Silikon göğüs ucu kullanımı

5kuber3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
8
4
1
Bebeğim 6 haftalık doğumdan itibaren uç olmadığı için silikon kullanıyorum kilo alımında problem yoktu ancak son 4 gündür 3-5 emip ağlıyo ya da tutmaya çalışırken zorlanıyor, gece daha hızlı aktığı için aktif emiyor ama gündüzleri ağlıyor. Bir de son 10 günde 150 gr almış sizce doymuyor mu?

Göğüs ucunun emzirmeyle bağlantısı yok.siyah bölgeyi mümkün oldugunca vakumlamali Siz uçsuz emzirmeyi teklif edin özellik geceleri fakat biraz emer çok ağlarsa ucu takarsiniz gene . Giderek uçsuz emmme süresi böyle uzuyor sonra tamamen bırakabilirsiniz. Sabırla teklif edin çıplak. Ucla emzirmede süt akışı tam olmayabilir . Hem temas etmesi lazım tükürüğün deymesi lazim meme ucuna ona özel süt üretiyor böyle memeler. Ve süt akışı daha iyi olur süt birakmaz memede çıplak emerken. Ayrıca şuan emzirme sonrası sağım yaparsanız memede süt bırakmaz ve. Sütun artmasını sagalarsiniz. Kaşık biliberonla yasa siringayla çıkan ne kadar olursa biriktirip verebilirisniz.

gaz problemi olabilir mi? emerken aglamasi ondan olabilir gibi geldi.
ben 2,5 ay silikon ucla emzirdim ve kilo aliminda hic bir sorun olmadi.

Gaz bence. Ben de 2 - 2,5 ay silikon ile emzirdim kilo alımı iyiydi.

Ben 12 aydır silikonla emziriyorum hala da devam :)) doğru tutturursanız emebiliyor problem olmuyor.

gaz problemi olabilir mi? emerken aglamasi ondan olabilir gibi geldi.
ben 2,5 ay silikon ucla emzirdim ve kilo aliminda hic bir sorun olmadi.
Ağlamaya başlayınca sırtına vuruyorum gaz çıkıyor aslında ama şöyle biberonla şakır şakır emiyor memede ilkten 3 5 dk hızlı emip duraksayıp bekliyor bu normal mi acaba ben silikondan çekemiyor mu diye düşündüm

Ağlamaya başlayınca sırtına vuruyorum gaz çıkıyor aslında ama şöyle biberonla şakır şakır emiyor memede ilkten 3 5 dk hızlı emip duraksayıp bekliyor bu normal mi acaba ben silikondan çekemiyor mu diye düşündüm
Biberonla emdiği anne sütü mü? Memeden daha yavaş gelir biberona alışmış o zaman aynı şekilde şapıdık şapıdık gelsin istiyordur. Silikon ile emmek daha zor daha efor istiyor falan diyorlar ama bilmiyorum, benim bebeğim gaz yüzünden abandığı için derdi de acı dindirmem olduğu için öyle çok şeyapmadı. Sadece bir dönem çekip çekip kafasını geri atıp ağlıyordu gazdan

Biberonla emdiği anne sütü mü? Memeden daha yavaş gelir biberona alışmış o zaman aynı şekilde şapıdık şapıdık gelsin istiyordur. Silikon ile emmek daha zor daha efor istiyor falan diyorlar ama bilmiyorum, benim bebeğim gaz yüzünden abandığı için derdi de acı dindirmem olduğu için öyle çok şeyapmadı. Sadece bir dönem çekip çekip kafasını geri atıp ağlıyordu gazdan
Evet anne sütü aslında biberonu dünden beri veriyorum o da günde bir kez. Sütüm azaldı mı ya da doymuyo düşünceleriyle sağım yapıp vermiştim. Yani şikayetimin biberonla ilgisi yok o yüzden onu sonra verdim

Sizde de ilkten(5 dk) hızlı emip sonra yavaşlama oluyor mu duraksayıp bekliyor çekemiyor diye endişeleniyorum
Yani ben sütün geldiğini hissediyordum yutkunma sesini de duyuyordum. O kısımları hatırlamıyorum pek çünkü büyüdükçe böyle şeyleri takip etmeyi bırakıyorsun :)) ama kilo alımına bakmak lazım silikonla değil de sütünle alakalıdır büyük ihtimal.

Back
X