiyi beklicm yani
amin inşallahBende pazartesi yaptiricam hakkımızda hayırlısı olsun bu mübarek cuma günü inşallah bebeklerimiz bizimledir.
evet yarin bi yapma bakalim pazar daha da koyulasir eminim boylelikle pzt gunu direk kan testine gidersin insallaYaptım ama ondada silik çizgi var. Diğerinden daha belli ama silik yinede. Pazar günü tekrarlicam pazartesi de kan testi yaptiricam
Sabah ilk idrarla yaptım ondada silikti ama diğerinden iyi görülüyordu. Pazar yapicam diğer idrar testimi bakalım inşallah hamileyimdir. Hamile olsam bile geç döllenme olmuştur çünkü adetim 5 gun gecti.
Evet geç döllenme olmuş olabilir.
Inşallah gelmiştir meleğin aslında test fazla varsa benim yaptığım gibi her gün takip edebilirsin
evet yarin bi yapma bakalim pazar daha da koyulasir eminim boylelikle pzt gunu direk kan testine gidersin insallabende 2 gun arayla koyulasmasini beklemistim darisi sana!!!
Bugün yaptım diğerinden daha görünür çıktı ama oda silik hayalet gibi çıktı. Yeni yeni mi yerlesiyo bilemedim ki sağımda hissediyorum sanki böyle zorlandığimda kendimi bir ağrı giriyo sağ tarafıma dinlendigimde geciyo
Belkide. Benim de ilk yaptığımda gölgesi vardır ertesi gün artık belli idi belki hatirlarsin.
Istersen bekle istersen yap senin tercihin
Biliyorum ama benim gölgeler pembe belli ama silik gölge iste. Bu sabah yaptım oda silik yarin yapmicam pazar günü yapicam inşallah vardır. Korkuyorum çünkü yoksa diye kendimi kaptırmak istemiyorum
Sen genede kaptırma kendini moral bozuluyor sonra bilirim.
Pazar günü inşallah koyü cikar vardır meleğin gelmistir
İnşallah ya inşallah. Elimde olsa gidip kan testi yaptırıcam ama esim pazartesi dedi deli olcam ya.
Eşler oyle kesin olana kadar beklerler.
Ben 3 gün kala kana gitmiştim oda zorla bizimkine kalsa gecikmesini bekle derdi :)
Benimki geçti de iste silik ya koyulasmasini bekliyo deli oldum ya. Offf. Bu arada su gibi Akıntım var
Ya usutmeden yada hamilelikte olur benim olmuştu ama yaklaşık 7 haftalikken başlamıştı
Bilmiyorum ki birde aşırı gaz var :)
Herkezde farklı belirti verebilir bünyeden bünyeye fark var.
Hayirlisi neyse o olsun
Allah gönlüne göre versin
Insalla canim ya ama sakin olup dusunnemeye çalış yarinda olabildigince kendini mesgul etmeye calis ki aklina gelmesin :) eşinin rahat olmasi iyi aslinda en azindan oldu mu olmadi mi noldu die strese sokmuo ekstra :)İnşallah pazar günü koyulaşır daha çok ama nasıl beklicem bilmiyorum çok sabirsizim. Kocam gayet sakin. Bir buçuk yildir bekliyorum inşallah koyulaşır pazar günü inşallah.
Insalla canim ya ama sakin olup dusunnemeye çalış yarinda olabildigince kendini mesgul etmeye calis ki aklina gelmesin :) eşinin rahat olmasi iyi aslinda en azindan oldu mu olmadi mi noldu die strese sokmuo ekstra :)
Hayirlisi olsun canim valla dualarim seninle :) haberdar et beni de burdan merak ederim vallaYok o rahattır her şeyde :) bende tez canlıyım noldu ne bitti diye düşünüp dururum. Ama film izliyorum simdi kendimi meşgul ediyorum arada buraya giriyorum :) inşallah bebiş vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?