İnceledim testin boşunda hiç bir çizgi yok.aynı günde aynı şeyi merak edip aynı şekilde işe gidiş vaktinde test yapmışız canım. aynı merakı bende taşıyorum benim test de hiç umutlu görülmüyordu attım çöpe umudumu kesmek istesemde kesemiyorumadet gelene kadar da ümidimi kesmeyeceğim anlaşılan. bende test de çok hafif çizgi gibi bir şey gördüm ama onu şu şekilde yorumladım: o çizgi zaten testin içinde var eğer hamile olursam o çizgi kırmızıya doğru dönüyor, diye düşündüm, çünlü testin temiz halini hiç incelemedim gerçekten böyle bir çizgi mevcut mu diye.
Hahaha çok güldüm Allah iyiliğini versin
Benimde ilk 5 ay öyleydi sonra 33-34-35 diye aksadı doğum kontrol hapıda hiç kullanmadım eşim korunuyoduama döngü değişebiliyomuş o yüzden tam yumurtlama günü net olmuyo nette yazılanlara göre adet bittikten snra 21-22 gün gün aşırı cinsel ilişki olmalıymıış bünyemi sayanır hergün
Ben inc
İnceledim testin boşunda hiç bir çizgi yok.
Peki adet belirtin yada hanilelik belirtin var mı
Biz neysede erkeklerin işi zor şekerim yedirelim sarımsakları,keçi boynuzlarını macunları napalımHahaha çok güldüm Allah iyiliğini versinben doğum kontrol hapı kullandım ama bırakalı 7 aya yakın oldu. Geçen gün ovulasyon testini netten sipariş edicektim ama bekliyim dedim eğer hamile değilsem alıcam ona göre de aşırı bişeyler yapıcaz artık
Adet belirtisi gibi bnmkide aynen sık idrar var iki gün önce filanda akıntı geliyodu idrar renginde değişiklik var bide benim yalnız şiddetli derecede bel ve kasık ağrısı varr acaba adet mi oldum diye ssbahtan beri wc yi yol ettim gelen giden yokadet ağrısı aşırı kasık karın ağrısı var ama pek bir hamilelik belirtisi yok, sık idrara çıkma var sadece bu aralar.
Yani dimiBiz neysede erkeklerin işi zor şekerim yedirelim sarımsakları,keçi boynuzlarını macunları napalım
Aynen ya kaç kere gittim bugün normalde iş yerinde en fazla bir kere giderdimAdet belirtisi gibi bnmkide aynen sık idrar var iki gün önce filanda akıntı geliyodu idrar renginde değişiklik var bide benim yalnız şiddetli derecede bel ve kasık ağrısı varr acaba adet mi oldum diye ssbahtan beri wc yi yol ettim gelen giden yok
Ayy inşalah canım yaYani dimizaten sonrasında işin zor kısmı bize kalıyo ay olalım da hiç önemli şöyle takla atan bebişlerimiz olur inşallah
Canım bende de kasık ağrıları var arada bir bel ağrısı ve yüzümde baya bi sivilcelenme oldu belirtiler yakın sayılır inşallah bakalımArkadaşlar bendeki belirtiler gögüslerim çok hassas arada çok sık olmicak şekilde kasıklarıma ağrı giriyo biraz yorgunum bi kaç gün öncesine kadar su gibi akıntım vardı bide yüzüm çok sivilcelendi bu kadar olmuyodu :)
Adetin geçti mi canımArkadaşlar bendeki belirtiler gögüslerim çok hassas arada çok sık olmicak şekilde kasıklarıma ağrı giriyo biraz yorgunum bi kaç gün öncesine kadar su gibi akıntım vardı bide yüzüm çok sivilcelendi bu kadar olmuyodu :)
adet olcam gibi ama olduğumda yok böyle tuhaflık kanda çıkar ama kandanda korkular var bekleyelim bakalım bi kaç günAynen ya kaç kere gittim bugün normalde iş yerinde en fazla bir kere giderdim
Çok acele ediyor işte insan yaTest
adet olcam gibi ama olduğumda yok böyle tuhaflık kanda çıkar ama kandanda korkular var bekleyelim bakalım bi kaç gün
Adetin geçti
Adetim geçti bugün 4 gün geçti dün test yaptım silikti yarın bida yapıcam eğer artmışsa renklenme cuma doktora gidicem :)Adetin geçti mi canım
Allah isteyen herkese tez zamanda bebiş versin :)))Canım bende de kasık ağrıları var arada bir bel ağrısı ve yüzümde baya bi sivilcelenme oldu belirtiler yakın sayılır inşallah bakalım
İşte sabahki testimde ilk 5 dk yani evden çıkana kadar baktım yoktu (5dk içinde çıkmıştım işe gelmek için ) belki 10. Dkda belirdi bilmiyorum işte adetimde 33-34-35 periyodu değişiyo belkide var çok minik belkide yok testler oyun oynuyo işte emin olamıyorum kandada negatif duyunca üzülüyo insan ondan birazcık daha bekliycem bakalımaselaze canim senin tek suçun bu kadar kesin çizgileri silik diye geçiştirmen bence :)
Ilk silik dedigin cizgide ben coktan kan tahlili vermiştim...
Hayirli olsun cnmmm
Canım peki ilk yaptığın testte kaç dk sonra görünmüştüİşte sabahki testimde ilk 5 dk yani evden çıkana kadar baktım yoktu (5dk içinde çıkmıştım işe gelmek için ) belki 10. Dkda belirdi bilmiyorum işte adetimde 33-34-35 periyodu değişiyo belkide var çok minik belkide yok testler oyun oynuyo işte emin olamıyorum kandada negatif duyunca üzülüyo insan ondan birazcık daha bekliycem bakalım
İşte sabahki testimde ilk 5 dk yani evden çıkana kadar baktım yoktu (5dk içinde çıkmıştım işe gelmek için ) belki 10. Dkda belirdi bilmiyorum işte adetimde 33-34-35 periyodu değişiyo belkide var çok minik belkide yok testler oyun oynuyo işte emin olamıyorum kandada negatif duyunca üzülüyo insan ondan birazcık daha bekliycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?