silik insanlardan kaçtım,ama ben de öyleyim..

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
hayatım boyunca sessiz sakin silik insanlardan kaçtım.bana beni hatırlattılar..kendim gibi birini istemedim.hareketli,deli dolu,eğlenceli insanlardan hoşlandım.3 hafta önce böyle biriyle de tanıştım..ama bugün terkedildim..eğer taş veya duvarla sohbet etse daha az sıkılırmış..sessizliğim onu boğuyormuş..ona kızamıyorum..ama çok üzgünüm..ben bile benim gibileri istemiyorum.o neden beni istesin...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende tam tersi sessiz,sakin kişilerle yaşamaktan arkadaş olmaktan hoşlanırım..bana huzur verir böyle insanlar.her konu hakkında bilgisiz bile olsa ahkam kesen,sürekli bıdır bıdır konuşan tipleri pek sevmem..az ama öz konuşan,sakin ruhlu dingin insanlar iyidir..kendinin değerini bil,karşıdaki bilemedi diye de üzülme..sessizlik siliklik değildir :)

hayatım boyunca sessiz sakin silik insanlardan kaçtım.bana beni hatırlattılar..kendim gibi birini istemedim.hareketli,deli dolu,eğlenceli insanlardan hoşlandım.3 hafta önce böyle biriyle de tanıştım..ama bugün terkedildim..eğer taş veya duvarla sohbet etse daha az sıkılırmış..sessizliğim onu boğuyormuş..ona kızamıyorum..ama çok üzgünüm..ben bile benim gibileri istemiyorum.o neden beni istesin...

Herşeyden önce,erkek arkadaşın pek terbiyesizmiş,kurtulduğun iyi olmuş.

Sessiz,sakin,silik...Öyle demesek mesela...
Ağırbaşlı,ağırkanlı,ciddi,çekingen,içine kapanık...Bunlardan biri daha uygun olabilir.
Ben istesem de deli dolu,hareketli olamam mesela.Bu,öğrenilebilir birşey değil,yapı meselesi.
Çekingen veya içine kapanık isen,bunları bir nebze yenebilirsin.
Nasıl mutluysan,kiminle mutluysan onunla ol.

Bende sessiz,sakin,ağırbaşlı insanlardan hoşlanırım
Bende öyle olduğum için sanırım :17:
Ailem bile söyler küçükken bile büyük bi insan gibi davranırmışım
Hiç kendine haksızlık etme o değerini bilememiştir
Ayrıca çok sevdiğim bi söz vardır ''Söz gümüşse,sükut altındır'' diye
Çok ve boş konuşsaydın daha mı iyiydi ?

Ne sessiz sakin insanlar vardir ki sohbetleri muhtesemdir.

Ne deli dolu insanlar vardir, yaninda uzun sure kaldiginizda beyniniz uyusur.

Bence bir insanin sakin olmasi, anlattiklarinin dinlenebilir olmasi, yaninda huzurlu olabilmek, bunlar cok cok onemlidir. Sizin sessizlikten kastiniz bana gore sohbetinizin olmamasi, muhabbetin havada kalmasi. Ben oyle anladim.

Konusacak birsey bulamiyorsaniz kendinizi gelistirmeye bakin. Kitap okuyun, gundemi takip edin, sinema, tiyatro, konser gibi etkinlikleri takip edin. Bilginiz olsun bu konularda. Bir de guleryuzlu olursaniz tadinizdan yenmez :)

Back
X