Ve ben geldim cok net belli canim var kesin kan testi verdin miKızlar merhaba, gebelik testim silik çıktı göre biliyormusunuz sizde çizgi aslında ama ama sonuna doğru daha çok renk var o yüzden ince bir çizgi gibi görünüyor.. hiç umudum yok zaten kesin yine değildir diyorumEki Görüntüle 2892697
Ve ben geldim cok net belli canim var kesin kan testi verdin miKızlar merhaba, gebelik testim silik çıktı göre biliyormusunuz sizde çizgi aslında ama ama sonuna doğru daha çok renk var o yüzden ince bir çizgi gibi görünüyor.. hiç umudum yok zaten kesin yine değildir diyorumEki Görüntüle 2892697
Ayyy inşallah ya vallah kızlar çok ümitlendim biri de yok demedi yaniVe ben geldim cok net belli canim var kesin kan testi verdin mi
Hadi bakalım o zaman ikimiz de birbirimize dua edelim belki bebislerimiz ayni gun doğarAyyy inşallah ya vallah kızlar çok ümitlendim biri de yok demedi yanivermedim almanyada öyle hemen yapmıyorlar canım sel felaketinden de doktorum kapalı beklemekten başka birşey yapamayacam
İnşallah canımHadi bakalım o zaman ikimiz de birbirimize dua edelim belki bebislerimiz ayni gun doğar
Rabbim bi daha yasatmasin inşallahYaa evet benimde geçen sene nisanda kimyasal oldu çok üzüldüm hani doktorun da birşey yapamaması var ya beni bitirdi
Evet daha yeni gebeymişim o zamanGebemiydinallahmm nasıl ümit oldu üzülmekten çok korkuyorm yine
Hmm o markaları bilmiyorum ki canım benim kullandığımda kuruma çizgisi bile görülmemiş daha hiç bende hiç görmediydimAynı şekilde oldu benim ki de bugün regl günüm prodoctor markalı gebelik testinde net silik çizgi kaset testler negatif Eki Görüntüle 2893136
Kan ver canim,Kızlaaar bugün daha belirgin sanırım 2 yılın sonunda başardık gerçekten gözle çoook daha belirgin düne bakarakEki Görüntüle 2893156
Seninkinin maşallahı var zaten baya belli daha benim tam belli değil ya bekliyem biraz daha diyorum inşallah artarKan ver canim,
Simdi cikti sonucum benimde 180
Bence de var gibiGebemiydinallahmm nasıl ümit oldu üzülmekten çok korkuyorm yine
Adetin kaçıncı günü bugün canım 180 çıkmış merak ettim hayırlı olsun bebisinnnKan ver canim,
Bugünkünü ben gözle daha iyi görüyorum ama fotorğafta öyle çıkmamış biraz daha modum düştüBence de var gibi
Bu arada gözün aydın sağ salim kucağına almayı nasip etsinKan ver canim,
Erken gebelik testi almanı öneririm varsa mutlaka çıkar ama predictor al bende predictorle öğrendim hemde gece idrarıylaBugünkünü ben gözle daha iyi görüyorum ama fotorğafta öyle çıkmamış biraz daha modum düştü
Almanyadaym canım ben yok burda ondan malesefErken gebelik testi almanı öneririm varsa mutlaka çıkar ama predictor al bende predictorle öğrendim hemde gece idrarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?