- Konu Sahibi nnevermindd
-
herkese merhaba arkadaşlar 19 yaşındaayım, geçen sene barış beye burun ameliyatı olduğumda silikonuda sordum. 19una kadar bekle büyümezse yaptır dedi. şimdi arkadaşlar size bir kaç sorum olacak. damla silikon ele gelirmi? yani evet ben kendim için yaptırıyorum ama yinede sorun çıkmasından korkuyorum. sözlüklerde hep silikonun ele değil göze hitap ettiği yazılmış. çok endişeliyim bu konuda. yaptıranların sevgilileri veya eşleri arasında hissedip rahatsız olan varmı? şimdiden teşekkürlerr
herkese merhaba arkadaşlar 19 yaşındaayım, geçen sene barış beye burun ameliyatı olduğumda silikonuda sordum. 19una kadar bekle büyümezse yaptır dedi. şimdi arkadaşlar size bir kaç sorum olacak. damla silikon ele gelirmi? yani evet ben kendim için yaptırıyorum ama yinede sorun çıkmasından korkuyorum. sözlüklerde hep silikonun ele değil göze hitap ettiği yazılmış. çok endişeliyim bu konuda. yaptıranların sevgilileri veya eşleri arasında hissedip rahatsız olan varmı? şimdiden teşekkürlerr
Vücuduna ve gögüs dokuna uygun büyüklükte protez çeşidi seçilirse hissetmessin tatlım,için rahat olsun bu konuda.Ayrıca ben evliyim eşimde hissetmiyor protezi,ameliyat olmadan önce hep diyordu ben protezi hissedersem gögüslerine dokunamam diye.Ama şimdi iyiki yaptırmışız diyor.Ameliyat oldugumu ikimizde unuttuk,o kadar dogal yani.İnşallah sende böyle olumlu sonuçlar alırsın canım.
merhaba sizin doktorunuz kim? nasıl protez ve hangi yöntemle uygulandı? bende hissedilmesinden çok korkuyorum..teşekkürler şimdiden
Merhaba canım.Ben Hasan Fındık a ameliyta oldum.Mentor marka yuvarlak 400cc lik protez tercih edildi.Meme ucu kesisi ile kas zarı altına yerleştirildi protezlerim.Ameliyat öncesi ve sonrası bütün bilgilerimi açtıgım konumdan takip edebilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati.html
Protezleri kesinlikle hissetmiyorum,iyi bir cerrah seçiminle,vücuduna uygun protez kullanılırsa sende başarılı sonuçlar alabilirsin canım.Korkmana gerek yok..
gerçekten hiç mi hissedilmiyor .buna inanasım gelmiyor kızlar .ele gelecek korkusu ile yaptırmak istediğim halde yaptıramıyorum .
yan ya da yüz üstü yatıldığında da mı protezler ele gelmiyor.
hissedilenler de vardır belki ama benim eşim ilk dokunduğunda aaa, bunlar normal meme gibi olmuş, söyleme kimseye ameliyat olduğunu demişti. ayrıca yana yatınca normal meme gibi yana yatıyorlar, yüzüstü iken normalden biraz daha dikler ama ben ameliyat olalı henüz 3 ay olmadı, yani tam şekillerini almadılar henüz.
Çok sevindim senin adına canım, geçmiş olsun bu arada .Daha çok tazeymiş senin zamanla şeklini alır haklısın .
Dokunduğunda hiçbirşey hissetmedi yani süper .Senin kas altı mıydı ?
Hiç sanmıyorum valla erkeklerin küçük gögüslü kadınları daha çok beğendiğinibeğenen de vardır tabi ama azdır bence.
Ele gelir mi, hissedilir mi o benim kafamı kurcalıyor .
Vallaha benim esim de hic hissetmedigini soyledi. Ayrica hissedilse noolcak ki? Bıngıl bıngıl meme kivaminda birsey sonucta sadece 18 lik genc kiz memesi kivami
Hiç sanmıyorum valla erkeklerin küçük gögüslü kadınları daha çok beğendiğinibeğenen de vardır tabi ama azdır bence.
Ele gelir mi, hissedilir mi o benim kafamı kurcalıyor .
gerçekten hiç mi hissedilmiyor .buna inanasım gelmiyor kızlar .ele gelecek korkusu ile yaptırmak istediğim halde yaptıramıyorum .
yan ya da yüz üstü yatıldığında da mı protezler ele gelmiyor.
Sende sanşlılardansın desene .Ayol öyle deme benim koca hissetse son dokunuşu olur,asla elemezsilikona çok karşı, napcam bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?