- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
aynen öyleÜzüldüm. Ben olsam çıkartırdım. Ne gerek var. Uğraşmayın lütfen oranızla buranızla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyleÜzüldüm. Ben olsam çıkartırdım. Ne gerek var. Uğraşmayın lütfen oranızla buranızla.
Ben şuan c ölçüye çıktım hatta doktorum 85 c dedi ama neden öyle dediğine anlam veremedim 75 kullanıyorum çünkü. Bence gayet yeterli ve daha büyüğü sırt Ağrısı yapar diye düşünüyorumKonu hakkinda bilgim olmamakla beraber alisma surecinde oldugunuzu dusundum.bir iyilessin odemler.Sonra vucudunuza uyum saglar su an yabanci madde gibi hissetmeniz normal.bi de yorumlarda okudum da 80-85 normal değil mi silikon gerekli mi ki.![]()
Bahse bile girerim belli olmadığına :) Sizinki önyargı..ben hic sevmiyorum cok belli oluyor gercek olmadigi . nediye yaptirirsiniz anlam veremiyorun...
Ne kadar Zaman sonra geçti ödemleriniz?
Benimkiler 85 beden destekli kullanıyorum . Şekil olarakta dik ve dolgun ama cesaret edebilsem taktırırdım .
Çok seksi duruyor bi kere
Bence biraz daha sabret . Sonra bikinini giyerrsin seksi seksi dolaşırsın![]()
var bir kızım ama ameliyat öncesiydi. emzirme konusuna gelecekseniz şayet meme estetiği topicinde silikon sonrası emzirenlerde bir sıkıntı yokBebeğiniz var mı?
tamamen geçmesi 6 ayı bulur ama senin rahatlamak 1 ayı hatta 2 ayı bulabilir dr un kontrolde masaj önerir masaj rahatlatıcıdır şu an füze gibi semsert muhtemelen yapay ama inan 3 ay içinde değişimi fark edeceksin. yaza kadar bomba memelerin olur moralini bozma lütfenÖdemler ne Zaman geçti ve ne zaman rahat hareket etmeye başladiniz?
Çok teşekkür ederim biraz olsun moral oldu..tamamen geçmesi 6 ayı bulur ama senin rahatlamak 1 ayı hatta 2 ayı bulabilir dr un kontrolde masaj önerir masaj rahatlatıcıdır şu an füze gibi semsert muhtemelen yapay ama inan 3 ay içinde değişimi fark edeceksin. yaza kadar bomba memelerin olur moralini bozma lütfen
Biz macırlar neden bu kadar seviyoruz dikkat çekici olmayı
Bende hep hayal etmişimdir kocaman gögüslerim olsun üçgen bikiniden fışkırsın seksi seksi dolaşayım
Sonra benimki alnımın ortasından vursun beni birden tüm hayallerim yıkılsın![]()
Aynen bende cok istiyorm ama korkarım ameliyattan zaten o kadar paramda yok :))Biz macırlar neden bu kadar seviyoruz dikkat çekici olmayı
Bende hep hayal etmişimdir kocaman gögüslerim olsun üçgen bikiniden fışkırsın seksi seksi dolaşayım
Sonra benimki alnımın ortasından vursun beni birden tüm hayallerim yıkılsın![]()
rica ederim benim bi bucuk yıl oldu yaklaşık üçüncü ayda şeklini alıyo moralini bozmaÇ
Çok teşekkür ederim biraz olsun moral oldu..
İnsallah dediğiniz gibi olur benimde şuan ki şekilleri çok moral bozucuDur bir bismillah çok yeni.. Şu an şekli bile belli değil ki.. 2-3 ayda şekli ancak oturuyor, 1 yıla kadar da gerçek şekline kavuşmaya başlıyor. Benimkiler ilk aylar yamuk yumuktu, şimdi doğal memeden hiçbir farkı yok. Sakin kötü düşünme, düzelecek ve yaptırdığın için iyi ki diyeceksin.
Aynen bende cok istiyorm ama korkarım ameliyattan zaten o kadar paramda yok :))
Doktor bana ortası birleşecek göğüs toparlanacak dedi sonradan birleşiyor mu?benim 6 yıl oluyor 1 haftalık halini hatırlamıyorum bile fakat sporcu sütyeni taktığınız zamanda olmalısınız 3 ay kadar baya şiş oluyor ben hevesle o zaman ki haline göre sütyenler alıp illa takmıştım fakat 3 aydan sonra şişlik gidince keşke öyle kalsaydı dedim. gözünüz bi alışsın bu halini arayabilirsiniz. ameliyatı nasıl oldunuz kas altı, üstü veya kas zarı altı mı? çünkü bildiğim kadarıyla kas üstünde hafif sarkma oluyormuş tabi diğerlerinde de oluyor zamanla ama kas ve kas zarı altı daha sıkı tutuyormuş
yuvarlak nasıl görünüyor sonrasında bilgim yok benim ki damla protez ,göğüs altından kas zarına yerleştirildi ve evet ilk zamankine göre daha birleşik duruyor anca sutyenle o tam yakınlık sağlanabiliyor. damlayla üstler boş kalırı anlamadım aslında hangi üstlerden söz ediyor hani göğüsün doğal duruşunda aşağısı daha dolgun yukarı doğru bir eğim olur onu diyorsa yuvarlakta sanırım o kısımda dolgunluk olacak, damla protezde üste doğru yine doluyor fakat görmüşsünüzdür o eğim oluşuyor.
Kaç yaşında yaptırmıştınız ? Bebek var mı3 hafta sonra ameliyat oldugumu unutmustum...ilk bir haftam ise kabus gibiydi..yattigim yerden kalkamiyodum...eşim kardesim şok oldular gorunce...zira dogal memeden farkı yoktu..cok dogaldı...