Silik test

İlk i
Ben

bende emindim gibiydim hatta anneme ve kayınvalideme bi küçük söledim sevinçten taki sevincim bu sabaha kadar ilk şdrarla yaptım çizgi çıkmadı
ilk idrarla değilde ikinci idrarla yapın diyolar canım bilemedim bende şimdi inşallah hamilesindir kan testi yaptır hemen

İlk i

ilk idrarla değilde ikinci idrarla yapın diyolar canım bilemedim bende şimdi inşallah hamilesindir kan testi yaptır hemen
Ben uyanır uyanmaz yaptım test gerçi 10 dk bekleyemedim işe geç kalıyodum o yüzden ama ilk 5 dk çıkmadı hiç bişi belkide çıkmıştır ama ilk 5 dk da bişi yoktu. Bn en iyisin 2-3 gün sabredip tekrar yapayım bi saha çıkarsa dediğiniz gibi jan testine gideyim

Şuan feci derece bel ve kasık ağrım var rahim bölgem gergin gibi sağ bacağım kasıyo iştahsızlık ve tatlı isteğim var dediğin gibi sanki testler bana oyun oynadı adet olcakmışım hissi var ne bileyim iyice kafam karıştı

Riske atma kendini. Bence akşam iş çıkışında gidip kan ver. En azından kafan rahatlar var mı yok mu diye

Riske atma kendini. Bence akşam iş çıkışında gidip kan ver. En azından kafan rahatlar var mı yok mu diye
Negatif duycam diyede korkuyorum 2-3 gün bekliyim adet olmazsam gidip kan testi öle yaptırayım diyorum belirtilerim adet belirtşsi gibide ya işte tek kafamı karıştıran o 3 silik test

Canım bazen 20 dk da çıktığıda oluyomuş benim içime hamileymişsin gibi doğuyo inşallah hamilesindir. Benim de bugün adet olmam lazım olmadım henüz senin gibi beklicem bikaç gün daha olmazsam kan testi yaptırıcam inşallah hayırlı haberler alırız :)

İnşallah cnm ya mayıs ayı ilk denememizdi o yüzdende geyecan sabırsızlık var Allah ikimizede tez zamanda nasip etsin eğer çıkmazsa haziranda bol bol çalışmalara devam

ne kadar bariz belli testler canım maşallah hamilesin bence negatif çıkan testin markası neydi albi ve bebetime testleri hatalı sonuç veriyor diyorlardı

ne kadar bariz belli testler canım maşallah hamilesin bence negatif çıkan testin markası neydi albi ve bebetime testleri hatalı sonuç veriyor diyorlardı
Miratech ti cnm ama miratech 2 tane almıştım resimlerdeki oembe olan bu sabah yaptığımda miratech ama o paketten beyaz kutu şeklinde çıktı belki bn evden çıktıktan snra belirmiştir ama ilk 5 dk da nişi yoktu bnde 10 dk bekleyemedim işe geç kalıcaktım çünkü

İnşallah cnm ya mayıs ayı ilk denememizdi o yüzdende geyecan sabırsızlık var Allah ikimizede tez zamanda nasip etsin eğer çıkmazsa haziranda bol bol çalışmalara devam
Aynen bizim de ilk denememiz bu ay hayırlısı diyelim dediğin gibi olmazsa hazirana artık :)

Bencede hamilesin diye düşünüyorum miratechle öğrenmiştim bende ilk hamileligimde güvenilir bir test bence o ama belki bozuktur diğer yaptigin bende 10 saniyede belli olmuştu çift çizgi tabi beta o zman bin kusurdu benim belki yenidir daha senin Allah gönlüne göre versin

Amin inş ya 10 -15 dk içinde çıktı bnmde aynen nette araştırıyorum yeni olduğu işin silik çıkabiliyomuş amaişte sabah ki tek çizgi moralimi bozdu

Amin inş ya 10 -15 dk içinde çıktı bnmde aynen nette araştırıyorum yeni olduğu işin silik çıkabiliyomuş amaişte sabah ki tek çizgi moralimi bozdu
Ya moral bozcak başka bisi bulamadinmi canim daha ilk ay denemisin tutmayabilir bu kadar stres fazla sana düşünme yada git bi kan tahlili yaptir burda her ay o testlerle cebellesenler bir sürü kan tahlili yaptıranlar hastaneye gitmelere doyamayanlar varken sen gitmeye korkuyosunhem ilk ayda olcak diye birşey yok ayol bir yıldır mecburi korunuyodum geçen ay bıraktım korunmayı geçen ay olması napiyim oleyimmi bu ay olmazsa öbür ay Allah ne zaman nasip ederse o zman yapmayın kendinize rica ederim yipratmayin bu kadar

eve gidince yazarmısın belirdimi diye bence o da çıkmıştır sonradan

Haklısın sanırım olmazsa haziranda sıkı çalışmalara giricez

Senin reng dönümün ne kadar yada evlenince değişti mi
Benim 28 gün. Evlenince pek değişmedi çok nadir bikaç gün kayıyordu ama son 3-4 aydır tam gününde gelmişti o yüzden bekliyorum bakalım bugün yarın olmazsam kan testi yapıcam

Benim 28 gün. Evlenince pek değişmedi çok nadir bikaç gün kayıyordu ama son 3-4 aydır tam gününde gelmişti o yüzden bekliyorum bakalım bugün yarın olmazsam kan testi yapıcam
Benimde ilk 5 ay öyleydi sonra 33-34-35 diye aksadı doğum kontrol hapıda hiç kullanmadım eşim korunuyoduama döngü değişebiliyomuş o yüzden tam yumurtlama günü net olmuyo nette yazılanlara göre adet bittikten snra 21-22 gün gün aşırı cinsel ilişki olmalıymıış bünyemi sayanır hergün

Son düzenleme:
aynı günde aynı şeyi merak edip aynı şekilde işe gidiş vaktinde test yapmışız canım. aynı merakı bende taşıyorum benim test de hiç umutlu görülmüyordu attım çöpe umudumu kesmek istesemde kesemiyorum adet gelene kadar da ümidimi kesmeyeceğim anlaşılan. bende test de çok hafif çizgi gibi bir şey gördüm ama onu şu şekilde yorumladım: o çizgi zaten testin içinde var eğer hamile olursam o çizgi kırmızıya doğru dönüyor, diye düşündüm, çünlü testin temiz halini hiç incelemedim gerçekten böyle bir çizgi mevcut mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…