Silik test

aselaze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
121
25
98
35
Arkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim mayıs ayında bebek düşünmeye başladık mayısta korunmasız birlikte olduk Regl dönemim evlenmeden önce 28-29 gündü evlendikten sonra 33-34-35 gibi düzensizleşti. 20 nisan son regl başlama tarihim.4 mayıs ilk korunmasızdan 14 gün snra idrar testi yaptım silik bile olsa çizgi çıkmadı kan testşde yaptırmıştım değerim 1.74 çıktı yani gebelik yok. 9 mayıstada birlikte olmuştuk onun döllenme süreside dolsun istedim 22 mayısta test yaptım idrar silik çizgi çıktı üç gün hep denedim hep silik bu sabah taptım hiç çizgi çıkmadı adetimde 2-3 gün geçti anlamadım kızlar bu durumu yardımcı olur musunuz

herhangi bi ilaç veya iğne filan kullanmışmıydın canım?

Dünden beri belim kasıklarım çok ağrıyo sağ bacağımda kasılma var rahim bölgem gergin gibi göğüslerim şiş

Bu sabahkindede hiç yoktu diğer 3 ünü ekledim
Canım merhaba. Adetim 4 gün geçikince hastaneye kan vermeye gittim ki adetim hiç gecikmez benim hemen hemen hamile olduğumdan emindim anlayacagın.Kan testinin sonucunu beklerken de karsıdaki eczaneden test alıp yaptım ve aynı seninkiler gibi silik cıktı ikinci çizgi. Neyse kan testi sonucuyla hamile olduğumu öğrendim.Sonra hatıra olsun saklıyım diye yeni bir test aldım 2.5 aylıkken sonuç yine aynı. ikinci çizgi silik çıktı bende pes ettim bi daha almadım :) Erken gebelik testleri var fiyatı biraz daha yüksek onların sonucu biraz daha güvenilir oluyor dıolar. ben bulamamıstım senın imkanın varsa bıde onu dene. seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesin En kısa zamanda kan testi yaptır için rahat etsin

Eşimde sabret biraz hergün idrar testi yapma diyo bndede sabırsızlık var dediğin gibi birazcık bekleyip kan testi yaptırmak tabi bu arada regl olmazsam. Peki senin belirtilerin nelerdi

Eşimde sabret biraz hergün idrar testi yapma diyo bndede sabırsızlık var dediğin gibi birazcık bekleyip kan testi yaptırmak tabi bu arada regl olmazsam. Peki senin belirtilerin nelerdi
Regl ile hemen hemen aynı belirtiler :) Göğüste hassasiyet,Kasık ağrısı,Aşırı değişken ruh hali,Tatlı şeylere isteklilik,Ağzımda metalik bir tat hatta sivilcelerim bile çıktı aynı adetteki gibi :) Anneler için beklemesi kolay değil 4 gün bekledim ah o 4 günü bir de bana sor. şimdiki aklım olsa gecikirse ertesi günü giderdim. İnsan ona göre bilinçli davranıyor çünkü.Sigaralı ortamdan uzak duruyorsun,agır kaldırmıyosun,yemek düzeni,Folik asit başlangıcı vs. vs. hepsi bebek için mühim.İnşallah güzel heberini alırız

Ağzından bal damlıyo inşallah ya ama bu sabahkinde niye bişi çıkmadı bide ilk idrar. Diğerleride silik ya emin olamadım kan testide negatif duycam diye gitmek istemiyorum

bence hemen sağlık ocagına git kan ver kanı verdikten sonra bir kayıt numarası oluyor onuda almayı unutma dr.dan bugun içinde sonucu ogrenebilirsin internetten hakkınızda hayırlısı olsun umarım sonuç pozitiftir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…