Öyle görünüyorCanım bunada bakarmısın kuruma çizgisimi.
İlerleme yok galiba ama benimBende hamileliğimi çok erken öğrendim testim aynı bu siliklikteydi
Çok belim ağrıyor benim de 4+1 deyim bugün ikinci kan tahlilimi verdim. Neden kan tahlili yaptırmıyorsun acaba ?
Bende 4+3 um, aşırı kasik agrim var. Yarınki ikinci kan vericem insallah saglikla artmistirKizlar yeni hamile olanlar adet sancisi gibi sanciniz oluyormu ? Bende 4+5 falan olmaliyim bazen agrilarim oluyo
Kac Çıktı kuzum ikinci beta?Çok belim ağrıyor benim de 4+1 deyim bugün ikinci kan tahlilimi verdim. Neden kan tahlili yaptırmıyorsun acaba ?
Kuzum bi kan versen artik
Cuma günü inşallahKuzum bi kan versen artik
Daha adet olmadın bak umut var en azindan güzel düşün, stres asla yapmaCuma günü inşallah
Yok gülüm o zaman bi ben mi anormalim herkesin maşallah sabahtan akşama daha da koyulaşıyor benim üç günde böyle keşke adetm gelse bari yinede rahatlaycamDaha adet olmadın bak umut var en azindan güzel düşün, stres asla yapma
Deme öyleee herşeyde bi hayır vardır bekle bakalımYok gülüm o zaman bi ben mi anormalim herkesin maşallah sabahtan akşama daha da koyulaşıyor benim üç günde böyle keşke adetm gelse bari yinede rahatlaycam
İlk kan ne çıktı kuzumBende 4+3 um, aşırı kasik agrim var. Yarınki ikinci kan vericem insallah saglikla artmistir
Adeti bir gun gece 180 çıktıİlk kan ne çıktı kuzum
Gayet güzel tek embriyo muAdeti bir gun gece 180 çıktı
BilmemGayet güzel tek embriyo mu
Benimde adet iki geçe 406 çıktıAdeti bir gun gece 180 çıktı
Doktor kontrolüne gittin mi acaba doktor ne dediBilmemTüp yada aşılama olmadığı için bilemiyorum
Kuzum yumurtlama zamanlarimiz farkli olabilir, ondan degerler farklidir. İlk beta ile ikizlik cok anlasilmiyor diye biliyorum, ama hakkinda hayırlısıBenimde adet iki geçe 406 çıktıacaba ikiz olabilir mi ? Kese perşembe bakacak doktorum
Gittim kuzum cars gidip insallah keseyi göreceğim rabbim nasip ederseDoktor kontrolüne gittin mi acaba doktor ne dedi
Amin inşallah hepiniz hakkında sen ne yaptın acabaKuzum yumurtlama zamanlarimiz farkli olabilir, ondan degerler farklidir. İlk beta ile ikizlik cok anlasilmiyor diye biliyorum, ama hakkinda hayırlısı
Ayyy hadi hayırlı olsun bende persembe az kaldı bakalım neler olacakGittim kuzum cars gidip insallah keseyi göreceğim rabbim nasip ederseiki gune bir kan verdim bekliyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?