Arkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim mayıs ayında bebek düşünmeye başladık mayısta korunmasız birlikte olduk Regl dönemim evlenmeden önce 28-29 gündü evlendikten sonra 33-34-35 gibi düzensizleşti. 20 nisan son regl başlama tarihim.4 mayıs ilk korunmasızdan 14 gün snra idrar testi yaptım silik bile olsa çizgi çıkmadı kan testşde yaptırmıştım değerim 1.74 çıktı yani gebelik yok. 9 mayıstada birlikte olmuştuk onun döllenme süreside dolsun istedim 22 mayısta test yaptım idrar silik çizgi çıktı üç gün hep denedim hep silik bu sabah taptım hiç çizgi çıkmadı adetimde 2-3 gün geçti anlamadım kızlar bu durumu yardımcı olur musunuz
Hayır canım hiç bişi kullanmadım 3 test silik bu sabah ki idrar da hiç bişi çıkmadıherhangi bi ilaç veya iğne filan kullanmışmıydın canım?
Hayır canım hiç bişi kullanmadım 3 test silik bu sabah ki idrar da hiç bişi çıkmadı
Vericem de korkuyorum çıkmaz diye belkide adet olurum kuruntu yapıyorumdur diyorum ama niye silik çıksınki diyede umutlanıyorumTekrar kan verirsem iyi olur. Em kesim çözümü.
4 markada farklıydı bilerek farklı aldım 3 ü silik birinde yok anlamadım ya bide silik ya emin olamadım.ozaman kan ver canım sen testlermi bozuktu acaba bilemedim ki
4 markada farklıydı bilerek farklı aldım 3 ü silik birinde yok anlamadım ya bide silik ya emin olamadım.
Canım merhaba. Adetim 4 gün geçikince hastaneye kan vermeye gittim ki adetim hiç gecikmez benim hemen hemen hamile olduğumdan emindim anlayacagın.Kan testinin sonucunu beklerken de karsıdaki eczaneden test alıp yaptım ve aynı seninkiler gibi silik cıktı ikinci çizgi. Neyse kan testi sonucuyla hamile olduğumu öğrendim.Sonra hatıra olsun saklıyım diye yeni bir test aldım 2.5 aylıkken sonuç yine aynı. ikinci çizgi silik çıktı bende pes ettim bi daha almadım :) Erken gebelik testleri var fiyatı biraz daha yüksek onların sonucu biraz daha güvenilir oluyor dıolar. ben bulamamıstım senın imkanın varsa bıde onu dene. seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesinBu sabahkindede hiç yoktu diğer 3 ünü ekledim
Ağzından bal damlıyo inşallah ya ama bu sabahkinde niye bişi çıkmadı bide ilk idrar. Diğerleride silik ya emin olamadım kan testide negatif duycam diye gitmek istemiyorumhayırlı olsun bebiş geliyor. :)
Eşimde sabret biraz hergün idrar testi yapma diyo bndede sabırsızlık var dediğin gibi birazcık bekleyip kan testi yaptırmak tabi bu arada regl olmazsam. Peki senin belirtilerin nelerdiCanım merhaba. Adetim 4 gün geçikince hastaneye kan vermeye gittim ki adetim hiç gecikmez benim hemen hemen hamile olduğumdan emindim anlayacagın.Kan testinin sonucunu beklerken de karsıdaki eczaneden test alıp yaptım ve aynı seninkiler gibi silik cıktı ikinci çizgi. Neyse kan testi sonucuyla hamile olduğumu öğrendim.Sonra hatıra olsun saklıyım diye yeni bir test aldım 2.5 aylıkken sonuç yine aynı. ikinci çizgi silik çıktı bende pes ettim bi daha almadım :) Erken gebelik testleri var fiyatı biraz daha yüksek onların sonucu biraz daha güvenilir oluyor dıolar. ben bulamamıstım senın imkanın varsa bıde onu dene. seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesinEn kısa zamanda kan testi yaptır için rahat etsin
bende emindim gibiydim hatta anneme ve kayınvalideme bi küçük söledim sevinçten taki sevincim bu sabaha kadar ilk şdrarla yaptım çizgi çıkmadıAyy bariz belli hamilesin :))
Regl ile hemen hemen aynı belirtiler :) Göğüste hassasiyet,Kasık ağrısı,Aşırı değişken ruh hali,Tatlı şeylere isteklilik,Ağzımda metalik bir tat hatta sivilcelerim bile çıktı aynı adetteki gibi :) Anneler için beklemesi kolay değil 4 gün bekledim ah o 4 günü bir de bana sor. şimdiki aklım olsa gecikirse ertesi günü giderdim. İnsan ona göre bilinçli davranıyor çünkü.Sigaralı ortamdan uzak duruyorsun,agır kaldırmıyosun,yemek düzeni,Folik asit başlangıcı vs. vs. hepsi bebek için mühim.İnşallah güzel heberini alırızEşimde sabret biraz hergün idrar testi yapma diyo bndede sabırsızlık var dediğin gibi birazcık bekleyip kan testi yaptırmak tabi bu arada regl olmazsam. Peki senin belirtilerin nelerdi
Ağzından bal damlıyo inşallah ya ama bu sabahkinde niye bişi çıkmadı bide ilk idrar. Diğerleride silik ya emin olamadım kan testide negatif duycam diye gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?