Gebeliğe Hazırlık Silik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testim hala aynı, ilk 10 dk içinde böyle hafif gölge gibi oluştu. Bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_20211122_062120.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20211122_062041.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 75
Testim hala aynı, ilk 10 dk içinde böyle hafif gölge gibi oluştu. Bilemiyorum
Ben henuz yapamadim testim yoktu birazdan alip yapicam bende artık ilk idrar olmasina gerek yoktur diye dusunuyorum cuma gunu testim boyleydi ama cope atmistim aldigimda böyleydi baya saat gecmisti yani

Benim de belli belirsiz çıktı. Emin olamadım. Biraz daha bekleyeceğim sonra tekrar test yapacağım.

Eklentiler

• 16375774101492652947164559170062.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 56
Niye hemen çıkmadı mi vu cizgi? Birde bu test laboquick mi? Yine de var gibi gözüküyor
Yok canim test zaten bozuk gibiydi ilk yaparkende bozuk oldugunu anlamıştım sonradanda oyle çizgi olusmus zaten orda bizim goremedigimiz bi cizgi oluyo hamilelik varsa pembe sekilde cikio ondan dolayi o belirmis testin markasi one stepti sanirim

Anladım canım
Kan mi vereceksin şimdi? Ne düşünüyorsun

Anladım canım
Kan mi vereceksin şimdi? Ne düşünüyorsun
Yok canim ya kan veripte sıfıri gormeye hiç niyetim yok :) regl beklicem hormonlarıma baktiricam aslinda benim bi oglum var 3 yaşında ama oda 1.5 sene sonra asilamayla olmustu neden bilmiyorum ama kendiliginden hamile kalamiyorum 1 seneye yakindir uğraşıyorum ama olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…