Bebek Beslenmesi silikon mu kauçuk mu yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
arkadaşlar çok ikilemde kaldım ya silikon emzik mi kauçuk emzik mi. Benim oğlan silikon almıyo kauçuk emziği daha çok sevdi ama sağlık açısından hangisi doğru bilemedim (

canım nuk ya sa chicco falansa kauçuk olmasının sakıncası yok.. hoş oğlum onları da almamıştı bakkal emziği almıştı zararı olmadı 7 yaşında şuan.. çok emmedi 5 ay kadar sadece emdi onu da. sorun olmaz hangisini sevdiyse onu alsın.. karar bebişin.. silikonu almıyorsa zorlamanın anlamı yok

Kauçuk için kanser riski var filan diyo bazı doktorlar. Bende nuk kullanıyorum. Oğlumda çok ağlayan bir çocuk emzik kullanmak istiyorum kauçuğu çok sevmişti kaybettik silikon aldım Onuda almıyo ağzına kauçuk emziğede öyle şeyler söylenince korktum açıkcası

öyle canım her kafadan bir ses çıkıyor. ama zararlı olsa bilinen markalarda üretim olmaz. onlar zararlı maddeleri eklemiyorlar sonuçta

Bende birçok marka denedim avent chicco silikonları ağzına bile almadı.şimdi nuk un kauçuğunu kullanıyorum onu da sadexe uykuya geçerken emiyor sonuçta nuk alman markası zararlı olsa üretmezler kaliteden geçmez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…