Silikonlar ve pişmanlık

Silikonlar göğüs çatalından belli oluyor. O boşluk doğal boyuta gore yakın ya da ayrık oluyor. Bu yüzden hep anlıyorum ben. Heves ettin yaptırdın madem sabret sonucu gör en azından.

Konu hakkinda bilgim olmamakla beraber alisma surecinde oldugunuzu dusundum.bir iyilessin odemler.Sonra vucudunuza uyum saglar su an yabanci madde gibi hissetmeniz normal.bi de yorumlarda okudum da 80-85 normal değil mi silikon gerekli mi ki. :KK43:
Ben şuan c ölçüye çıktım hatta doktorum 85 c dedi ama neden öyle dediğine anlam veremedim 75 kullanıyorum çünkü. Bence gayet yeterli ve daha büyüğü sırt Ağrısı yapar diye düşünüyorum

Benimkiler 85 beden destekli kullanıyorum . Şekil olarakta dik ve dolgun ama cesaret edebilsem taktırırdım .
Çok seksi duruyor bi kere :KK8:
Bence biraz daha sabret . Sonra bikinini giyerrsin seksi seksi dolaşırsın :confused:

Biz macırlar neden bu kadar seviyoruz dikkat çekici olmayı :KK70:
Bende hep hayal etmişimdir kocaman gögüslerim olsun üçgen bikiniden fışkırsın seksi seksi dolaşayım :KK70::KK70:
Sonra benimki alnımın ortasından vursun beni birden tüm hayallerim yıkılsın :KK70::KK70:

Ödemler ne Zaman geçti ve ne zaman rahat hareket etmeye başladiniz?
tamamen geçmesi 6 ayı bulur ama senin rahatlamak 1 ayı hatta 2 ayı bulabilir dr un kontrolde masaj önerir masaj rahatlatıcıdır şu an füze gibi semsert muhtemelen yapay ama inan 3 ay içinde değişimi fark edeceksin. yaza kadar bomba memelerin olur moralini bozma lütfen

Ç
tamamen geçmesi 6 ayı bulur ama senin rahatlamak 1 ayı hatta 2 ayı bulabilir dr un kontrolde masaj önerir masaj rahatlatıcıdır şu an füze gibi semsert muhtemelen yapay ama inan 3 ay içinde değişimi fark edeceksin. yaza kadar bomba memelerin olur moralini bozma lütfen
Çok teşekkür ederim biraz olsun moral oldu..

Bende hep hayal etmişimdir kocaman gögüslerim olsun üçgen bikiniden fışkırsın seksi seksi dolaşayım :KK70::KK70:
Sonra benimki alnımın ortasından vursun beni birden tüm hayallerim yıkılsın :KK70::KK70:
Aynen bende cok istiyorm ama korkarım ameliyattan zaten o kadar paramda yok :))

Dur bir bismillah çok yeni.. Şu an şekli bile belli değil ki.. 2-3 ayda şekli ancak oturuyor, 1 yıla kadar da gerçek şekline kavuşmaya başlıyor. Benimkiler ilk aylar yamuk yumuktu, şimdi doğal memeden hiçbir farkı yok. Sakin kötü düşünme, düzelecek ve yaptırdığın için iyi ki diyeceksin.
İnsallah dediğiniz gibi olur benimde şuan ki şekilleri çok moral bozucu

benim 6 yıl oluyor 1 haftalık halini hatırlamıyorum bile fakat sporcu sütyeni taktığınız zamanda olmalısınız 3 ay kadar baya şiş oluyor ben hevesle o zaman ki haline göre sütyenler alıp illa takmıştım fakat 3 aydan sonra şişlik gidince keşke öyle kalsaydı dedim. gözünüz bi alışsın bu halini arayabilirsiniz. ameliyatı nasıl oldunuz kas altı, üstü veya kas zarı altı mı? çünkü bildiğim kadarıyla kas üstünde hafif sarkma oluyormuş tabi diğerlerinde de oluyor zamanla ama kas ve kas zarı altı daha sıkı tutuyormuş

Belki gözün yapılan değişikliğe alışamadığı içindir. Çünkü evet dikmiş güzelmiş filan ama 75miş yani. Biraz daha büyük olması bence çok güzel durur.Yanlış düşünüyorsun.Zamana bırak bi ödemler geçsin gözün alışsın.Bence ihtiyacın olan tek şey bu.

benim 6 yıl oluyor 1 haftalık halini hatırlamıyorum bile fakat sporcu sütyeni taktığınız zamanda olmalısınız 3 ay kadar baya şiş oluyor ben hevesle o zaman ki haline göre sütyenler alıp illa takmıştım fakat 3 aydan sonra şişlik gidince keşke öyle kalsaydı dedim. gözünüz bi alışsın bu halini arayabilirsiniz. ameliyatı nasıl oldunuz kas altı, üstü veya kas zarı altı mı? çünkü bildiğim kadarıyla kas üstünde hafif sarkma oluyormuş tabi diğerlerinde de oluyor zamanla ama kas ve kas zarı altı daha sıkı tutuyormuş
Doktor bana ortası birleşecek göğüs toparlanacak dedi sonradan birleşiyor mu?
Fasya altı göğüs ucu kesisi yuvarlak protez konuldu. Göğüs dokun var damlayla üstler boş kalır dedi bende tamamen doktora bıraktım. Benim istediğim kas zarı altı anatomik protez ve koltuk altı kesisiydi.

yuvarlak nasıl görünüyor sonrasında bilgim yok benim ki damla protez ,göğüs altından kas zarına yerleştirildi ve evet ilk zamankine göre daha birleşik duruyor anca sutyenle o tam yakınlık sağlanabiliyor. damlayla üstler boş kalırı anlamadım aslında hangi üstlerden söz ediyor hani göğüsün doğal duruşunda aşağısı daha dolgun yukarı doğru bir eğim olur onu diyorsa yuvarlakta sanırım o kısımda dolgunluk olacak, damla protezde üste doğru yine doluyor fakat görmüşsünüzdür o eğim oluşuyor.

yuvarlak nasıl görünüyor sonrasında bilgim yok benim ki damla protez ,göğüs altından kas zarına yerleştirildi ve evet ilk zamankine göre daha birleşik duruyor anca sutyenle o tam yakınlık sağlanabiliyor. damlayla üstler boş kalırı anlamadım aslında hangi üstlerden söz ediyor hani göğüsün doğal duruşunda aşağısı daha dolgun yukarı doğru bir eğim olur onu diyorsa yuvarlakta sanırım o kısımda dolgunluk olacak, damla protezde üste doğru yine doluyor fakat görmüşsünüzdür o eğim oluşuyor.

Doktorun bana söylediği aynen şöyle
Şuanki göğüs dokunda üstler boş alt kısım ona oranla biraz meme dokusuna sahip damla takarsak üstler ince altlar daha kalın bir dolgunlukta olacak bizim istediğimiz her yerinden aynı dolgunlukta bir göğüs elde etmek hem yanlar dolsun hem üstler hemde ortasi birleşsin bunu da ancak yuvarlak protezle sağlayabiliriz
İnce başlayıp çok geniş biten bir meme çizdi ve böyle olmak istermisin ben göğüs dokusu olmayan hastalarıma bunu yapıyorum o Zaman doğal duruyor ama sende durmaz bu konudaki tecrübeme güven dedi

Back
X