Gebeliğe Hazırlık Silik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gunes0527

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
649
357
103
34
Merhaba arkadaslar adetime 5 gun var iki test yaptim ikisindede silik cikti ama fazla silik yumurtlamanin ustunden 10 gun gecti sizce gebelik varmidir resimde pek anlasilmiyo

Merhaba arkadaslar adetime 5 gun var iki test yaptim ikisindede silik cikti ama fazla silik yumurtlamanin ustunden 10 gun gecti sizce gebelik varmidir resimde pek anlasilmiyo
Resimde gözükmüyor iki gün sonra tekrarlayın

Kızlar benim adete 5 gün kala test yaptım ve böyle silik çıktı. Sizce pozitif mi????

Eklentiler

• IMG_20211109_141934.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 268
10 dk içinde test bu şekilde oldu arkadaş. Silik çizgi netleşti gibi. Pozitif mi? İnanamıyorum inşallah öyledir

Eklentiler

• IMG_20211109_142600.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 233
Canım senin bariz pozitif bu kaset test mi?
Kan verdin mi?
Selam canım bu test erken gebelik testi, prodoctor isimli bir marka. Dünden önceki gün yaptığımda negatifti ama dün böyle çıktı ve ilk idrarımla olmamasına rağmen

Sizinki büyük ihtimalle pozitif
Kızlar bende bugün yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra aklıma geldi bi baktım böyle eğik bi çizgi belirmiş sizce sonuç ne

Eklentiler

• FF829975-A702-4D4D-9ABA-EB27AC9B833B.webp
    100,6 KB · Görüntüleme: 227
Kızlar bende bugün yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra aklıma geldi bi baktım böyle eğik bi çizgi belirmiş sizce sonuç ne
Eğik çizgi değil o. Orada idrar kurumuş kalmış test negatif

Merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaşım adetine bir gün kala kaset test yaptı gözle görülür silik pembe çizgisi var aynı gün kan testine gitti ama negatif tekrar idrar testi yaptık gene ikinci çizgi silik pembe böyle olup hamile olanlar varmı

Yok canim yapmadim pazartesini bekliyim dedim ama ben olmadığını düşünüyorum zaten oyuzdende cok acele etmedim senin nasıl testlerin hemenmi silik çizgi cikiyo
Benim bu sabah erkenden yaptim hemen fark etmedim ama simdi bakıyorum cok çok silik çizgi var, simdi da test yaptim o da sanki silik ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_20211121_105923.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20211121_105338.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…