InsaAllah canim yarin bende yapicam :)Hadi hayırlısı bakalım yarın da sabah yapmaya düşünüyorum inşallah sende güzel bir haber paylaşırsın
Ben henuz yapamadim testim yoktu birazdan alip yapicam bende artık ilk idrar olmasina gerek yoktur diye dusunuyorum cuma gunu testim boyleydi ama cope atmistim aldigimda böyleydi baya saat gecmisti yaniTestim hala aynı, ilk 10 dk içinde böyle hafif gölge gibi oluştu. Bilemiyorum
Resimde pek belli olmuyo canim insaAllah istiyosan kalbinden geciosa vardır kac aydir deniyosunTestim hala aynı, ilk 10 dk içinde böyle hafif gölge gibi oluştu. Bilemiyorum
Aa senin varmış ama hayırlı olsun canım.
Yok canim ya o test bozuktu keske olsaydi:)Aa senin varmış ama hayırlı olsun canım.
Benim 1 ay di sira da Aralık var bakalım
Yaptim simdi canım bendede yok napalim hayırlısı olsunAa senin varmış ama hayırlı olsun canım.
Benim 1 ay di sira da Aralık var bakalım
Niye hemen çıkmadı mi vu cizgi? Birde bu test laboquick mi? Yine de var gibi gözüküyorYok canim ya o test bozuktu keske olsaydi:)
Benim de belli belirsiz çıktı. Emin olamadım. Biraz daha bekleyeceğim sonra tekrar test yapacağım.
İlk 5 dakika içinde göründüHenen cıktı mi acaba?
O zaman vardır inşallahİlk 5 dakika içinde göründü
İnşallah canım. 27 kasımO zaman vardır inşallah
Bat tarih kaç?
Yok canim test zaten bozuk gibiydi ilk yaparkende bozuk oldugunu anlamıştım sonradanda oyle çizgi olusmus zaten orda bizim goremedigimiz bi cizgi oluyo hamilelik varsa pembe sekilde cikio ondan dolayi o belirmis testin markasi one stepti sanirimNiye hemen çıkmadı mi vu cizgi? Birde bu test laboquick mi? Yine de var gibi gözüküyor
Sizin var bence buyuk ihtimalle:)Benim de belli belirsiz çıktı. Emin olamadım. Biraz daha bekleyeceğim sonra tekrar test yapacağım.
İnşallah kuzum.Sizin var bence buyuk ihtimalle:)
Anladım canımYok canim test zaten bozuk gibiydi ilk yaparkende bozuk oldugunu anlamıştım sonradanda oyle çizgi olusmus zaten orda bizim goremedigimiz bi cizgi oluyo hamilelik varsa pembe sekilde cikio ondan dolayi o belirmis testin markasi one stepti sanirim
Yok canim ya kan veripte sıfıri gormeye hiç niyetim yok :) regl beklicem hormonlarıma baktiricam aslinda benim bi oglum var 3 yaşında ama oda 1.5 sene sonra asilamayla olmustu neden bilmiyorum ama kendiliginden hamile kalamiyorum 1 seneye yakindir uğraşıyorum ama olmuyoAnladım canım
Kan mi vereceksin şimdi? Ne düşünüyorsun
Aminnn insaAllahİnşallah kuzum.Var ise de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip etsin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?